Kedigiller in bir konusunda da konuşuldu sankiBen ilk bebede katıldım gruba ikincide girdim ama sarmayınca bıraktım, tek grupla büyüttüm iki bebeyi, şimdi watsaptan devam ediyoruz görüşmeye. Sen 3 bebeyle yetişemezsin tabi
Bu konunun içinde de geçiyor aslında o başlıklar. Evliliğin yüzde kaçı seks, oralda diş kullanmak, diğerini unuttum
Ya bende hep yukselenımı aslan dıye bılıyormusum megerse basakmıs, ama asla okumam
Oğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmenAyrıntıyı seven bir yanın varbende dedim olsa olsa başak burcudur
Loveın konusunun başı onların içinde ondan yazdımAblacımm ben daha bekarım ahahahshshh ama ileriye dönük olarak aklımda yer edindirdim şimdiden
Kız senınkının yası hep aklımda 8 gıbı kalmıs benım. Ben burclara fazla ınanmam ama bazı seylerı cuk oturmuyor muOğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen
Arayacağım şimdi, takıldım bakKedigiller in bir konusunda da konuşuldu sanki
Ex öküz ekşici değilse görmez seni.Iyıkı de baya yere yayılmısım da lönk diye ben burdayım kocaeli eglenıyor muyuz dememısım
Benimde burcum akrep yükselen yengeç. Ben hangi kategoriye giriyorumOğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen
Belki yonetimle gorussen yardcimci olabilirler canim ...Sonradan ınceledım kı asıl detayları profılde vermısım konularda da bıkac bısey agzımdan kacırmısım ama fiili bırsey degılmıs allahtan son anda vazgecmısızhatta bı konumda da ex okuzun adı gecıyor nalet gıtsın duzenleme yapamadım
Keskin özellikler kendini belli ediyor, fal kısmına ben de inanmıyorumKız senınkının yası hep aklımda 8 gıbı kalmıs benım. Ben burclara fazla ınanmam ama bazı seylerı cuk oturmuyor mu
Bende yengeciim beni de aydınlatır mısın ablacımOğlaklarla başakların benzer özellikleri var, iyi de geçinirler ama asıl burç oğlak yükselen başaksa çok fena oluyor, tamamen kendine zarar bir insan çıkıyor ortaya, psikopat bir karakter. Benim kızın burcu oğlak yükseleni başak tam bir çin işkencesi olur kendisi 7 yaşında olmasına rağmen
He, eşim 8 yaşında iken boşanmışlar.Ulan bide katip kayınpederıyle bırlıkte yasıyorlar dıye aklımda kalmıs, ınsallah dogrudur rezıl olmam uyelerı ksrıstırıp
Insallah avkatın akrabalarından uye olan yoktur da fındık fıstık ezmelerını nasıl yedıgımızın hesabına cekılmeyız ılerdeEx öküz ekşici değilse görmez seni.
İyi bari dogru hatırlıyorumHe, eşim 8 yaşında iken boşanmışlar.
Yok profılı acmadıgım ıcın yonetım de acmayacagı ıcın sorun olmaz bence kısıtlı hesabımBelki yonetimle gorussen yardcimci olabilirler canim ...
Benimde burcum akrep yükselen yengeç. Ben hangi kategoriye giriyorumsana zahmet beni de aydınlat
Ailemdekileri çok iyi biliyorum canlarım maalesef, hepsine hakim değilim, kusuruma bakmayınBende yengeciim beni de aydınlatır mısın ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?