Ben mesela cenazeye gıderken gıyecek kıyafet bulamıyorum, o usulen attıgım sal bıle oyle egretı duruyor kı bendeEsas olan kılık kıyafet değil karakterdir, benim de çok farklı tarzlarda arkadaşlarım var, normali de bu zaten
Yok ya yarın ekber ve erşed ayarı cekecem avkataAhahahah di mi? Sanki 20 yaşında taze love, yer mi o ayakları?
Sen kendinden eminsin Canım, o da emin olmak istiyor ama korkuyor napsinYavrum ben barısacak olsam bosanmam hadı tut kı bosandım hayatıma bırını alıp tekrar neden ex okuzu tercıh edeyım, mal mıyım ayol ben
Off gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorumMalum msj programı şu an çökmüş durumda bu arada , avkatın yağdırdığı konvoy yüzünden mi acep, mesaj yollanmıyor alınmıyor valla
Boyle embesılyus sekılde davranmaya devam edemez ama sabrım tukenıyor, 41yasında adama anlattıklarıma bak, aslında bu kadar sabırlı bır donemımde degılım ama herıf ıyı sevısıyor ajdkdhskskSen kendinden eminsin Canım, o da emin olmak istiyor ama korkuyor napsinmazur gör, daha her şey çok yeni
Kiyamam ya, relax olmaya çalış sana ne iyi geliyorsa onu yap. Çok sıkıntıdasın ama hepsi zamanla rayına oturur ınsallahOff gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorum
Avkat korkuyor vede kıskanıyor bakalim yarin napcenizzBoyle embesılyus sekılde davranmaya devam edemez ama sabrım tukenıyor, 41yasında adama anlattıklarıma bak, aslında bu kadar sabırlı bır donemımde degılım ama herıf ıyı sevısıyor ajdkdhsksktöbe töbe ya ınan suan lıbıdom totomun arasına sıkısmıs don gıbı
Akü bataryası gibi hatunsun anacım. Herkes takmak istiyor.Off gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorum
Shdjdkshs resmen powerbank gorevı goruyorum ama bılmıyorlar kı bende de sarj yok anacımAkü bataryası gibi hatunsun anacım. Herkes takmak istiyor.Allah sabır versin .
Kıskanmasın ya, ben kıskanılmak ıstemıyorum kı, dınlenmek ıstıyorum, ruhum yorgun, yarın sabah ınsallah ıyı bı kahvaltı hazırlamıs olur karnım zaten ac kac gundur ahdksshskAvkat korkuyor vede kıskanıyor bakalim yarin napcenizzbence senin gerginligini alir o
Gönlünü almak için hazırlar avkat beyKıskanmasın ya, ben kıskanılmak ıstemıyorum kı, dınlenmek ıstıyorum, ruhum yorgun, yarın sabah ınsallah ıyı bı kahvaltı hazırlamıs olur karnım zaten ac kac gundur ahdksshsk
Gergin olan benim ayrıcs hiç iyi omlet yapamamGönlünü almak için hazırlar avkat beysende bi omlet mi yapsan gitmişken? Hem eğlence çıkar hem ellerinden biseyler yemek onun da hoşuna gider ortam gevşer
Salon kadını olmak bunu gerektirir çünküsüGergin olan benim ayrıcs hiç iyi omlet yapamamomlet yapamayan 3 cocuk anası shdkdhdksks
Shskahsks yok kız omleti tutturamıyorum dıger yemeklerde ıyıyımdırSalon kadını olmak bunu gerektirir çünküsüneyse dediğin gibi naz niyaz et gönlünü almakla uğraşsın🖒
Herkesin hayatında var sorunlar ve antika insanlar, bu ara seninkiler iyice üst üste geldi. Oturacak zamanla her şey, boşanabilmek işin yarısıyda, şimdi sıra kalan yarısındaOff gunduz cocuklardan cok anaları babalarıyla ugrasıyorum arada buyumemıslere ayar verıyorum, hop donuyorum ex öküzden enstantaneler, mola vermek ıcın ugradıgım avkat evlenelım de evlenelım, bebeler babam da babam, annem ayhhh yavrım guzum senı kurtlsr kapar annem modunda, bı babam normal lan benım hayatımda. Sadece babama sıgınıp, ah be babam gel senınle basbasa tatıle cıkalım soz bı tek atmana ızın verecegım, aramızda, demek ıstıyorum
Yola gelecek sen merak etme, sınırları çizeceksiniz yavaş yavaş. O libido sana direnmek için güç veriyor şu an, bu adam olmasa belki çok mutsuz geçirecektin bu süreci, şu an bir enerji kaynağın var.Boyle embesılyus sekılde davranmaya devam edemez ama sabrım tukenıyor, 41yasında adama anlattıklarıma bak, aslında bu kadar sabırlı bır donemımde degılım ama herıf ıyı sevısıyor ajdkdhsksktöbe töbe ya ınan suan lıbıdom totomun arasına sıkısmıs don gıbı
Naz yapacak halde gibi gelmiyor bana, daha çok köpekle hırlaşan kedi modunda bizim kız, tüyleri dikmiş bekliyor burun tırmalamak içinSalon kadını olmak bunu gerektirir çünküsüneyse dediğin gibi naz niyaz et gönlünü almakla uğraşsın🖒
O da nazar boncuğun olsun o zaman beybisiShskahsks yok kız omleti tutturamıyorum dıger yemeklerde ıyıyımdır
Naz yapacak halde gibi gelmiyor bana, daha çok köpekle hırlaşan kedi modunda bizim kız, tüyleri dikmiş bekliyor burun tırmalamak için
Çok soyut ve anlaşılır çalışmışsın konu üzerindeBen günün sonunda yine bir grekoromen mücadele bekliyorum yalan yok. Barışma suflesi yenir, hem de hunharca yenir sanki.
Kriz çıkarmayı becerdiği kadar krizi fırsata çevirmekte de becerikli bir abimiz bu avukatAma öncelikli iş şu Sevde'yi koçbaşı gibi kapıya vurma meselesini halletmek. O bir iki defa daha olursa ben düşerim ligden valla burdan bile sinir geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?