Kısırın afrodizyak etkisiBende karsılık olarak etını burdum, nağadan da romantiksli günümüzdeydik
O işin adabı öyle, adam kıstıracak sen istemiyormuş gibi yapacaksınBende karsılık olarak etını burdum, nağadan da romantiksli günümüzdeydik
Hem gösterdım hem ellettım hem burdumO işin adabı öyle, adam kıstıracak sen istemiyormuş gibi yapacaksın
3kase yedı bı zahmet organlara fayda saglasın yaniKısırın afrodizyak etkisi
Spor salonu üyeliğimin iptalini yaptırmama rağmen 4 aydır para kesen salona kavga etmeye gittik o içeri girmemek için bahane uydurdu diyeMutfak tacizleri tadından yenmez zaten, favorimdir
Hayırdır kız neden küstün adama?
Ya senin zekana erişmek zorSenın dudaklarını koparırım yazmıs bans bende hangısını dıye sordum gelınce ogrenırsın yazmıs
Zekam harıc herseyım kolay bır lokasyonda zatenYa senin zekana erişmek zor
Her zerreme kadar yay kadınıyımmmmBenim gibi ikizler kadını olduğunu düşünüyorum
Sen çok fenasın yaaSenın dudaklarını koparırım yazmıs bans bende hangısını dıye sordum gelınce ogrenırsın yazmıs
Hatırladım tamamSpor salonu üyeliğimin iptalini yaptırmama rağmen 4 aydır para kesen salona kavga etmeye gittik o içeri girmemek için bahane uydurdu diye
Bir de kinci misin aceba kız o spor salonu mevzu gercekleseli kac gun geçtiHer zerreme kadar yay kadınıyımmmmenerjik, patavatsız, gezgin, eğlenceli
Ahahahaha neyim ben neyimBir de kinci misin aceba kız o spor salonu mevzu gercekleseli kac gun geçti
Ben coktan unutup 12.yiyişmemi gerçekleştirmiştimBir de kinci misin aceba kız o spor salonu mevzu gercekleseli kac gun geçti
Gökçeni bende merak ettim neler oldu acaba?@Katipsondanbir Gökçenin konusu için mesaj grubuysa beni ekler misin,ben de merak ediyorum Gökçeni
Haber yok, ben her şeyden kaçmaya çalıştığını düşünüyorum, çok korkunç bir süreçGökçeni bende merak ettim neler oldu acaba?
Aaa gerçekten ne dedi söyledin mi neden gelmedin diye baya ayıp etmişti çünkü ben olsam soğurdum hattaAhahahaha neyim ben neyimben açık denizim. Deniz bu belli olmaz. Huyumu seveyim. bir Candan apla şarkısı bu. Yaaaa eccük alıngan bi kadınım bu doğru. Yaaa böyle trip yapınca 45 sn olan tel konuşmaları 45 dk çıkıyor. Şimdide tatil ayarlıyor nisan ayına. Kafa ters çalışıyor erkek modelinde insanoğlunun.
Kolay değil tabii, umarım iyidirHaber yok, ben her şeyden kaçmaya çalıştığını düşünüyorum, çok korkunç bir süreç
Deva bize sevişlerBak bir de kazançlı çıkmış tatili kapmış ben olsam trip attığımla kalmıştım.
Sevişecek halin varken seviş yavrum, namazın kazası olur suflenin kazası olmaz.
(bu arada alıntı işini beceremiyorum ben kusura bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?