Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meho sen mı sormustun, goruntu boyle olacak karsım, aksama oglana yapıyorum da tekrardan

Eklentiler

• IMG_20210321_174859.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 143
En son çay doldurmaya peşinden gelmişti ya acaba didim içim mi fesat ne
Ulan adamın kardesı ıcerde daha pattis yok mu love dıyo sen mutfak fantaziği peşindesin, ee ben bısey demıyorum cunku ben alıstırdım ben ben ben sorumlusu benım

Ulan adamın kardesı ıcerde daha pattis yok mu love dıyo sen mutfak fantaziği peşindesin, ee ben bısey demıyorum cunku ben alıstırdım ben ben ben sorumlusu benım
Ekşın olacak diye düşündüm love kendini suçlama balım, alıştık biz atraksiyon suflelerine

Güneydoğu anadolu kokusu alıyorum beenn

Bayılırım oraların mutfağına
İç Anadolu göbeğinden katılıyorum ammaaaağ yımırtayı kısıra katmayı nerden ne zaman öğrendim bilmiyorum hep öyle yaparım ve kendim bayılarak yirim yaaa ilerde bi gün size de ikram etme şeysi olur mu acabağğğğ? Vallahi çok isterim. Kadınlar Klubü zirvesi olsa gelse herkes ama kimlikler gizli. Ne hoş olur yaaaa

Ekşın olacak diye düşündüm love kendini suçlama balım, alıştık biz atraksiyon suflelerine
Sitedeki bütün mutfaklar bahceye bakıyor ayrıca camımda tül yok jaluzi var ve kapı komsularımın cocukları benım okuldalar,ayrıca benım evımdeyız bılmem farkında mısın aklınımı oynattın sen tövbe tövbe ya, adam masım masım cayını almaya gelmıs, gelınce de ıkı atraksiyon cümlesi söylemiş fekat pattizin kaşarı kadar uzuyo zhdkdhskssh

Bıyerde bulusulsa ben kapıdan gırerken daha enselenırım shdksshsh

Taam taam ekşın mekşın yok ,bam bam bam

Sen dua et Sevde tatlı gebelik sarhoşluğu ile annelik gruplarında coşup kk fanı olmasın. Biz ne işim olmaz diyenler gördük beni tanısan Tansu Çiller burda üyedir bu kız değildir dersin
Ay nasıl güldüm. Tansu çilleri burda yazar olarak düşündüm

Sen dua et Sevde tatlı gebelik sarhoşluğu ile annelik gruplarında coşup kk fanı olmasın. Biz ne işim olmaz diyenler gördük beni tanısan Tansu Çiller burda üyedir bu kız değildir dersin
Of sus sus felaketımı ellerımle yazıyorum belkıde ahdkssjshsl bana abisi adına yıpranma davası bıle acabılır bu kadar bılgıyle ahskshsjssj
Şahsın abısını hor kullanmaktan adımıza dava acılmıs mı ben bı e devlete bakayım ahdksshsjsj

Ya çevreye hiç söylememek lazım. Bende arada etrafımdaki kadınlara diyorum kadınlar klubü falan baksanıza diye. Sonra kendime hiç bilmiyormuş gibi yapmak lazım ellamısı deşifre olmamak adına

Sürekli akıyor konular, binlerce konu var, çok zayıf ihtimal bulması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…