- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
Bu kızın libidosu çorba eşliğinde takip edilir mi reisDiyetten dönmek yok, öğlen çok kaçırırsan akşam çorba içip kapatıyorsun günü ona göre
Herkes çoluk çocuk derdinde büyük ihtimalleSevenler kavuştu herhalde ondan duruldu buralar
Ben sufleyı gunduzden yedım cunku gece yıyınce yakamıyorum, külööö yöpöyööBu akşam tenha burası, ben de pastamı yaptım yarını bekliyorum, benim sufle gece inşallah, yorulmuşum dinleneyim biraz
Ben anlamam, o hatun deniz kızı gibi maşallah, balina olarak takip etme istersenBu kızın libidosu çorba eşliğinde takip edilir mi reisyaktı gül gibi akşam 19da yemeği kestiğim diyetimi, her akşam demlenir oldum, Tanju Okan edasıyla koy koy koy koy.... diye izliyorum
Yok valla değil, benım bebeler sızdı, bakıcı kızla kahve ıctık, bende yavru malak gıbı yattım sevgılımle dudişli mesajlasıyoruzHerkes çoluk çocuk derdinde büyük ihtimalle
Seb bu öğlen sufleden başka şey de yiyememişsindir büyük ihtimalleBen sufleyı gunduzden yedım cunku gece yıyınce yakamıyorum, külööö yöpöyöö
Galiba oyle kolayliklar diliylrum hepsine sabir işi cocukHerkes çoluk çocuk derdinde büyük ihtimalle
Hayirli isler efenimmmYok valla değil, benım bebeler sızdı, bakıcı kızla kahve ıctık, bende yavru malak gıbı yattım sevgılımle dudişli mesajlasıyoruz
Sen bu 5 kiloyu hizli vercn love valla isin içine enn zevkli sporda girdiYok valla değil, benım bebeler sızdı, bakıcı kızla kahve ıctık, bende yavru malak gıbı yattım sevgılımle dudişli mesajlasıyoruz
Açlıktan nefesim tarçınlı yeşil elma kokmasın ve karnım guruldamasın dıye fındık fıstık atıstırdım da gıttım.Seb bu öğlen sufleden başka şey de yiyememişsindir büyük ihtimalle
Ee evdekı kosu bandından daha konforlu bır yag yakımı oldugu kesın ahdslshshshsjsSen bu 5 kiloyu hizli vercn love valla isin içine enn zevkli sporda girdi
Açlıktan nefesim tarçınlı yeşil elma kokmasın ve karnım guruldamasın dıye fındık fıstık atıstırdım da gıttım.
Çok başarılı bir diyet oluyor, bol omega3, bol yağ yakımı, böyle diyete can kurbanEe evdekı kosu bandından daha konforlu bır yag yakımı oldugu kesın ahdslshshshsjs
Öyle öyle su çekzel gelsenızeÇok başarılı bir diyet oluyor, bol omega3, bol yağ yakımı, böyle diyete can kurban
Ona ne şüpheEe evdekı kosu bandından daha konforlu bır yag yakımı oldugu kesın ahdslshshshsjs
Happy hour çoğ romantıklıydı valla, dıyetıme dıyet eklendı ahdkshsskBugünkü happy hour suflesinin ardından herkes ılık bir duş alıyor galiba ne bu sessizlik. Ben o işi hallettim şarabımı çerezimi aldım geldim. Şimdilik bu konunun günlerdir sabote ettiği diyetime bir gazla dönmek için yineZemheriPoyraz nin diyet konusuna gidiyorum. Hadi çok açmayın arayı.
Vallaha ne guzel dikkat ediyon kiz love helal sanaAçlıktan nefesim tarçınlı yeşil elma kokmasın ve karnım guruldamasın dıye fındık fıstık atıstırdım da gıttım.
Dıkkat etmesemde yemek yemeye ayırabıldıgım zaman ortada ıste, gecelerı abanıyordum gec saatlerde o kalktı, tatlıya dadandım ama onu bırakamiciiiiğiiimmVallaha ne guzel dikkat ediyon kiz love helal sana
Birazdan inşallah, az daha dinleneyimÖyle öyle su çekzel gelsenıze
Baktim.diyetle veremiom gelecem artik kimi bulursam sütçü mütcü kim olursaÖyle öyle su çekzel gelsenıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?