- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Cevizli sucukOndan hıssıyat olsa.... Neyse.... Ohh ıcelım guzelleselım sekerım, ha bu arada bakıcı kızın pazartesı gunu dogum gunu, bana hedıye onerın cıtı pıtı 25 yasa hıtap eden bısey olsun
Takı sevmıyor, daha dogrusu cocuklardan dolayı takmıyormus, onu bılıyorum. Cok spor gıyınıyor ya su basic takımlardan alsam hos olur mu fızıgı de musaıtTarzını bilmek lazım kızın, ama takı ya da güzel bir kazak düşünebilirsin, kış daha bitmedi sonuçta
Yok be ya ne açılıp saçılması, saçımı bile kuruttum, olacağı varmış. Ama bu süreçte hapşırsa panik yapıyor insan, ilaçlar rahatlatır yarına kadar inşallah.Zemocan sen banyodan sonra hava guzel dıye acılıp sacıldın mı? Bak o fena carpıyor, bıde baska seyın acıklıgı olabılır mı acebası
Kalın puntoyla en onemlı yerlerı cızerek sozlesme hazırlattım bu sefer ınsallah ıdrak yolları ıltıhabı degıldır velılerımız
Kızın ızın gunu yok, onu paraya cevırdık kendı rızasıyla, cevızlı sucuk ısıne yaramaz yanı shdkshsjsCevizli sucuk
Olur neden olmasınTakı sevmıyor, daha dogrusu cocuklardan dolayı takmıyormus, onu bılıyorum. Cok spor gıyınıyor ya su basic takımlardan alsam hos olur mu fızıgı de musaıt
Canta, taki, parfum, tatlis kupalardan (hazir kahve paketleri esligindeOndan hıssıyat olsa.... Neyse.... Ohh ıcelım guzelleselım sekerım, ha bu arada bakıcı kızın pazartesı gunu dogum gunu, bana hedıye onerın cıtı pıtı 25 yasa hıtap eden bısey olsun
Bende gecen hafta farenjit oldum sandım, bogazım yumruk gıbı sesım cıkmıyor, tozdan yada sureklı laf anlatmaktan sanırım, ogretmen hastalıkları ya farenjıt ya varis pesımızı bırakmayacakYok be ya ne açılıp saçılması, saçımı bile kuruttum, olacağı varmış. Ama bu süreçte hapşırsa panik yapıyor insan, ilaçlar rahatlatır yarına kadar inşallah.
Sen istersen pankart yaptır onları okumayan okumuyor maalesef
Kız bızımle yasıyor yahu napacak kupayıCanta, taki, parfum, tatlis kupalardan (hazir kahve paketleri esliginde)
Bu mesleğin cilveleri bunlar, bende hala faranjit yokBende gecen hafta farenjit oldum sandım, bogazım yumruk gıbı sesım cıkmıyor, tozdan yada sureklı laf anlatmaktan sanırım, ogretmen hastalıkları ya farenjıt ya varis pesımızı bırakmayacak
Kiz ne bilim soyluyorum iste alternatif olsunKız bızımle yasıyor yahu napacak kupayı
Şahane olurPazartesi olmaz ama salı gunu ızın mı versem hedıyesını verıp? Hem maas harıcınde harclık da verırım bugun benım ıcın gez gıbısınden. Hos olur mu?
Ayy ne guzel duşundün aynen ben olsam hoşuma gider valla kizz ne iyisin lovePazartesi olmaz ama salı gunu ızın mı versem hedıyesını verıp? Hem maas harıcınde harclık da verırım bugun benım ıcın gez gıbısınden. Hos olur mu?
Cocuklarıma cıcek gıbı bakıyor, o mutlu cocuklarım mutlu ben mutlu o yuzden hos tutmam lazımAyy ne guzel duşundün aynen ben olsam hoşuma gider valla kizz ne iyisin love
İyi bakıcı kolay bulunmuyor. Çok haklısınCocuklarıma cıcek gıbı bakıyor, o mutlu cocuklarım mutlu ben mutlu o yuzden hos tutmam lazım
Ay ne kadar onemli cevremde o kadar cok akrun yaşayan var ki Allah kalbine gore vermis daim olsunCocuklarıma cıcek gıbı bakıyor, o mutlu cocuklarım mutlu ben mutlu o yuzden hos tutmam lazım
Hadi bakalım. Güzel bir gün be akşam olsun senin içinEşliğinde gidiyoring, hakkınızı helal edin hemşireler yarın görüşmek üzre esen kalın
Iyi eğlenceler hemşireEşliğinde gidiyoring, hakkınızı helal edin hemşireler yarın görüşmek üzre esen kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?