Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışkırtmaya devam etmıyorum da o yaptıgım seyın devamı ıcın sureklı senarıstlık pesınde

Love'ciim her şey harika, merakla takip ediyoruz ama şu üstü tamamen kapalı konuları yarı kapalıya çevirsen olmaz mı ya, hepimiz burada taktik için bekliyoruz

Love'ciim her şey harika, merakla takip ediyoruz ama şu üstü tamamen kapalı konuları yarı kapalıya çevirsen olmaz mı ya, hepimiz burada taktik için bekliyoruz
Ne öğrenmek istediğini sor, benım ustumden olmasa da bıldıklerımın son damlasına kadar aktarcam söz

Benim hayal gücüm sana yetişemez, yazmayayım çünkü kesin aklıma gelmeyecek fırlamalık kokan bir şeydir
Ya sen bı yaz, aynı seyı mı kastettık onu bılmem lazım, ayrıca ask olsun senın tecrubelerın yabana atılır cınsten degıl zemocan, kk cak bılıyoruz bunu

"Ne olduğunu boşverin" dediğin o çıldırtıcı hamleyi

Kıyısından köşesinden anlatsan da olur biz eksik parçaları tamamlarız
Şöyan üstü kapalı olarak nasıl anlatabılecegı ı bılemıyorum

Ya sen bı yaz, aynı seyı mı kastettık onu bılmem lazım, ayrıca ask olsun senın tecrubelerın yabana atılır cınsten degıl zemocan, kk cak bılıyoruz bunu
Tahrik edecek bir şey yapmış olman lazım, ama en çok ne döndürebilir başını, ama sonuçlarına da katlanacaksın bu durumda göster ama elletme modunda bir şey bu, özel bir masaj mı yoksa, benim aklımdan geçen değil büyük ihtimalle çünkü o sonuç odaklı zaten. Diyemedim vallahi bir şey ama sen benim ne kastettiğimi anlamışsındır

Benim aklıma ağız marifetiyle yapılan bir şeyler geldi ammma çok sığ düşünüyorum bence şuan. Bence love daha çılgınsı bir şeyler yapmıştır

Sonuclarına katlanırsın derken orda yanlıs anlasılma olmasın ha sonucunu tabıkıde aldık o halde nasıl sonraya saklanabılır o ısın sonucu

Taktik konuşurken kolay da böyşe kişi üzerinden konuşunca kelimeleri kullanmaya çekşndşm ben de, ne garip bir durum
Bana da aynısı oldu suan kafamda kelıme duzenlemesı yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…