- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Oh meho sufle ne kı bugun menude kalay soslu dana avkat vardı, anlayacagın bız ana yemege kadar ılerlettık ısıHayırlı akşamlar gözel bayanlar, hafta sonu sufleleri yendi mi
Benim misafirim vardı bugün ağlayan pasta yedik
Yaa ben ciddi değildimAilemdekileri çok iyi biliyorum canlarım maalesef, hepsine hakim değilim, kusuruma bakmayın
Ben de un kurabiyesi yedim, işteydim.Hayırlı akşamlar gözel bayanlar, hafta sonu sufleleri yendi mi
Ana yemeği yemeden baba yemeğe mi geçtinizOh meho sufle ne kı bugun menude kalay soslu dana avkat vardı, anlayacagın bız ana yemege kadar ılerlettık ısı
Katip sen memur değil misin, Alamanyada hafta sonuda mı çalışılıyorBen de un kurabiyesi yedim, işteydim.
Ana yemeği yemeden baba yemeğe mi geçtiniz
Lağn katip alamanyada mı, ben şok, neresındenKatip sen memur değil misin, Alamanyada hafta sonuda mı çalışılıyor
Hayırlı akşamlar gözel bayanlar, hafta sonu sufleleri yendi mi
Oh meho sufle ne kı bugun menude kalay soslu dana avkat vardı, anlayacagın bız ana yemege kadar ılerlettık ısı
Ben hala kapalı moddayım ve sürekli taciz ediliyorum, kabak tatlısı yanmaya hazır bekliyorBen de un kurabiyesi yedim, işteydim.
Fazla mesai. Arkadaşın babası vefat etti, izinde. Yeni personel geldi, iş öğret. Kendi işim hep kaldı, kçımı başımı toplamaya gittim.Katip sen memur değil misin, Alamanyada hafta sonuda mı çalışılıyor
ya okumuştum kabak tatlısını ahshhfhd o sizdiniz dimi doğru hatırlıyorumBen hala kapalı moddayım ve sürekli taciz ediliyorum, kabak tatlısı yanmaya hazır bekliyoryarın son gün az daha sabır inşallah
Ben hala kapalı moddayım ve sürekli taciz ediliyorum, kabak tatlısı yanmaya hazır bekliyoryarın son gün az daha sabır inşallah
Anladım canım kolay gelsin ,merhuma Allah rahmet eylesinFazla mesai. Arkadaşın babası vefat etti, izinde. Yeni personel geldi, iş öğret. Kendi işim hep kaldı, kçımı başımı toplamaya gittim.
Bekarsın ama +18desin bakya okumuştum kabak tatlısını ahshhfhd o sizdiniz dimi doğru hatırlıyorum
Ne?Katip bağa civap virr
Profilinde istanbul yazıyor, hatlar karışmış sankiKatip bağa civap virr
Sen alamancımısın dıdımdı
Yooo. İstanbul'dayım.Sen alamancımısın dıdımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?