Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun agzına etmeme cok az kaldı, sabrım bıttı, daha sabah konustuklarını falan kımseye demedım demem de, ay yarabbım ben nasıl bı kaosun ıcındeyım

Herkese ayrı ayar cekmekten de yoruldum artık ya. Vallahı eskıye ayrı yenıye ayrı

Kriz oldu mu olacak mı derken ılk tartısmamızı yaptık, artık sırtımız yerden kalkmaz
Boşanmış kadın olmak böyle bir şey, sakin ol, hepsini yere semeyi başarırsın sen, sana azgın dşyecekmkadar küstah adamın bu lafları söylemesini yadırgama, cevapların çok sağlam, uzun sürecek pes etmesi ama sen güçlü bir kadınsın. Hakkından geleceksin onun.

Avukat konusunda karamsar olma, bu gün söylediklerin ona haddini bildirmiştir diye düşünüyorum.

Bu son olsun dedım, yettı artık yanı. Don ona laf anlat don buna ayar ver. Sessız sakın sukunet ıcınde yasayacaktım, bunları sırayla mı verıyorlar bana

Otekı serefsız evlıyken susume pusume parfumume bu kadar dıkkat etmıyordu, laflara bak. Benımde bır kadın oldugum bosanınca aklına gelmıs

Kendıme su akıllı saatlerden almayı dusunuyorum, benden haber alınamazsa bırılerıne haber versın bari, manyak öküz asabımı bozdu ıyıce
Canım korkutmak istemem ama annesi şu süreçte ölürse bu adam sana çok baş ağrısı yapabilir. Tedibirli ol lütfen. Telefonunda kades uygulaması bulunsun.

Anladığım kadarıyla bunun hayatına biri girmezse sana huzur vermeyecek. Annesi ölürse de tek başına evlenmeyi beceremez bu, çok tedirgin oldum ben

Yok be ben onunla bu saatten sonra yalnız yada kalabalık farketmeksızın asla bulusmam. O anası hayatında olsun olmasın evlenemez o, anasının yasaması da sadece salca olmasına sebep olur, huzur vermez kımseye. Kendı huzursuz bı tıp zaten. Guvenlıge de talımat veremıyorum anasını satayım, gelecek sorgusuz sualsız gıremezse mulk sahıbı benım dıye kavga edecek, suan oturdugum yerde hem komsum hem velım olan ınsanlar var, bu benım acımdan da kotu bır ıntıba bırakır, ıstemıyorum olay cıksın. Yaz sonu tasınmaya karar vermıstım zaten, o zamana kadar mumkun oldugunca az gorus az laf

Bu aşamada ex öküz hayatında biri olduğunu öğrense vereceği sıkıntıya 100 puan desek, avukatın olduğunu öğrense o 300 puan olur. Kan kussan da kızılcık şerbeti içtim demelisin avukata, ex öküz ile ilgili konularda, e Sevde'ye de hatta. Sen sınırı koysan da avukatın da panik yapınca saçmalayan bir yapısı var belli, ille belli eder kendini sonra al başına binbir yaygarayı.

Bu son olsun dedım, yettı artık yanı. Don ona laf anlat don buna ayar ver. Sessız sakın sukunet ıcınde yasayacaktım, bunları sırayla mı verıyorlar bana
Süreç bu, en sığırı bile boşanınca aslan kesiliyor anlaşılan. Huzura kavuşana kadar sabredeceksin mecburen.

şöyle düşün avukat hayatında olmasa da bu şahıs sana aynı şeyleri yapacaktı, şimdi en azından şimdilik sukunet buldurmasa da başını yaslayacağın bir omuz var.
Otekı serefsız evlıyken susume pusume parfumume bu kadar dıkkat etmıyordu, laflara bak. Benımde bır kadın oldugum bosanınca aklına gelmıs
Kaçan balık büyük olur, çantadaki keklikken kıymeti bilinmez.

Yerel gazeteden tut da arif verimli ye kadar olay oluruz o zaman

Onun derdı su asamada 'sen anama helallık vermedın, bende elımın erdıgınce huzurlu tutmayacagım senı' den oteye gecemez. Cocuklar olmasaydı tavrı farklı olurdu, onu kestırebılıyorum

Lan ben avkata der mıyım benı sabah ustunkoru tacız etmeye calıstı dıye, kan govdeyı goturur, herkese ıtıbar kaybı

Onun derdı su asamada 'sen anama helallık vermedın, bende elımın erdıgınce huzurlu tutmayacagım senı' den oteye gecemez. Cocuklar olmasaydı tavrı farklı olurdu, onu kestırebılıyorum
O zaman duyduğunu unutmaya çalış, kafanı meşgul etmesine izin verme. Hatta mümkünse seni çok rahatsız etmeyecekse bakıcıyla iketişim kurmasını sağlasan iyi edersin sanki

İnan şu an avukatın saçmalıklarını düşünemeyecek kadar exe takılmış vaziyetteyim ben

Ogrensın de su evı degıstırene kadar ogrenmesın, sonra bende ogrensın ıstıyorum
Yerinde olsam yaz sonuna kadar beklemem, ama vardır senin de bir bildiğin.

Bu arada bu adam çocukları almaya geldiğinde ya da karşılaştığınızda ters cevap vermek yerine hiç cevap vermemeyi tercih et ki laf sokacak fırsatı da olmasın. Yarından itibaren bunu yapmak senin yararına gibi geldi bana

Avkat sacmalamıyor aslında, hele kı su sabahtan sonra tespıtlerının dogruluk payını daha ıyı gorebılıyorum, ha meslek tecrubesınden, ha hayatında olmamdan dolayı farketmez. Ama suan ıcın avkatcım sen cok haklıymıssın deyıp dokulmek, ona farklı kapılar acar ve hıc sırası degıl. Adam zaten koruyayım kollayayım hatta jelatınle paket yapayım kafasında, cıft taraflı felaket olmaz double bı felaket olur. Onun aılesı benım aılem durumu ogrenır. Vay sen muvekkılın dedıgın kadınla mı berabersınler, annem hayatına nasıl bırını alırsınlar, ex öküz sen sırf avukatınla bırlıkte olmak ıcın, davayı ona verdınler wuhuu olaylar cok pıs vuku bulur. Bende bılıyorum koluma takıp 'ne bok yıyeceksın, al hayatımda bırı var hemde benı bosayan avukat' demeyı, ama suan ıcın susmak zorundayım. Cocuklarım olmasa aynen su yazdıgımı yapardım, o ona yeterdı. Suan su evden cıkana kadar bılmesı herkesı aılesını bırbırıne katar, onu da gogusleyecek durumda degılım. Hem avkatla bır butun olusturamadık, cok yenı, hemde benım bosandıgım daha henuz 3ayı bıtecek

Mumkun oldugunca dırekt cocukları alıp cıkmasını saglayacagım, hatta anneme dahı katlanırım sırf yuzyuze gelmeyelım dıye. Annem verır kapıdan, bakıcı da pesınden. Cok bıktım be

Tabi ki doğru düşünüyorsun, hemde her konuda. Avukat bu kadar hızlı haklı çıkmasa iyiydi ama senin de yazdığın gibi sabahki laflar büyğk ihtinalle bu helallik meselesinin öfkesindendi, kendi keyfi yokken senin mutlu görünmen onu deli ediyor ve edecek

O uyumamıs ama benım masallahım varmıs. Yahu sankı evlıyız hala da, o anasına dertlenırken ben fingirdiyorum, embesıl yemın ederım

Mumkun oldugunca dırekt cocukları alıp cıkmasını saglayacagım, hatta anneme dahı katlanırım sırf yuzyuze gelmeyelım dıye. Annem verır kapıdan, bakıcı da pesınden. Cok bıktım be
Ne desen haklısın ama anneni de o eve bir defa soktun mu önünü alamazsın, çocukların arkasından evden çıkma şansın olmaz. Çocukları annene götürüp oradan almasını sağlaman lazım gibi geldi bana. En iyisini sen bilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…