Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kriz olsaydı erken döner, ayarı nasıl verdiğini anlatırdı diye düşünüyorum. Bence boyacının puantiye desenini geciktirişi bile şu an avukata ödetiliyor
Kriz oldu mu olacak mı derken ılk tartısmamızı yaptık, artık sırtımız yerden kalkmaz

Geçmiş olsun diyeceğim zincirleme stres iki gün geçirdin. Ex öküz'e neden ex öküz diyoruz bu yüzden. Tabi durmadan senden sağlı sollu yediği için azıcık alan bulsa huzurunu kaçırarak karşılık vermeye çalışıyor. Bunun bir süresi var elbette, sabretmek zor ama şu an saracağı başka bir konu da yok muhtemelen. Bu arada, sana hisleri bir yana, hani kim yaklaşır üç çocuklu kadına der içinden diye konuşulmuştu burda, asıl onun hayatına birini alması yakın zamanda zor, kadınlar akıllandı artık, asıl ona kolay kolay yaklaşmazlar. Avukata gelince kendini çok iyi anlatmışın, 'yaptım ama bir sor niye yaptım' tutumu Banker Bilo'ya yakışır, biraz olgunlaşsın lütfen ama yaa, yok kaçtın zannettim yok gittin zannettim daha dün bir bu iki bu ne güvensizlik derler adama. Aşk falan tamam da, senin gibi baskın bir karaktere talip oluyorsa demir gibi sakin ama güçlü olmayı da bilecek.

Döşüyorum döşüyorum da filmin sonu sufleye bağlandı galiba tam anlamadım, neyse aferin fazlasını yapamıyorsa şimdilik çalıştığı yerden destek versin

Shdjshssj love hayatım bıraz daha sıkarsan elınde kalacak, bence orda dursun krız anında lazım olur dedı ya la adam bana o zaman ben sınırlıyken sevısmeyelım beybisi, sen ıstedın dedım. Sen sınırlıyken ayrı bır cekıcı kıskırtıcı oluyormussun ya canımı cebıme koydum da geldım dıyo bana hadkdhsjshsh gerızekalı

Herkese ayrı ayar cekmekten de yoruldum artık ya. Vallahı eskıye ayrı yenıye ayrı
Erkekler boşandığını geç idrak ediyor bazıları hiç. Avukat boş yere konuşmamıştır. O olmasaydı stres atacak bir yer de olmayacaktı düşünsene. Arada elbet sorun çıkacaktır ama işin geneline bak sen boşver

O Osirius hayırdır bu ex öküz cidden can sıkıcı ya, sana ne ulan sen kimsin ş....siz diyesim var kendisi seni evliyken aldatan insan demi bide hesap sormaya kalkıyor haysiyetsiz. Love çok dikkat etmelisin, ekstra hemde. Işgillenmeye başlamış kendi kendine g.tüm, can sıkmasa bari bundan sonra avukata da soyle sakin olsun, bence gezme tozma vs gibi şeylerde sehir içinde planıniz varsa bile erteleyin, zaten evde bulusuyorsunuz ama dikkat edin ya cok sinir oldum bak şimdi

Hayatımdakı adamlar da sanıyor kı onlar hayatıma gırınce bana domınant gen yuklenıyor, yahu ben hep boyleydım. Heidi degılım ben, seker kız candy dekı eliza yım

Abı sehır ıcınde daha ıkılı olarak bıyerde oturmadık hep dortlu falanız. Nerden cakacak. Ancak takıp etmesı lazım kı o da umrumda degıl. Ne dıyecek eskı karım benı aldatıyor mu

Idrak etmezse taciz ediyor dıye sıkayet ederım, kulagının arkasında gorur cocukları

Volkan'lar (sadakatsiz dizisi detected kızlar) ölmez şekil değiştirir.
Herrrr gün bir cıvırla köpük partisi yapıyorum ulan var mı itirazın diyeceksin de bön bön kalacak öyle. Yetersiz herif. Orada yapmaları gereken sadece erkeklik onu da becerememiş bir de efeleniyor bak sen.

Kendıme su akıllı saatlerden almayı dusunuyorum, benden haber alınamazsa bırılerıne haber versın bari, manyak öküz asabımı bozdu ıyıce

Ben şekil degıstırtcem ona cok az kaldı

Idrak etmezse taciz ediyor dıye sıkayet ederım, kulagının arkasında gorur cocukları
Yani sen daha iyi tanırsın korkak falan bir şeyse bi b.k olmaz ama tersiyse aman sana bir şey olmasın. Çocuklar büyüyene kadar onunla görüşecek olman gerçekten can sıkıcı. Azıcık akıllandıklarında rahat edeceksin, umarım

Daha once bu yuzuyle hıc denk gelmedım, bılemıyorum, kestıremıyorum. Ama cocukları ıcın canını verır, ölür biter, sırf onları bırdaha goremem, yatıp uyuyamam dıye bıle susar oturur oyle de gereksız ayarsız bır cısımdır kendısı

Ulan böyle erkeklere de ayar oluyorum ha. S.ki kalkmıyor sen birini bulunca deliye dönüyorlar bi bitmediler ortadoğuda be. Çocukla falan tehdit edersin olmadı oturur g.tünün üstüne. Baya da kötü yazdım ama insanın yaşam alanını sınırlıyor bu tipler

Yok ben tehdıt falan etmem, ama onun mesajla ses kaydıyla falan tehdıt etmesını beklıyorum. Ah bı etsın.. Bı etsın canına okurum, uzaklastırma kararı cıkartırım, cocukları da goremez, ama ona yemez ya, cocuklarımı goremem korkusuyla yapmaz o kadarını sanmıyorum.

Eveeeeet, bir boşandığını unutmuş koca vakası kapıda, seni geri istemeyecek belki ama henüz bağınızın koptuğunu anlayamamış. Bu durumda görüşmeyi asgaride tutmaya devam, bir daha oturup konuşalım falan derse gitmemen en doğrusu, kalabalık mekanda bile görüşmemen gerektiğini kendi göstermiş ex kişi. Bu durumda üzülerek söylüyorum avukat haklı ama sen bunu kendisine çaktırmayacaksın.

Avukatın ağzının payını güzel vermişsin, inşallah bu onu durdurmaya yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…