Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen ne iş yapıyorsun ki, kölelik gibi bu çok yıpratıcı gerçekten
Evet kölelik gibi gerçekten. Az önce cumartesi gecesi saat 22'de iş geldi mesela. Ve 1,5 saattir onunla uğraşıyorum. Sevişecek hal kaldı mı bende kalmadı. Kocam bana acıyor şuan yorgunluktan ölüyorum adam nasıl yanaşsın. Bezdim vallahi. Zemhericim, işimi tam olarak söyleyemem. Spesifik bir meslek. Daha önceki konularımla birleşince ifşa olmama sebep olabilir.

Valla oyle diyom amannnn herifin totosunda pireler ucusuyor ne atesi bize xd 🤣🤣🤣🤣
Ölen hormonlarimim katilleri bu yeni nesil eşler valla evlenen arkadaşlarim var ayy hepsi mi odun olur bide sanirsın hepsi avuç avuç şap yiyor 😂 neyse inş öbür dunyada bizede nuri verirler erkeklere huri verilecekse fln 😂😂

Ölen hormonlarimim katilleri bu yeni nesil eşler valla evlenen arkadaşlarim var ayy hepsi mi odun olur bide sanirsın hepsi avuç avuç şap yiyor 😂 neyse inş öbür dunyada bizede nuri verirler erkeklere huri verilecekse fln 😂😂
Bu sansla ordada okuz nuri denk gelir bana bir parca tukuruk sansima

Yaaa nasıl tatlısın kiymetini bilmemesi talihsizlik vallaha 😊sen yine de umudunu yitirme hep öküz güdecek değiliz ya 😉
He canim bosancam da love bana yakiaikli avukat bulucak gobeksiz xd okuz olmayanindan 🤣 bir seyi 40 kere dersen olurmus misali benimkide

Aslında o geceden daha çok detay istiyoruz bu bizim hakkımız love :KK53: ben soracağım da okkalı bir cevapla beni yerime oturtabilir:dondurma::duduk:

He canim bosancam da love bana yakiaikli avukat bulucak gobeksiz xd okuz olmayanindan 🤣 bir seyi 40 kere dersen olurmus misali benimkide
Bende diyeyim love krem karamele yakişiklı romantik bi avukat bulacak senin konuyu da burdan adım adim konusuruz 😁maksat işin kolaylaşsn kaldi 38 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X