Sakın acma o buzdolabını, acılınca kapanmıyo bılıyorumBende gece yememek icin hiç yerimden kalkmiyom kalksam biliom buzdolabı açılacak
Love'ciim her şey harika, merakla takip ediyoruz ama şu üstü tamamen kapalı konuları yarı kapalıya çevirsen olmaz mı ya, hepimiz burada taktik için bekliyoruzKahvaltıdan sonra dusa gırmıstık, ya ben ona orda bısey yaptım (ne oldugunu bosverın)lovem onu bırdaha yaparsan sonuclarına katlanırsın hayatım benden günah gitti dedi shddkshsk o günden beri onun üstünden baya bi fantazik döndürdük, senın yuzunden vertigo baslangıcı cıkacak bende dıyo
Ne öğrenmek istediğini sor, benım ustumden olmasa da bıldıklerımın son damlasına kadar aktarcam sözLove'ciim her şey harika, merakla takip ediyoruz ama şu üstü tamamen kapalı konuları yarı kapalıya çevirsen olmaz mı ya, hepimiz burada taktik için bekliyoruz
Benim hayal gücüm sana yetişemez, yazmayayım çünkü kesin aklıma gelmeyecek fırlamalık kokan bir şeydirAklına gelenı yaz bakim, bende yazcam o degılse
+18de dünya kadar taktik verdi hatun yav az da kendiniz hayal edinLove'ciim her şey harika, merakla takip ediyoruz ama şu üstü tamamen kapalı konuları yarı kapalıya çevirsen olmaz mı ya, hepimiz burada taktik için bekliyoruz
Ya sen bı yaz, aynı seyı mı kastettık onu bılmem lazım, ayrıca ask olsun senın tecrubelerın yabana atılır cınsten degıl zemocan, kk cak bılıyoruz bunuBenim hayal gücüm sana yetişemez, yazmayayım çünkü kesin aklıma gelmeyecek fırlamalık kokan bir şeydir
He ya daha napayım dımı+18de dünya kadar taktik verdi hatun yav az da kendiniz hayal edin
"Ne olduğunu boşverin" dediğin o çıldırtıcı hamleyiNe öğrenmek istediğini sor, benım ustumden olmasa da bıldıklerımın son damlasına kadar aktarcam söz
Hangi başlığa yazdı ki hemen koşuyorum oraya+18de dünya kadar taktik verdi hatun yav az da kendiniz hayal edin
Şöyan üstü kapalı olarak nasıl anlatabılecegı ı bılemıyorum"Ne olduğunu boşverin" dediğin o çıldırtıcı hamleyi
Kıyısından köşesinden anlatsan da olur biz eksik parçaları tamamlarız
Ay ne yaptın Love? Söyle de yarın öğle arası kocamı evde ziyaret edicem malum akşam eve pek gidemediğim içüün. O ara ben de şeyediyim...Kışkırtmaya devam etmıyorum da o yaptıgım seyın devamı ıcın sureklı senarıstlık pesınde
Tahrik edecek bir şey yapmış olman lazım, ama en çok ne döndürebilir başını, ama sonuçlarına da katlanacaksınYa sen bı yaz, aynı seyı mı kastettık onu bılmem lazım, ayrıca ask olsun senın tecrubelerın yabana atılır cınsten degıl zemocan, kk cak bılıyoruz bunu
Yazmadığı konu yok ki takipte kal, geçmişi taraHangi başlığa yazdı ki hemen koşuyorum oraya
Benim aklıma ağız marifetiyle yapılan bir şeyler geldi ammma çok sığ düşünüyorum bence şuan. Bence love daha çılgınsı bir şeyler yapmıştırTahrik edecek bir şey yapmış olman lazım, ama en çok ne döndürebilir başını, ama sonuçlarına da katlanacaksınbu durumda göster ama elletme modunda bir şey bu, özel bir masaj mı yoksa, benim aklımdan geçen değil büyük ihtimalle çünkü o sonuç odaklı zaten. Diyemedim vallahi bir şey ama sen benim ne kastettiğimi anlamışsındır
Dua edeceğim duaŞöyan üstü kapalı olarak nasıl anlatabılecegı ı bılemıyorum
Taktik konuşurken kolay da böyşe kişi üzerinden konuşunca kelimeleri kullanmaya çekşndşm ben de, ne garip bir durumŞöyan üstü kapalı olarak nasıl anlatabılecegı ı bılemıyorum
Sonuclarına katlanırsın derken orda yanlıs anlasılma olmasın ha sonucunu tabıkıde aldık o halde nasıl sonraya saklanabılır o ısın sonucuTahrik edecek bir şey yapmış olman lazım, ama en çok ne döndürebilir başını, ama sonuçlarına da katlanacaksınbu durumda göster ama elletme modunda bir şey bu, özel bir masaj mı yoksa, benim aklımdan geçen değil büyük ihtimalle çünkü o sonuç odaklı zaten. Diyemedim vallahi bir şey ama sen benim ne kastettiğimi anlamışsındır
Bana da aynısı oldu suan kafamda kelıme duzenlemesı yapıyorumTaktik konuşurken kolay da böyşe kişi üzerinden konuşunca kelimeleri kullanmaya çekşndşm ben de, ne garip bir durum
Ben de sığ düşündüğümü düşündüğüm için söylemedimBenim aklıma ağız marifetiyle yapılan bir şeyler geldi ammma çok sığ düşünüyorum bence şuan. Bence love daha çılgınsı bir şeyler yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?