Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan ben boyle boyle ıfsa olmayayım, konuyu okuyanlar olursa begenı falan yapmasında konu baslara gelmesın rıcı edıcıgım

Lan bız o zaman da aynı kafadaymısız ya la, cak bi beşlik

Dur karşim atacam konuyu, hayatımdan salıha gıbı bı manyakta gectı kısa surelı ahsskshsj bdv de fav olan konulardandı, sagolsunlar cok yanımda oldu kk kadınları o zaman
Kız bu kk da bir tuhaf, ne eleştirmişler kahvaltı hazırlığı bu kadar mı olur diye, senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya ama sinir geldi, epey trol toplanmış o konuya

Kız bu kk da bir tuhaf, ne eleştirmişler kahvaltı hazırlığı bu kadar mı olur diye, senin yazdıklarını okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya ama sinir geldi, epey trol toplanmış o konuya
Shdksjsj mune olayı devralmıstı sagolsun. Ya banı cakıyor ama haklıya da haklı dıyor sevıyorum kadını

Allahım sen soktun sen çıkar bir konu. Benim Love'la tanışma konum. Sonra boşanma konusunu gördüm, kahvaltıya kaşarlı patates yetiştiren kadın üzülür mü şerefsiz diye takıldım takılış o takılış suflelere kadar geldik. Ben Moulin Rouge'a revü stajı yapmaya gitse de konu açsa diye beklerim artık.

Shdkdjdsjsk ben bi rusyaya uzayayım yevrum kaka kakalin eşliğinde, Fransa falan kesmez artık beni

O uyumamıs ama benım masallahım varmıs. Yahu sankı evlıyız hala da, o anasına dertlenırken ben fingirdiyorum, embesıl yemın ederım
ex öküz pişman olup yalvaracak. Nedense birkaç mesajdır hep bu durum geliyor aklıma . Allah'ım korusun tabi

Senin yorumu görünce yanlışlıkla beğene bastım sonra geri çektim.

Ben boşanma konusunu kaçırmışım, halbuki aktiftim o dönemde. Sonra nasıl bu noktaya geldik ben de anlamadım

Ben bu ütopikten zerre korkmuyorum, herif o kadar yetersiz ki zarar bile veremez.

Konunun sonunu bulmaya çalışıyorum hala saliha dize kahvaltıda ne çıkardı, nasıl bir sofra yaptı, onu da yazmışsındır inşallah O Osirius

Manyak kadınmış yemin ederim. Böyle insanları gördükçe acaba hangi tarafları ezik de bana mana bulmaya çalışıyolar diye düşünürüm hep. Bir de kk'da ne aptal kadınlar varmış yaa yok toplu kahvaltılar yapıyorlarmış yok az şey varmış yok soğan sarımsak sofrada olmamalıymış dksdksddsajk hep erkekleri gömüyoruz da kadınların çoğu da manyak. Normal insan sayısı çok az canım memleketimde.

Ben okumayı "kahvaltı sofrasında sarımsak soğan olmamalı"kısmından sonra bıraktım. Çünkü tartışmaya laf ebeliği yapmaya başlanmış. Benim yaşıma ve bünyeme ağır geliyor bunlar. Yaa love nasılda polemik yaratmışlar sarımsak soğan yüzünden

Bazı tipleri görünce '' Tamam sen mükemmel bir insansın, biz komple g.tüz. '' diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…