Hadi rastgele..Sagolun canlar bebelerı atmaya gıdıyorıng benden haber alamazsanız akutu degıl itfaiyeyi arayın ahdksshsjsksj
En sevdiğimAyy herkes seviyo galiba ve bence en uzun süreni oyle oluyo bide tv karsisinda fln spontane gelişeni de bak iyidir bide küsken barışinca da cok verimli oluyo aayyy bideler bitmez bende
Sagolun canlar bebelerı atmaya gıdıyorıng benden haber alamazsanız akutu degıl itfaiyeyi arayın ahdksshsjsksj
Bitiremediysen hic kasma asıl gelişme bugunden sonra merakla bekliyoz156.sayfadan bildiriyorum oku oku bıtmıyordu
Ay yok valla dizimi izlemeyi bıraktım burayı okuyorum bırakamam son sayfaya kadar gelıcemBitiremediysen hic kasma asıl gelişme bugunden sonra merakla bekliyoz
Benim gibi bie takıntılı daha müdavim olmuşAy yok valla dizimi izlemeyi bıraktım burayı okuyorum bırakamam son sayfaya kadar gelıcemher detaya hakim olmam lazımz
Benim gibi bie takıntılı daha müdavim olmuş
Çok tanıdık geldimalesef bıseye taktım mı takarım yapmazsamda catlarım
Sıkıcı degil zaten kolayliklar dilioorumAy yok valla dizimi izlemeyi bıraktım burayı okuyorum bırakamam son sayfaya kadar gelıcemher detaya hakim olmam lazımz
Tesekkur ederim valla bugun hıc bır ıs yapmadım zatı canımda istemiyordu film tadında okudum sımdıde devam edıyorunSıkıcı degil zaten kolayliklar dilioorum
Çok tanıdık geldi
Aaaa bende bende yemek bile yapmadım hatta su bile tuketmedim kalkmamak icin yerimdenTesekkur ederim valla bugun hıc bır ıs yapmadım zatı canımda istemiyordu film tadında okudum sımdıde devam edıyorun
İlaç almaya başladım, kocakarı ilaçları kurtarmadı, şimdi daha iyiyim, pazara hiçbir şeyim kalmaz.ZemheriPoyraz sen nasil oldun gecti mi soguk alginliği ? Bak soru isareti de koydum malum branş turkçe olunca dikkat ettim
Ben başından beri içinde olduğumdan en rahat benimAaaa bende bende yemek bile yapmadım hatta su bile tuketmedim kalkmamak icin yerimden
Aaaa bende bende yemek bile yapmadım hatta su bile tuketmedim kalkmamak icin yerimden
Vallaha yerin belli oluo yalan yok diorum kesin işi var ders fln cocuklar yoksa ugrardiBen başından beri içinde olduğumdan en rahat benimama 8 10 sayfa olunca cevap yazmak epey geriyor beni, ben yorum yapmazsam nerdesin diye soran oluyor
Makale deseydinYanlız degilmisım 2 80 yattım hala sayfaları okuyorum es kısısi ikide bir ne okuyorsun diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?