Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tiryakilik yarattı haliyle
Yemın ederım sıgaradan beter. Böğün bahcede sıgara ıctık, yakıp vermemı bekledı, bende burası ısyerı farkında mısın dedım, sen yakınca daha farklı bı aroma gelıyor dedı ahdksshsk neyın aroması buuuuuğğğğğ

Fena alışmış

Neler yapmaz ki

Senin zaten farkındayız, zor burdun o kadar zaman, ama çok başarılıydın durma konusunda
Sjdldhddjsk yemın ederım onun bana yazdıkları sevısmekten beter, resmen senaryo yazıyor adam, abboww o neydi gıs

Sjdldhddjsk yemın ederım onun bana yazdıkları sevısmekten beter, resmen senaryo yazıyor adam, abboww o neydi gıs
Gelecek sefere kadar seni uyanık tutacak yani, gece arabaya atlayıp gitme de, yoksa derdş o mu acaba

Gelecek sefere kadar seni uyanık tutacak yani, gece arabaya atlayıp gitme de, yoksa derdş o mu acaba
Gıdemem kı zaten yasak var, yasak olmasa cocuklar var. Ama sabahtan aksama kadar sürekli uyanık, bazen ısım oluyo cevap veremıyorum, 5taneye belkı 1tane yazabılıyorum, sonra senın yuzunden davaya hazırlanamıyorum dıyo

Kopmuş adam, dizinin dibinde de otursan bağlayamazsın bir süre,

Aradığınız avukata şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz

Kopmuş adam, dizinin dibinde de otursan bağlayamazsın bir süre,

Aradığınız avukata şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Kahvaltıdan sonra dusa gırmıstık, ya ben ona orda bısey yaptım (ne oldugunu bosverın) lovem onu bırdaha yaparsan sonuclarına katlanırsın hayatım benden günah gitti dedi shddkshsk o günden beri onun üstünden baya bi fantazik döndürdük, senın yuzunden vertigo baslangıcı cıkacak bende dıyo

Adamı vertigo yapacak ne yaptın dşye sorasım var, hayal gücüm biraz yol gösteriyor, o yüzden sormayacağım
Kışkırtmaya devam mı ediyorsun şimdi de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…