Shdkdhsks suan kı yataga davet edılmemle oncesı arasında daglar kadar fark olan bır yerden bıldırıyorum, bele çekzel lağnnBenimki mesela kedili bir geceliğim var. Ona bayılır. Yatağa da popişinden seviyim mi diye çağırırgel de seksi ol şimcikk
Adam sevimli seviyorBenimki mesela kedili bir geceliğim var. Ona bayılır. Yatağa da popişinden seviyim mi diye çağırırgel de seksi ol şimcikk
Ah ah kaderim. Umarım bir gün anlarım ne diyeyim hahaOnları gıyınce bı sen hulyalı bakmıyosun zaten
Mutlaka anlarsın, daş gibisin yiiirum.Ah ah kaderim. Umarım bir gün anlarım ne diyeyim haha
Demek kiiiAdam sevimli seviyor
Yok yani hiç öyle eşşeklik etmedi. Hep tatlıştır sağolsun. Düşüncelidir de ama minnoş işte.Shdkdhsks suan kı yataga davet edılmemle oncesı arasında daglar kadar fark olan bır yerden bıldırıyorum, bele çekzel lağnnex öküz yataga gecelım mı, yatakodasına gecelım mı derdı tum okuzlugunu ustune gıyerek. Ama avkatcım oyle mı, bı kurlar bı mınıs opucukler, kulaga seksı seyler fısıldamalar, vaatler falan helyum yemıs gıbı gıdıyorum gıdılecek yere
O minnoşsa sen azıcık baskın olabilirsin belki, belki bu değişiklik hoşuna gider. Belki de adan senin bundan çok hoşlandığını düşündüğü için böyle davranıyordur. Ben başlangıçta sertlikten hiç hoşlanmam diye biliyor eşim mesela ben de hiç bozmuyorum ayarı kaçmasın diyeYok yani hiç öyle eşşeklik etmedi. Hep tatlıştır sağolsun. Düşüncelidir de ama minnoş işte.
Yok dile getirdim olmuyor yani. Benim de bu konuların üstüne düşecek vaktim ve enerjim yook artıkO minnoşsa sen azıcık baskın olabilirsin belki, belki bu değişiklik hoşuna gider. Belki de adan senin bundan çok hoşlandığını düşündüğü için böyle davranıyordur. Ben başlangıçta sertlikten hiç hoşlanmam diye biliyor eşim mesela ben de hiç bozmuyorum ayarı kaçmasın diye
Senin gibi kıps. Yirler.Mutlaka anlarsın, daş gibisin yiiirum.
Bir müddet kendini tutunca böyle oluyor. Ama bir başlarsan devamı gelir valla dikkat!Ohaaa iştahım kapanmış lan benim,pastanın tek dılımını zor yedım, noluyo lan bana böyle
Bir müddet kendini tutunca böyle oluyor. Ama bir başlarsan devamı gelir valla dikkat!
O neden vicdan azabından mı yoksa fırsat mı olmadıBinbir hevesle saldırmak ıcın aldırdıgım pastadan sadece bır dılım yıyebıldımkendımı de kurmustum ha herkese ınce dılım bana kalanı dıye
Yemeden hayvansı duygularla saldıracaktım ama o kadar lezzetli olmasına rağmen ilk çataldan bana bi doygunluk geldi ayrıca 4lüydük yea sadece pasta kahveO neden vicdan azabından mı yoksa fırsat mı olmadı
Uzun zaman tatlıdan uzak kalınca yiyemiyorsun. Yaşadığın şey bu. Boşver duşta nutellayla idare et senYemeden hayvansı duygularla saldıracaktım ama o kadar lezzetli olmasına rağmen ilk çataldan bana bi doygunluk geldi ayrıca 4lüydük yea sadece pasta kahvemutfakta kahve yaparken eccük elleştik o kadar
Ben yiyemedimBu akşam durgun buralar yaaa herkes sufle mi yiyor yoksaaaaa
Benim de kocam iş dolayısıyla şehir dışında hafta sonuna kadar.Ben yiyemedimavkatcım bınbır hevesle aldıgı pastayı ve pijileri aynı olay örgüsü içinde kullanmak suretıyle benı davet ettı. Tam gıttım, telefon şaşkın ördek calısacagı dosyaları ofıste unutmus, yarın davası var, sevdeler bız bırakırız gecerken donme tekrar demısler, gozumun ıcıne baktı bende herhalde gelsınler dedım. Tamam hadı gelın pasta var dedı. Kapatınca da 10dk sonra bızdelerdı daha tereyagı erımeden damladılar kahve yaparkenesı ne elleştiysek o
Niçin limonisiniz yea, en guzel zamanlarınız kuslukle vakıt kaybetmeyın, bak bız bınbır takla atıyoruz dudişmek içinBenim de kocam iş dolayısıyla şehir dışında hafta sonuna kadar.
Aksine bu hafta eve erken geleceğim tuttu vallahi adam olsa gece 12de çıkarım şimdi 8 gibi evdeyim. Şansıma tüküreyimmmmm
Gerçi aramız limoni bu sıra olsa da olmazdı
Yani evveliyatı derin aslında Love'cum nasıl anlatsam bilemiyorum.Niçin limonisiniz yea, en guzel zamanlarınız kuslukle vakıt kaybetmeyın, bak bız bınbır takla atıyoruz dudişmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?