- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
+1Boşanma daha çok taze. Sana yılların mutsuzluğuyla, bıkkınlığıyla belki 3 sene oldu gibi geliyordur ama bak 3 ay olmuş. Ortalama hatta makul denebilecek bir Türk erkeği için kadının artık özgür bir hayatı olduğunu algılamak için çok kısa bir süre! Daha bugün ülke gündemindeki durum malum. Burda kafa bu. Kendi akıl ve ruh sağlığın için, daha kısa sürede yakandan düşmesi için, çocukların için sakin kalmalı ve malesef bir süre de olsa politik olmak zorundasın. Cansu dere gibi ölü balık bakışı at demiyorum ama kaçak güreş. İki paralık atışmaların, inatlaşmaların bedeli evliliğin yıkımından fazla hırpalar yeni baştan, öfkesi uzun sürer. Dayan bacım. Gel bize günde 10 kere aynı şeyi anlat, özelden yaz, bağır çağır ama sakin kal.
Gönlünü almak için de kelimeler hazır maşallahShdjshssj love hayatım bıraz daha sıkarsan elınde kalacak, bence orda dursun krız anında lazım olur dedı ya la adam banao zaman ben sınırlıyken sevısmeyelım beybisi, sen ıstedın dedım. Sen sınırlıyken ayrı bır cekıcı kıskırtıcı oluyormussun ya canımı cebıme koydum da geldım dıyo bana hadkdhsjshsh gerızekalı
Kaçak dövüştüğüme kendım bıle ınanamıyorum zaten, bır sure ben degılmısım gıbı davranmaktan basks carem mı var allah askına. Ben 6yıllık evlılıgımde polıtık olamadım bugun karga bokunu yemeden meclis delegesi gibiydim resmen. Ama aradakı dozu ıyı tutturdum bence, ex öküz tam emın olamamakla bırlıkte hafıften supheye de dustu, avkata desen resmen rol kestımBoşanma daha çok taze. Sana yılların mutsuzluğuyla, bıkkınlığıyla belki 3 sene oldu gibi geliyordur ama bak 3 ay olmuş. Ortalama hatta makul denebilecek bir Türk erkeği için kadının artık özgür bir hayatı olduğunu algılamak için çok kısa bir süre! Daha bugün ülke gündemindeki durum malum. Burda kafa bu. Kendi akıl ve ruh sağlığın için, daha kısa sürede yakandan düşmesi için, çocukların için sakin kalmalı ve malesef bir süre de olsa politik olmak zorundasın. Cansu dere gibi ölü balık bakışı at demiyorum ama kaçak güreş. İki paralık atışmaların, inatlaşmaların bedeli evliliğin yıkımından fazla hırpalar yeni baştan, öfkesi uzun sürer. Dayan bacım. Gel bize günde 10 kere aynı şeyi anlat, özelden yaz, bağır çağır ama sakin kal.
O da boku yapmadan once tüy dıkme merasımı ıcın kıyıda köşede çalışıyordur artık emınımGönlünü almak için de kelimeler hazır maşallah
Sen exin selamına bile cevap verme, en mantıklısı bu, çünkü sen konuşunca ona kışkırtmak için fırsat çıkıyor.Kaçak dövüştüğüme kendım bıle ınanamıyorum zaten, bır sure ben degılmısım gıbı davranmaktan basks carem mı var allah askına. Ben 6yıllık evlılıgımde polıtık olamadım bugun karga bokunu yemeden meclis delegesi gibiydim resmen. Ama aradakı dozu ıyı tutturdum bence, ex öküz tam emın olamamakla bırlıkte hafıften supheye de dustu, avkata desen resmen rol kestım
Etkıye tepkı oluyor ıste. O bulasmasa ben agzımı dahı acmam, cok yolladım cocukları cım demeden, mal gıbı aldı mal gıbı bıraktı. Tahrık edıyor kıskırtıyor, asprını verıp yolluyorum cunku sussam dozun sıddetı artacak.Sen exin selamına bile cevap verme, en mantıklısı bu, çünkü sen konuşunca ona kışkırtmak için fırsat çıkıyor.
Had bildirmek için rol kesmekte sakınca yok
Love, avukat ileri gitti evet ama çok da yüklenme adama bence. Neden? Çünkü hemcinslerini tanıyor adam. Sadece senin korunacak kadın olmadığını idrak etmesi lazım, o kadar.Ben şekil degıstırtcem ona cok az kaldı
Zararsız, uyuz bi tip bu ya. Anca ağzından s.çar böyle, zarar verecek kadar bile yeterli değil.Ulan böyle erkeklere de ayar oluyorum ha. S.ki kalkmıyor sen birini bulunca deliye dönüyorlar bi bitmediler ortadoğuda be. Çocukla falan tehdit edersin olmadı oturur g.tünün üstüne. Baya da kötü yazdım ama insanın yaşam alanını sınırlıyor bu tipler
Tahriklere pabuç bırakma lütfen, buna en güzel cevap yokmuş gibi davranmak.Etkıye tepkı oluyor ıste. O bulasmasa ben agzımı dahı acmam, cok yolladım cocukları cım demeden, mal gıbı aldı mal gıbı bıraktı. Tahrık edıyor kıskırtıyor, asprını verıp yolluyorum cunku sussam dozun sıddetı artacak.
Sabır ne olur, bitecek bunlarSuan avkata sabah bana rujumdan basladı parfumume kadar laf soyledı desem gebertene kadar dover ustune dava acar agzına sıcar. Sonra bana doner, bu kadarını bana soylemeyıp sustun goz mu yumdun love dıye... Ooww owww kıstır kuyrugu otur love, avkatla su akıp yolunu bulana kadar, su evden tasınana kadar, bosanmanın ustunden en az bır yıl gecene kadar sus otur
Suan avkata sabah bana rujumdan basladı parfumume kadar laf soyledı desem gebertene kadar dover ustune dava acar agzına sıcar. Sonra bana doner, bu kadarını bana soylemeyıp sustun goz mu yumdun love dıye... Ooww owww kıstır kuyrugu otur love, avkatla su akıp yolunu bulana kadar, su evden tasınana kadar, bosanmanın ustunden en az bır yıl gecene kadar sus otur
Aynen şu 1 yılı doldursan biraz rahatlarsin, o evden çıkmak sana iyi gelecek yaza da az kaldı zaten. Yüzüne bile bakma mümkünse muhatap dahi olma öküzle diyeceğim ama bebeler ufak mecbur eninde sonunda olursun ama insallah gecer bu günlerde sabretSuan avkata sabah bana rujumdan basladı parfumume kadar laf soyledı desem gebertene kadar dover ustune dava acar agzına sıcar. Sonra bana doner, bu kadarını bana soylemeyıp sustun goz mu yumdun love dıye... Ooww owww kıstır kuyrugu otur love, avkatla su akıp yolunu bulana kadar, su evden tasınana kadar, bosanmanın ustunden en az bır yıl gecene kadar sus otur
Umarım dediğin gibidir can.Zararsız, uyuz bi tip bu ya. Anca ağzından s.çar böyle, zarar verecek kadar bile yeterli değil.
Yavrum ben hayatım boyunca haklıya hakslısın dıyemedıgım bır doneme ılk defa gırdım, abandone olmam normal degıl mı? Utopık ıt aldı cevabı oturdu ama tepeden tırnaga da suzdu, soydu, itti, gıydırdı dıyemıyorum cunku o bu eylemı hayalınde bıle becerıp yapamaz shddkshsjsksLove, avukat ileri gitti evet ama çok da yüklenme adama bence. Neden? Çünkü hemcinslerini tanıyor adam. Sadece senin korunacak kadın olmadığını idrak etmesi lazım, o kadar.
Ya bayılıyorum şu ütopiğin her horozlandığında şamarı yiyip g.tünün üstüne oturmasına. Ağzına s.çışların bana terapi gibi geliyor.İçim soğuyor, ölmüşlerimin canına değiyor.
Su evden cıktıgımda yıne guvenlıgı olan bıryere gecıp dırekt talımatı vercem guvenlıge. Aramadan kımseyı almasınlarAynen şu 1 yılı doldursan biraz rahatlarsin, o evden çıkmak sana iyi gelecek yaza da az kaldı zaten. Yüzüne bile bakma mümkünse muhatap dahi olma öküzle diyeceğim ama bebeler ufak mecbur eninde sonunda olursun ama insallah gecer bu günlerde sabret
Hıcbır sey ıcın surda kufur etmedım ama ban yemeyı goze olarak ona saydırasım var. O zaman da bıkac uyeden suphelenıyordum. Gecen gun onu gordum avm de ama gormezden geldı benı, konussaydı eger acıka tarıfını cakacaktımBöyle 15-18 yaş arası falan genç kızken şimdi bizim yaşlarda olan kadınların ‘erkeği idare edeceksin, adam edeceksin, nasıl alıştırırsan öyle gider’ gibi muhabbetlerine kıl olurdum. Niye yöneteceğim, idare edeceğim, çocuk gibi güdeceğim adamı alayım ki diye onlara sinirlenirdim. Zannediyorum her kadının farklı yaşlarda bunun kaçınılmaz bir yük olduğunu idrak edip hassss…tir o iş öyle olmuyormuş dediği bir yaşı vardır. Maalesef yaradılış böyle. Hala bu jargon beni irrite eder ama uygulamaya gelince e maalesef, mecbur bırakılıyorsun. Hepsi farklı dozlarda istiyor.
Sıkma artık canını. Sabah buldum açtım senin Saliha’lı konunu okudum. O konudaki menünü canım çekti ama bu konudaki libido motivasyonunla diyetteyim şekerim.İç dünyamda lovetired menşeili cereyanlar, sana sevdanın yolları bana kurşunlar.
Salihalı konu ne kız, at buraya da ben de bakayımBöyle 15-18 yaş arası falan genç kızken şimdi bizim yaşlarda olan kadınların ‘erkeği idare edeceksin, adam edeceksin, nasıl alıştırırsan öyle gider’ gibi muhabbetlerine kıl olurdum. Niye yöneteceğim, idare edeceğim, çocuk gibi güdeceğim adamı alayım ki diye onlara sinirlenirdim. Zannediyorum her kadının farklı yaşlarda bunun kaçınılmaz bir yük olduğunu idrak edip hassss…tir o iş öyle olmuyormuş dediği bir yaşı vardır. Maalesef yaradılış böyle. Hala bu jargon beni irrite eder ama uygulamaya gelince e maalesef, mecbur bırakılıyorsun. Hepsi farklı dozlarda istiyor.
Sıkma artık canını. Sabah buldum açtım senin Saliha’lı konunu okudum. O konudaki menünü canım çekti ama bu konudaki libido motivasyonunla diyetteyim şekerim.İç dünyamda lovetired menşeili cereyanlar, sana sevdanın yolları bana kurşunlar.
Kaybettiğini hatırlamıştırYavrum ben hayatım boyunca haklıya hakslısın dıyemedıgım bır doneme ılk defa gırdım, abandone olmam normal degıl mı? Utopık ıt aldı cevabı oturdu ama tepeden tırnaga da suzdu, soydu, itti, gıydırdı dıyemıyorum cunku o bu eylemı hayalınde bıle becerıp yapamaz shddkshsjsks
Üyelerden neden şüpheleniyorsun, ben bağlayamadım konuyuHıcbır sey ıcın surda kufur etmedım ama ban yemeyı goze olarak ona saydırasım var. O zaman da bıkac uyeden suphelenıyordum. Gecen gun onu gordum avm de ama gormezden geldı benı, konussaydı eger acıka tarıfını cakacaktım
Ulan kaşarlı patatesin kaşarı ayaklanmıs bana acıka tarıfı verıyor, ayarsız hatun
Dur karşim atacam konuyu, hayatımdan salıha gıbı bı manyakta gectı kısa surelı ahsskshsj bdv de fav olan konulardandı, sagolsunlar cok yanımda oldu kk kadınları o zamanÜyelerden neden şüpheleniyorsun, ben bağlayamadım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?