Lan bız o zaman da aynı kafadaymısız ya la, cak bi beşlikHıcbır sey ıcın surda kufur etmedım ama ban yemeyı goze olarak ona saydırasım var. O zaman da bıkac uyeden suphelenıyordum. Gecen gun onu gordum avm de ama gormezden geldı benı, konussaydı eger acıka tarıfını cakacaktım
Ulan kaşarlı patatesin kaşarı ayaklanmıs bana acıka tarıfı verıyor, ayarsız hatun
Kız bu kk da bir tuhaf, ne eleştirmişler kahvaltı hazırlığı bu kadar mı olur diye, senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya ama sinir geldi, epey trol toplanmış o konuyaDur karşim atacam konuyu, hayatımdan salıha gıbı bı manyakta gectı kısa surelı ahsskshsj bdv de fav olan konulardandı, sagolsunlar cok yanımda oldu kk kadınları o zaman
Shdksjsj mune olayı devralmıstı sagolsun. Ya banı cakıyor ama haklıya da haklı dıyor sevıyorum kadınıKız bu kk da bir tuhaf, ne eleştirmişler kahvaltı hazırlığı bu kadar mı olur diye, senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya ama sinir geldi, epey trol toplanmış o konuya
Allahım sen soktun sen çıkar bir konu.Kız bu kk da bir tuhaf, ne eleştirmişler kahvaltı hazırlığı bu kadar mı olur diye, senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya ama sinir geldi, epey trol toplanmış o konuya
Shdkdjdsjsk ben bi rusyaya uzayayım yevrum kaka kakalin eşliğinde, Fransa falan kesmez artık beniAllahım sen soktun sen çıkar bir konu.Benim Love'la tanışma konum. Sonra boşanma konusunu gördüm, kahvaltıya kaşarlı patates yetiştiren kadın üzülür mü şerefsiz diye takıldım takılış o takılış suflelere kadar geldik. Ben Moulin Rouge'a revü stajı yapmaya gitse de konu açsa diye beklerim artık.
ex öküz pişman olup yalvaracak. Nedense birkaç mesajdır hep bu durum geliyor aklıma . Allah'ım korusun tabiO uyumamıs ama benım masallahım varmıs. Yahu sankı evlıyız hala da, o anasına dertlenırken ben fingirdiyorum, embesıl yemın ederım
ex öküz pişman olup yalvaracak. Nedense birkaç mesajdır hep bu durum geliyor aklıma . Allah'ım korusun tabi
Tamam.Sus kız
Senin yorumu görünce yanlışlıkla beğene bastımAllahım sen soktun sen çıkar bir konu.Benim Love'la tanışma konum. Sonra boşanma konusunu gördüm, kahvaltıya kaşarlı patates yetiştiren kadın üzülür mü şerefsiz diye takıldım takılış o takılış suflelere kadar geldik. Ben Moulin Rouge'a revü stajı yapmaya gitse de konu açsa diye beklerim artık.
Ben bu ütopikten zerre korkmuyorum, herif o kadar yetersiz ki zarar bile veremez.Yavrum ben hayatım boyunca haklıya hakslısın dıyemedıgım bır doneme ılk defa gırdım, abandone olmam normal degıl mı? Utopık ıt aldı cevabı oturdu ama tepeden tırnaga da suzdu, soydu, itti, gıydırdı dıyemıyorum cunku o bu eylemı hayalınde bıle becerıp yapamaz shddkshsjsks
Bazı tipleri görünce '' Tamam sen mükemmel bir insansın, biz komple g.tüz. '' diyorum.Ben okumayı "kahvaltı sofrasında sarımsak soğan olmamalı"kısmından sonra bıraktım. Çünkü tartışmaya laf ebeliği yapmaya başlanmış. Benim yaşıma ve bünyeme ağır geliyor bunlar. Yaa love nasılda polemik yaratmışlar sarımsak soğan yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?