Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa gerçekten ne dedi söyledin mi neden gelmedin diye baya ayıp etmişti çünkü ben olsam soğurdum hatta
Söylemez olur muyummmm? Hemde bennnnn assssslaaa dayanamam. Zaman dardı kapanış saatine yakın. Sevgilim de bir şey alacaktı sadece o avmde olan bi mağazadan oraya gitmeyi düşünmüş beyimiz. Ne vardıki sadece konuşacaktın diyor. Neyse dedim şu an unutayım ama. aklımda kalsın dedim bekliyorum bi yamuk daha olursa şimdi yaldır yaldır tatil ayarlıyor. Yarın yemeğe çıkalım diye konuştu biraz önce. İllaki taktik mi yapıcaz yaaa. Hafta sonu buluşsaydık aynı öküzlüğe devam. Azıcık kaygan zemin efekti vermek gerekiyor ara ara demek benim gibi dümdüz bir kadınıda bu hale getirdiler ya bravooooo

Hahahahha iyi yapmışsın ver ayarııııı

Senin yaş kaç karşim?

Çüş ama sende. Aynı yaştayız. O tribi yavaşça yere bırak evlat, 40 kapıya dayandı
Hatırlatma çocuk istiyorum birde. Herifçeyizde 43 yaşında. Onun bir çocuğu var zaten. O da ikinciyi hatta üçüncüyü istiyor. Hatta ve hatta ikiz olsa ilk çocuğumuz diyor. Ama ben bu ruh haliyle Tez zamanda bıkması yakındır diyorum. Yaaa yeni yeni trip yapıyorum bir yıldır. Ya ne kadar rutin heyecansız düz kavgasız gürültüsüz bir ilişki derken bende küsmeler peydah oldu. Telaşa kapıldım herhalde yaş gidiyor telaşı.

Yanlıs bır telas. Bende suan kı yasımda ılk evlılıgımı yapmak ısterdım sahsen. Ama nasıp boyleymıs. Adamcıkın bosanma sebebı nedır pekısı?

Şiddetli geçimsizlik dedi.
Yavruş gerçekten içimden geçenleri sana yazmak isterim, bilmiyorum haddim degıl belkı ama. Sen hıc evlılık yapmamıssın cocuk ıstıyorsun adamın bıtane var ve o da cocuklar ıstıyor, ee ınsan yerı gelıyor kendı dogurdugu bebelere katlanamıyor, baskasının cocuguna artık ablalık annelık teyzelık bu sıfatlardan uygun olan bırını yapabılecek mısın? Bu cok radikal bır karar cunku. Sıddetlı gecımsızlıkse detaylarını bılmıyorsan mutlaka ogren. Cocuk annede yasıyorsa baba evlenınce muhakkak evı var dıye sıze sepetlenır bu degısmez bır bosanmıslık kuralıdır. Kendımden ornek vereyım ex okuz suan evlenmeye kalksa ben cocuklarımı babalarına yollamaktan vazmıgececegım tabı kı hayır. Aynı sekılde avkatla evlensem o cocuklarını almaktan vazmıgececek tabı kı hayır. Hazır aıle ortamı da kurulmus dıye o cocuk gelecek gıdecek. Babasını kıskanacak, anası araya gırecek. Bılemedım ben ama ıcını de karartmak ıstemıyorum sadece mınık bır aydınlanma yapmak ıstedım, burda hep konusuyoruz ya sistalık olarak dusun ve bana alınma lutfen

Ben katılıyorum, denklik çok önemli. Hoşgörü bir yere kadar; yaşamadığın şeyin empatisini yapmak zor, herkesin yapabileceği şey değil. Yapsan da bir yere kadar.

Ben katılıyorum, denklik çok önemli. Hoşgörü bir yere kadar; yaşamadığın şeyin empatisini yapmak zor, herkesin yapabileceği şey değil. Yapsan da bir yere kadar.
Ben yasadıgım ıcın yasayabılecegım olası senaryoyu ongorebılıyorum. Onun cocukları ve benım cocuklarım mevzu bahıs olan. Ama bosanmıs cocuklu cınsle-bekar cıns cok farklı kulvarlarda yarısır. Karsı tarafın cocugunun uzerıne tıtremesını, onu oncelıgı yapmasını anlayabılırım ama bekar olsam ılle de ben once ben dıyebılırdım bu da cok yıpratıcı olur taaa buralardan gorebılıyorum onu ve korkuyorum lover ıcın

Asla yanlış anlamam. Siz benden daha çok yaşadınız hayat tecrübeniz var. Bunları düşündüm tabiki. Ama daha yavrucak ile tanışmadım bile şu an düşününce seve seve yaparmışım gibi geliyor. Çocukları çok severim ama evlilik durumunda eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu ile ilgili halim ruhum ne olur bilmiyorum. Adam aklı başında bana arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor işte boşanmışlar ama annesi velayeti babasına vermiş adam evlenince gibisinden hikayeler. Bana olabilecekleri çıtlatıyor. Benim zaten evlilik fobim var. Aşık olduğum adamla evlenemedim. İşler ciddiye binince korku başlıyor yok oluyorum. Ama çocuğum olmasını çok istiyorum. Kafam çok karışık.

Allah gönlüne göre versin inş canım benim

Ikı bekar evlenınce bıle (benden pay bıc) ortaya cıkan en kotu senaryonun bır tık ıyısıyım, boyle dusun. Hem severek evlendık hemde sıddetle ayrıldık. Adam baskalarının olmuslarını cıtlatıyor ama kendı yasayacaklarınızı degıl. Yavrucakla tanıssan dahı aynı evı aynı sofrayı paylasmadan o iş nö bebegım. Bılemıyorum, tersı de olabılır pekala ama cok dıkkatlı olmalısın, soru ısaretlerın varsa cevaplanmıs sayıp yola devam etme, ırdele

Hayır sakın supurme, butun halıları kaldırmadan detaylı temızlık yapılmaz bu ısın altın kuralı budur.
O kadar zor bir şey ki. Bunu nasıl anlayabilirim. Beraber vakit geçirerek mi? Bi akıl verin kızlar. Yani üçümüz. Ama zamanla büyüyecek belkide beni hedef seçecek ve sevmeyecek aklıma gelen en kötü senaryo. Anne baba ayrı olmasını benden bilecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…