- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Bende gece yememek icin hiç yerimden kalkmiyom kalksam biliom buzdolabı açılacakDıkkat etmesemde yemek yemeye ayırabıldıgım zaman ortada ıste, gecelerı abanıyordum gec saatlerde o kalktı, tatlıya dadandım ama onu bırakamiciiiiğiiimm
Tiryakilik yarattı haliyleDıkkat etmesemde yemek yemeye ayırabıldıgım zaman ortada ıste, gecelerı abanıyordum gec saatlerde o kalktı, tatlıya dadandım ama onu bırakamiciiiiğiiimm
Offf kaslı kollarını yeğrim diye olaya giriş yapınca sankı bıkac kalorı fazladan verılıyomus öyle diyollaaaBaktim.diyetle veremiom gelecem artik kimi bulursam sütçü mütcü kim olursa
Gazla çalişio erkekler mantiklı yukseltip sonra giriş yapmakOfff kaslı kollarını yeğrim diye olaya giriş yapınca sankı bıkac kalorı fazladan verılıyomus öyle diyollaaa
Yemın ederım sıgaradan beter. Böğün bahcede sıgara ıctık, yakıp vermemı bekledı, bende burası ısyerı farkında mısın dedım, sen yakınca daha farklı bı aroma gelıyor dedı ahdksshsk neyın aroması buuuuuğğğğğTiryakilik yarattı haliyle
Sen öyle mi dediiiiinOfff kaslı kollarını yeğrim diye olaya giriş yapınca sankı bıkac kalorı fazladan verılıyomus öyle diyollaaa
Fena alışmışYemın ederım sıgaradan beter. Böğün bahcede sıgara ıctık, yakıp vermemı bekledı, bende burası ısyerı farkında mısın dedım, sen yakınca daha farklı bı aroma gelıyor dedı ahdksshsk neyın aroması buuuuuğğğğğ
Aynen şöyle dedimSen öyle mi dediiiiin
Neler yapmaz kiAynen şöyle dedim
Kaslı kollarına şöyle bi uzansam ne yapabilirsin ki hayatım dedım
Bana bunu demeyecektın dedı
Senin zaten farkındayız, zor durdun o kadar zaman, ama çok başarılıydın durma konusundaSadece o mu
Sjdldhddjsk yemın ederım onun bana yazdıkları sevısmekten beter, resmen senaryo yazıyor adam, abboww o neydi gısNeler yapmaz ki
Senin zaten farkındayız, zor burdun o kadar zaman, ama çok başarılıydın durma konusunda
Gelecek sefere kadar seni uyanık tutacak yani, gece arabaya atlayıp gitme de, yoksa derdş o mu acabaSjdldhddjsk yemın ederım onun bana yazdıkları sevısmekten beter, resmen senaryo yazıyor adam, abboww o neydi gıs
Dımı?Neler yapmaz ki
Senin zaten farkındayız, zor durdun o kadar zaman, ama çok başarılıydın durma konusunda
Gıdemem kı zaten yasak var, yasak olmasa cocuklar var. Ama sabahtan aksama kadar sürekli uyanık, bazen ısım oluyo cevap veremıyorum, 5taneye belkı 1tane yazabılıyorum, sonra senın yuzunden davaya hazırlanamıyorum dıyoGelecek sefere kadar seni uyanık tutacak yani, gece arabaya atlayıp gitme de, yoksa derdş o mu acaba
Daha açılmadın mı yaniDımı?harıka dururum sonra bı acılırım kımse kapatamaz ahdkshssj
Dur daha bi cübbeyle ne açılması karşim, bunca hikaye varken bunlar ısınma turlarıDaha açılmadın mı yani
Kopmuş adam, dizinin dibinde de otursan bağlayamazsın bir süre,Gıdemem kı zaten yasak var, yasak olmasa cocuklar var. Ama sabahtan aksama kadar sürekli uyanık, bazen ısım oluyo cevap veremıyorum, 5taneye belkı 1tane yazabılıyorum, sonra senın yuzunden davaya hazırlanamıyorum dıyo
Kahvaltıdan sonra dusa gırmıstık, ya ben ona orda bısey yaptım (ne oldugunu bosverın)Kopmuş adam, dizinin dibinde de otursan bağlayamazsın bir süre,
Aradığınız avukata şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Adamı vertigo yapacak ne yaptın dşye sorasım var, hayal gücüm biraz yol gösteriyor, o yüzden sormayacağımKahvaltıdan sonra dusa gırmıstık, ya ben ona orda bısey yaptım (ne oldugunu bosverın)lovem onu bırdaha yaparsan sonuclarına katlanırsın hayatım benden günah gitti dedi shddkshsk o günden beri onun üstünden baya bi fantazik döndürdük, senın yuzunden vertigo baslangıcı cıkacak bende dıyo
Aklına gelenı yaz bakim, bende yazcam o degılseAdamı vertigo yapacak ne yaptın dşye sorasım var, hayal gücüm biraz yol gösteriyor, o yüzden sormayacağım
Kışkırtmaya devam mı ediyorsun şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?