Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen alma da görünür zayiat, o kravat gömlek kurtarır durumu, boğazlı kazak senin tarzın değil gibi
Bogazlı elbıse gıycem gıderken zaten ama yırtmaclı yea, butun hafta onunla dolasamam, onunda cocukları gelecek bogazlı kazakla, gomlek kravatla mı otursun zemo

Bu panter halin güzel de acaba reele geçince yine böyle olabilecek misin en çok onu merak ediyorum
Ne derece etkılendıgıme baglı, o hıssıyatı alırsam, yılların patlaması yasanır, cunku bedenen hazırdım, sımdı hem beynen hem bedenen hazırım

Bogazlı elbıse gıycem gıderken zaten ama yırtmaclı yea, butun hafta onunla dolasamam, onunda cocukları gelecek bogazlı kazakla, gomlek kravatla mı otursun zemo
Dikkat edin o zaman nenim boynumdaki morluk kıza oyuncak oldu, rezalet resmen
Ne derece etkılendıgıme baglı, o hıssıyatı alırsam, yılların patlaması yasanır, cunku bedenen hazırdım, sımdı hem beynen hem bedenen hazırım
ikisi de hazırsa seni kimse tutamaz

Kız 7 yaşında, diyorum adama görünür yerleri morartma rezil etme beni diye ama dinlemiyor ki. Sonuncu morluk kötü olmuş 3 gündür geçmedi.
Shdkshssksj zemo, senın adamdan boyle amatör bi sonuc beklemıyodum kesınlıkle, gıt kulagını cek, ne bıleyım ceza paspasına yolla, olmaz ama boyle yiaa

Shdkshssksj zemo, senın adamdan boyle amatör bi sonuc beklemıyodum kesınlıkle, gıt kulagını cek, ne bıleyım ceza paspasına yolla, olmaz ama boyle yiaa
Tabi canım vereyim ceza, dün "rezil ettin beni kaç defa uyardım yapacaksan görünmesi diye" dedim, durduk yere kolumu ısırdı manyak burası iyi mi diye soruyor canımı da acıttı. Kızdım hastayım zaten niye yapıyorsun diyorum, sen benim o zaman yaptıklarıma nasıl dayanıyorsun bu ne ki dedi rezil de oldum iyi mi
Gözü dönüyor bazen insanın suçlayamıyorum ki, ama görünmese iyi olur, dikkat etmek lazım, siz şimdilik dikkat edin

Senınkınde bıraz vahşilik varmıs zemo ahdksjsjssh evet ınsanın gozu donunce fenası seyler olabılır, ınsanız bız ya

Senınkınde bıraz vahşilik varmıs zemo ahdksjsjssh evet ınsanın gozu donunce fenası seyler olabılır, ınsanız bız ya
Sadece onda yok ki vahşilik bağırsam kızsam yapamaz bu işin doğasında var galiba bir yerden sonra kemikleri kırılacak olsa umurunda olmuyor insanın

Sadece onda yok ki vahşilik bağırsam kızsam yapamaz bu işin doğasında var galiba bir yerden sonra kemikleri kırılacak olsa umurunda olmuyor insanın
Duygusalla başlaması tercih sebebim,ha hard da baslayabılır tabi shdkdhdks sonrasını bende kestıremıyorum benım once ruhum doyacak, ahh bu balıklık

Duygusalla başlaması tercih sebebim,ha hard da baslayabılır tabi shdkdhdks sonrasını bende kestıremıyorum benım once ruhum doyacak, ahh bu balıklık
Tabi ki duygusal başlamalı, ben de öylesinden hoşlanıyorum ama başladığı gibi devam etmiyor ki seyir ruh haline tahrik düzeyine göre değişiyor

Tabi ki duygusal başlamalı, ben de öylesinden hoşlanıyorum ama başladığı gibi devam etmiyor ki seyir ruh haline tahrik düzeyine göre değişiyor
Öyle bencede. Duygusal başlayıp giderek artan bir ivmeyle neler neler olmaz kı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…