Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki mesela kedili bir geceliğim var. Ona bayılır. Yatağa da popişinden seviyim mi diye çağırır gel de seksi ol şimcikk
Shdkdhsks suan kı yataga davet edılmemle oncesı arasında daglar kadar fark olan bır yerden bıldırıyorum, bele çekzel lağnn ex öküz yataga gecelım mı, yatakodasına gecelım mı derdı tum okuzlugunu ustune gıyerek. Ama avkatcım oyle mı, bı kurlar bı mınıs opucukler, kulaga seksı seyler fısıldamalar, vaatler falan helyum yemıs gıbı gıdıyorum gıdılecek yere

Yok yani hiç öyle eşşeklik etmedi. Hep tatlıştır sağolsun. Düşüncelidir de ama minnoş işte.

Yok yani hiç öyle eşşeklik etmedi. Hep tatlıştır sağolsun. Düşüncelidir de ama minnoş işte.
O minnoşsa sen azıcık baskın olabilirsin belki, belki bu değişiklik hoşuna gider. Belki de adan senin bundan çok hoşlandığını düşündüğü için böyle davranıyordur. Ben başlangıçta sertlikten hiç hoşlanmam diye biliyor eşim mesela ben de hiç bozmuyorum ayarı kaçmasın diye

Yok dile getirdim olmuyor yani. Benim de bu konuların üstüne düşecek vaktim ve enerjim yook artık

Ohaaa iştahım kapanmış lan benim,pastanın tek dılımını zor yedım, noluyo lan bana böyle

Binbir hevesle saldırmak ıcın aldırdıgım pastadan sadece bır dılım yıyebıldımkendımı de kurmustum ha herkese ınce dılım bana kalanı dıye
Bir müddet kendini tutunca böyle oluyor. Ama bir başlarsan devamı gelir valla dikkat!

O neden vicdan azabından mı yoksa fırsat mı olmadı
Yemeden hayvansı duygularla saldıracaktım ama o kadar lezzetli olmasına rağmen ilk çataldan bana bi doygunluk geldi ayrıca 4lüydük yea sadece pasta kahve mutfakta kahve yaparken eccük elleştik o kadar

Yemeden hayvansı duygularla saldıracaktım ama o kadar lezzetli olmasına rağmen ilk çataldan bana bi doygunluk geldi ayrıca 4lüydük yea sadece pasta kahve mutfakta kahve yaparken eccük elleştik o kadar
Uzun zaman tatlıdan uzak kalınca yiyemiyorsun. Yaşadığın şey bu. Boşver duşta nutellayla idare et sen

Bu akşam durgun buralar yaaa herkes sufle mi yiyor yoksaaaaa
Ben yiyemedim avkatcım bınbır hevesle aldıgı pastayı ve pijileri aynı olay örgüsü içinde kullanmak suretıyle benı davet ettı. Tam gıttım, telefon şaşkın ördek calısacagı dosyaları ofıste unutmus, yarın davası var, sevdeler bız bırakırız gecerken donme tekrar demısler, gozumun ıcıne baktı bende herhalde gelsınler dedım. Tamam hadı gelın pasta var dedı. Kapatınca da 10dk sonra bızdelerdı daha tereyagı erımeden damladılarkahve yaparkenesı ne elleştiysek o

Benim de kocam iş dolayısıyla şehir dışında hafta sonuna kadar.
Aksine bu hafta eve erken geleceğim tuttu vallahi adam olsa gece 12de çıkarım şimdi 8 gibi evdeyim. Şansıma tüküreyimmmmm
Gerçi aramız limoni bu sıra olsa da olmazdı

Niçin limonisiniz yea, en guzel zamanlarınız kuslukle vakıt kaybetmeyın, bak bız bınbır takla atıyoruz dudişmek için

Niçin limonisiniz yea, en guzel zamanlarınız kuslukle vakıt kaybetmeyın, bak bız bınbır takla atıyoruz dudişmek için
Yani evveliyatı derin aslında Love'cum nasıl anlatsam bilemiyorum.

En sonki olay şu:eşim evden çalışıyor benim iş durumlarımı biliyorsunuz. Ev işi eşime bakıyor haliyle. Sabah kahvaltımı hazırlıyor, akşam yemeğini hallediyor bir şekilde. Hafta sonu da ben hafta içi biraz idare edecek kadar yemek hazırlıyorum ve beraber temizlik yapıyoruz.

Hafta içi akşam eve bir geliyorum ev leş gibi, dağınık vs. Bu konuda hassasım. Kendisi topluyor genelde ama ben söyledikten sonra. Bir kahvaltı hazırlamış mutfağı akşam 12ye kadar öyle bırakmış. Görünce çıldırdım. Biraz tartıştık. Sonra da şehir dışına gitti zaten.

Geçen pazartesiden beri de birlikte olmamıştık bu arada. Ben yorgun olduğum için yaklaşmadım. Yaklaşsam reddetmez. Ama zaten yorgunum yani ondan gelse hayır demem ama benim dürtüklemeye halim yok. Neyse öyle geçti. Ben bir iki laf soktum. O da e yorgunsun gözünden uyku akıyor pas vermiyorsun falan dedi.

Bugün de mesajlaşırken tatile çıkalım dedik. Ben perişanım çünkü iş sebebiyle. Jakuzili şömineli otel falan derken, sen jakuzide uyursun oh mis falan dedi. Ben de jakuzi deyince aklına uyku mu geliyor sana benim gibi kadın fazla dedim! O da afedersin aşkım her gün bir şeyi sorun haline getirdiğin için modum düşüyor, öyle şeyler gelmiyor aklıma dedi.

Olay hemen hemen böyle. Moralim bozuk yani. Benim dırdırımdanmış güya. Ama haklı olduğum konuları dile getiriyorum susamam yani. Haksız mıyımmm? Haksızsam söyle valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…