- 9 Kasım 2020
- 225
- 228
- 33
Çok şükürr 18 değilim şuan adccfjfd o kadar da küçük sayılmamBekarsın ama +18desin bakevet kabak tatlısı benimdi zavallıcık ziyan oldu
Konun üçüncü kısmı da +18de yine isteklerimi söylemeye çekiniyorum konusunun içinde, aradım buldumÇok şükürr 18 değilim şuan adccfjfd o kadar da küçük sayılmam
Bi arkadaş sana takmış galiba anlamsız beğenmedim atıyor tüm mesajlarınaArtık Almanya'dasın
Ay bende kedigillerden33 konusunda arıyorum konunun bir parçasınıKonun üçüncü kısmı da +18de yine isteklerimi söylemeye çekiniyorum konusunun içinde, aradım buldum
+18deki konuların adını verdiğimde ben Bekarım deyip benim komik anıyı okumuş olunca takılmak istedim sadece
Sağlık olsun...Bi arkadaş sana takmış galiba anlamsız beğenmedim atıyor tüm mesajlarına
yalnız değilmişim ben de en baştan okuya okuya geldim 21 yaşındaydın hatırladım seni de hahsdhhfvAy bende kedigillerden33 konusunda arıyorum konunun bir parçasınısaol içim rahatladı
Ya nerden hatırladın beniyalnız değilmişim ben de en baştan okuya okuya geldim 21 yaşındaydın hatırladım seni de hahsdhhfv
327 sayfayı okuyorum günlerdir ahahahhahYa nerden hatırladın beni
Çok aradım vallahiAy bende kedigillerden33 konusunda arıyorum konunun bir parçasınısaol içim rahatladı
Hangi konuda kapışıyorsunuz ne kaçırıyorum merak ettim
Helal olsunÇok aradım vallahikonun adı bir türlü kalmıyor aklımda. Cinsellik forumunda loveın mesajlarını tarayıp buldum
Yok kapışma demeyelim de ben buraya yorum yazıyorum ya, arkadaştan sürekli beğenmedim alıyorum . Bende nedenini merak ettim. Hepsi bu kadarHangi konuda kapışıyorsunuz ne kaçırıyorum merak ettim
Hangi dağda kurt öldü de. Seni sahalarda daha sık görmek isteriz de, bir dahaki sefere arayı bu kadar açma de, bilemedim kiKızlar size bişey danısıcam. Şimdi bu adam bana 1 aydır yanaşmıyorya, olur da yanaşırsa ben nası bi tepki veriyim artık şaşırdım napıcamı
Aslında ona benden uzaklaştığı için bi nebze ondan soğuduğumu ve onla ilişkiye girmeyi midemin kaldırmadığını göstermek istiyorum ama doğru olurmu bilemedimHangi dağda kurt öldü de. Seni sahalarda daha sık görmek isteriz de, bir dahaki sefere arayı bu kadar açma de, bilemedim ki
hayır deyip çıngar çıkarmak istiyorsan o kolay, git bir aydır ne yapıyorsan ona devam et ben başımın çaresine kendim bakıyorum de
Kapışmak gibi bir durum yokHangi konuda kapışıyorsunuz ne kaçırıyorum merak ettim
Kavga çıkarmak daha da soğutabilir tehlikelidir, bir şey demek zor.Aslında ona benden uzaklaştığı için bi nebze ondan soğuduğumu ve onla ilişkiye girmeyi midemin kaldırmadığını göstermek istiyorum ama doğru olurmu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?