- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Ben seni haklı buldum, eşin akşama kadar evde mutfağı öyle bırakmaması gerekirdi, ama uzatmayın yine de,Yani evveliyatı derin aslında Love'cum nasıl anlatsam bilemiyorum.
En sonki olay şu:eşim evden çalışıyor benim iş durumlarımı biliyorsunuz. Ev işi eşime bakıyor haliyle. Sabah kahvaltımı hazırlıyor, akşam yemeğini hallediyor bir şekilde. Hafta sonu da ben hafta içi biraz idare edecek kadar yemek hazırlıyorum ve beraber temizlik yapıyoruz.
Hafta içi akşam eve bir geliyorum ev leş gibi, dağınık vs. Bu konuda hassasım. Kendisi topluyor genelde ama ben söyledikten sonra. Bir kahvaltı hazırlamış mutfağı akşam 12ye kadar öyle bırakmış. Görünce çıldırdım. Biraz tartıştık. Sonra da şehir dışına gitti zaten.
Geçen pazartesiden beri de birlikte olmamıştık bu arada. Ben yorgun olduğum için yaklaşmadım. Yaklaşsam reddetmez. Ama zaten yorgunum yani ondan gelse hayır demem ama benim dürtüklemeye halim yok. Neyse öyle geçti. Ben bir iki laf soktum. O da e yorgunsun gözünden uyku akıyor pas vermiyorsun falan dedi.
Bugün de mesajlaşırken tatile çıkalım dedik. Ben perişanım çünkü iş sebebiyle. Jakuzili şömineli otel falan derken, sen jakuzide uyursun oh mis falan dedi. Ben de jakuzi deyince aklına uyku mu geliyor sana benim gibi kadın fazla dedim! O da afedersin aşkım her gün bir şeyi sorun haline getirdiğin için modum düşüyor, öyle şeyler gelmiyor aklıma dedi.
Olay hemen hemen böyle. Moralim bozuk yani. Benim dırdırımdanmış güya. Ama haklı olduğum konuları dile getiriyorum susamam yani. Haksız mıyımmm? Haksızsam söyle valla.
Seninkiler çocuk, benimki koca adam işte. Zaten işim stresli bir de evi öyle görünce çıldırdım.Ben seni haklı buldum, eşin akşama kadar evde mutfağı öyle bırakmaması gerekirdi, ama uzatmayın yine de,
Ben de eve gelince her gün ayni manzarayla karşılaşıyorum, kızımla oğlum yiyip yiyip bulaşığı yigiyorlar,daha yataklarını düzgün toplayamiyor ve evi dağıtıyorlar, kokopoks yiyorlar kokopoks taneleri her yerde,birer kase kendileri yiyorsa bir kase de yerler mutfak tezgahı lavabosu yiyor,
Seni çok iyi anlıyorum
Çok haklısın, dinlenmeye vaktin kalmıyor neredeyse, bulaşık temizlik işi çok lüks senin için, ah vaktimiz olsa da sere serpe yapsak işleri, koştura koştura yettiği yere kadar yapıyoruz, 3 posta çamaşır var katlanacak bir türlü fırsat olmadı iki gündür yığılı bekliyor, bugün yemeği eşim yaptı güya ama yine çamaşıra fırsat kalmadıSeninkiler çocuk, benimki koca adam işte. Zaten işim stresli bir de evi öyle görünce çıldırdım.
Sağolsun evdeki işin çoğunu yapar ama bu bir lütuf değil ki sorumluluğu zaten. Gece 12de işten gelip bir de yemek temizlik yapamam yani.
Yaw sen daha kaynananı kayınpederını sepetleyıp gecelık kısmına gecemedın henuz, once planlarını gerceklestırKızlar bana kızmayın ama çocuklar yüzünden sufle yiyemeyenleri anlayamıyorumben olsam iki arada bi derede hallederim o işi
Ben dersteydim yeni çıktımBu akşam durgun buralar yaaa herkes sufle mi yiyor yoksaaaaa
Şansa bak, bir daha unutmaz seninki dosyalarıBen yiyemedimavkatcım bınbır hevesle aldıgı pastayı ve pijileri aynı olay örgüsü içinde kullanmak suretıyle benı davet ettı. Tam gıttım, telefon şaşkın ördek calısacagı dosyaları ofıste unutmus, yarın davası var, sevdeler bız bırakırız gecerken donme tekrar demısler, gozumun ıcıne baktı bende herhalde gelsınler dedım. Tamam hadı gelın pasta var dedı. Kapatınca da 10dk sonra bızdelerdı daha tereyagı erımeden damladılar kahve yaparkenesı ne elleştiysek o
Çok haklısın ama madem öyle yapıyor sen de elleme ertesi gün toplasın bir zahmet. Dayanamaz mısın? Kolay değil biliyorum ama olan sana oluyor. Adam evdeyken gündelikçi tuttıracak sana bu gidişleYani evveliyatı derin aslında Love'cum nasıl anlatsam bilemiyorum.
En sonki olay şu:eşim evden çalışıyor benim iş durumlarımı biliyorsunuz. Ev işi eşime bakıyor haliyle. Sabah kahvaltımı hazırlıyor, akşam yemeğini hallediyor bir şekilde. Hafta sonu da ben hafta içi biraz idare edecek kadar yemek hazırlıyorum ve beraber temizlik yapıyoruz.
Hafta içi akşam eve bir geliyorum ev leş gibi, dağınık vs. Bu konuda hassasım. Kendisi topluyor genelde ama ben söyledikten sonra. Bir kahvaltı hazırlamış mutfağı akşam 12ye kadar öyle bırakmış. Görünce çıldırdım. Biraz tartıştık. Sonra da şehir dışına gitti zaten.
Geçen pazartesiden beri de birlikte olmamıştık bu arada. Ben yorgun olduğum için yaklaşmadım. Yaklaşsam reddetmez. Ama zaten yorgunum yani ondan gelse hayır demem ama benim dürtüklemeye halim yok. Neyse öyle geçti. Ben bir iki laf soktum. O da e yorgunsun gözünden uyku akıyor pas vermiyorsun falan dedi.
Bugün de mesajlaşırken tatile çıkalım dedik. Ben perişanım çünkü iş sebebiyle. Jakuzili şömineli otel falan derken, sen jakuzide uyursun oh mis falan dedi. Ben de jakuzi deyince aklına uyku mu geliyor sana benim gibi kadın fazla dedim! O da afedersin aşkım her gün bir şeyi sorun haline getirdiğin için modum düşüyor, öyle şeyler gelmiyor aklıma dedi.
Olay hemen hemen böyle. Moralim bozuk yani. Benim dırdırımdanmış güya. Ama haklı olduğum konuları dile getiriyorum susamam yani. Haksız mıyımmm? Haksızsam söyle valla.
Çocuklar çok mu geç yatıyor, erken yatırsan hem dinlenirsin hem de istediğiniz zaman sufleye de vakit olurBen sufle yemedim, en son cumartesi yemiştik, pazar günü fırsat olmadı işten güçten çocuklardan,hafta içi erkenden ise gidiyoruz,cumaya kadar sufle yok bize
Çocukların yaşına bağlı, küçükseler yapamazsın. Biz gündüz yapıyoruz onu, akşam da en geç 10da yatırırım hafta içiKızlar bana kızmayın ama çocuklar yüzünden sufle yiyemeyenleri anlayamıyorumben olsam iki arada bi derede hallederim o işi
Çocukların yaşına bağlı, küçükseler yapamazsın. Biz gündüz yapıyoruz onu, akşam da en geç 10da yatırırım hafta içiKızlar bana kızmayın ama çocuklar yüzünden sufle yiyemeyenleri anlayamıyorumben olsam iki arada bi derede hallederim o işi
Normal yavruş, modun zaten işten dolayı düşük ve ınsanın aklına seksten once dogal olarak dıngın bır vucut ve kafa gelıyor. Senı anlıyorum ama en guzel zamanlarını da küsüşmeyle atışmayla heba etme demeye geldım. Oyle de boyle de adam bu evın ısını yapıyor, hazır yapan varken hıc bulasma laf soyleme derım. Bence esın seyahatten donunce mını bı tatıle cıkım ve bu konulardan konusmayın. Sen gergınsın o gergın olmaz boyle. Bıraz relaxtıng, cok kasıyorsun kendını. Bak bızde mını bı tatıle cıkalım dedık evren daha kulaktan kulaga fısıldarken taş koyuyor jakuzılı şömineli tatılımıze. Ahmetcım ben cok gergınım ya su cocuklarımızın gelısını gıdısını duzenlemedıkce gergınlıgım gecmeyecek resmen kacak gocek gorusuyoruz ve bu hıc hosuma gıtmıyor dıyor. En azından baska bır sehre gıtsek el ele falan gezerız, kımse gorecek korkusu olmadan oturup basbasa yemek yerız telefon kapı calacak derdı olmadan sevısırız sunların hayalıyle gun gecırıyorum ya dedıSeninkiler çocuk, benimki koca adam işte. Zaten işim stresli bir de evi öyle görünce çıldırdım.
Sağolsun evdeki işin çoğunu yapar ama bu bir lütuf değil ki sorumluluğu zaten. Gece 12de işten gelip bir de yemek temizlik yapamam yani.
Bir de sanırım asıl diğer mevzuya takmıştım buna patladım. Gerçi her akşam bir sorun çıkarıyorsun dediği evin düzeni tertibi ile ilgili. Yemek yapıyor iyi hoş sağolsun, ama yaparken yere damlattığı domatesi silmiyor mesela.
Iyı barı benım modsuzlugum bırıne barı bulasmadan teget gecmıste, bı verım alınabılmıs yenen sufledenSuflecilerde bende vardım bugünbizimki akşam mesaisine gidiyor bu hafta, bebeyi yatirdim gündüz uykusuna, sokuldum bizimkine usulca şipşak hallettik gitti, zar zor yetişti işe de havada burda baya serin yağmurluydu, boyunluğu zorla taktırdım hasta olmasin diye küçük bebe olunca vakit olmuyor, vakit olunca bazen halin dermanin kalmıyor eeeyy D Deliidivane
Sizin iş çok zor. Onun çocuklar anneyle seninkiler babayla aynı anda tatile çıkacak da size fırsat doğacakNormal yavruş, modun zaten işten dolayı düşük ve ınsanın aklına seksten once dogal olarak dıngın bır vucut ve kafa gelıyor. Senı anlıyorum ama en guzel zamanlarını da küsüşmeyle atışmayla heba etme demeye geldım. Oyle de boyle de adam bu evın ısını yapıyor, hazır yapan varken hıc bulasma laf soyleme derım. Bence esın seyahatten donunce mını bı tatıle cıkım ve bu konulardan konusmayın. Sen gergınsın o gergın olmaz boyle. Bıraz relaxtıng, cok kasıyorsun kendını. Bak bızde mını bı tatıle cıkalım dedık evren daha kulaktan kulaga fısıldarken taş koyuyor jakuzılı şömineli tatılımıze. Ahmetcım ben cok gergınım ya su cocuklarımızın gelısını gıdısını duzenlemedıkce gergınlıgım gecmeyecek resmen kacak gocek gorusuyoruz ve bu hıc hosuma gıtmıyor dıyor. En azından baska bır sehre gıtsek el ele falan gezerız, kımse gorecek korkusu olmadan oturup basbasa yemek yerız telefon kapı calacak derdı olmadan sevısırız sunların hayalıyle gun gecırıyorum ya dedı
Ellemezsem ertesi gün toplar zaten o da elleme ben toplarım diyor ama keyfi gelince toplayacak, yerde çay domates lekesi, tezgahta ıspanağın çamurlarıÇok haklısın ama madem öyle yapıyor sen de elleme ertesi gün toplasın bir zahmet. Dayanamaz mısın? Kolay değil biliyorum ama olan sana oluyor. Adam evdeyken gündelikçi tuttıracak sana bu gidişle
Çok alıngan galiba seninki, lafla libidosu düşüyor.
Aynen şükür yaaIyı barı benım modsuzlugum bırıne barı bulasmadan teget gecmıste, bı verım alınabılmıs yenen sufleden
Hayırdır, senin moralin neden bozuk, ne tatsızlıklar çıktı yineZemheriPoyraz ahmete normal zamanda olsam kızardım, ya madem benı davet edıyorsun neden dosyalarını unutuyorsun dıye, ama bugun cok moralım bozuktu o yuzden kızamadım, hatta gelıyorlar dıye sevındım bıle. Oh dedım ya erken kacmak ıcın bahanem de hazır, sız kalkarken bende kalkayım sende calısırsın deyıp vınladım.
Kaçırma böyle fırsatları, helal olsun, hem adamın da egosu okşanır. Ben kendiminkine çok çektirdim siz yapmayın, her anın keyfini çıkarmaya bakınSuflecilerde bende vardım bugünbizimki akşam mesaisine gidiyor bu hafta, bebeyi yatirdim gündüz uykusuna, sokuldum bizimkine usulca şipşak hallettik gitti, zar zor yetişti işe de havada burda baya serin yağmurluydu, boyunluğu zorla taktırdım hasta olmasin diye küçük bebe olunca vakit olmuyor, vakit olunca bazen halin dermanin kalmıyor eeeyy D Deliidivane
Haftasonuna rezervasyon yaptırdık cunku cocukları bu haftada gelemeyecekmıs, annelerıne ek karantına suresı koymuslar, kadının durumu baya agırmıs ama evdeymıs. Sımdı gecen hafta ex okuz bebelerı yatılı almadı, bu hafta ısterse dırekt tatılı alıp kacıcaz, eger ıstemezse vayyy vayyy vaaaaaaySizin iş çok zor. Onun çocuklar anneyle seninkiler babayla aynı anda tatile çıkacak da size fırsat doğacak
Evrene olumlu mesaj gönder, belki yerini bulur
Bosver gormeyı ver, sız bır surelıgıne rollerı degıstınız say, bu kadar takılırsan aklını oynatırsınEllemezsem ertesi gün toplar zaten o da elleme ben toplarım diyor ama keyfi gelince toplayacak, yerde çay domates lekesi, tezgahta ıspanağın çamurları
Ay fenalaşıcam hatırladıkça
Ya senin derdin sana yetiyor bırak çevirsin evi bildiği gibi, al çayını unut mutfağı, boşa üzülüyorsun. Bırak yarın toplasın, yatmaya zor giriyorsun eve, sana ne mutfaktan. Klasik koca moduna geç, sizde roller farklı bu ara nasıl olsa keyfini çıkar.Ellemezsem ertesi gün toplar zaten o da elleme ben toplarım diyor ama keyfi gelince toplayacak, yerde çay domates lekesi, tezgahta ıspanağın çamurları
Ay fenalaşıcam hatırladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?