Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedigiller in bir konusunda da konuşuldu sanki

Ya bende hep yukselenımı aslan dıye bılıyormusum megerse basakmıs, ama asla okumam

Ayrıntıyı seven bir yanın varbende dedim olsa olsa başak burcudur
Oğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen

Kız senınkının yası hep aklımda 8 gıbı kalmıs benım. Ben burclara fazla ınanmam ama bazı seylerı cuk oturmuyor mu

Benimde burcum akrep yükselen yengeç. Ben hangi kategoriye giriyorumsana zahmet beni de aydınlat

Belki yonetimle gorussen yardcimci olabilirler canim ...

Bende yengeciim beni de aydınlatır mısın ablacım

Love o kahvalti konusunu okumustum hatta bastan okumaya baslaynca az once tarcinli kek yaptgni bile hatirladim.. zaman geciyor ve insanlar neler yasiyor ya ah yalan dunyaaa bi cay icem

O degıl de sevdenın asla uye olmayacagını bıldıgımden rahatım yoksa bı okusa ben abiğğğmi böyle bilmezdim diye bi giriş yapar ancak nikah temızler lan bu nutellaları suflelerı der dıye korkmuyorum allahtan shdkdhssksj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…