- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
Umarim hayat birbiriniz için daha önce bulamadığınız kadar güzellik ve sevgi katar.Normal yavruş, modun zaten işten dolayı düşük ve ınsanın aklına seksten once dogal olarak dıngın bır vucut ve kafa gelıyor. Senı anlıyorum ama en guzel zamanlarını da küsüşmeyle atışmayla heba etme demeye geldım. Oyle de boyle de adam bu evın ısını yapıyor, hazır yapan varken hıc bulasma laf soyleme derım. Bence esın seyahatten donunce mını bı tatıle cıkım ve bu konulardan konusmayın. Sen gergınsın o gergın olmaz boyle. Bıraz relaxtıng, cok kasıyorsun kendını. Bak bızde mını bı tatıle cıkalım dedık evren daha kulaktan kulaga fısıldarken taş koyuyor jakuzılı şömineli tatılımıze. Ahmetcım ben cok gergınım ya su cocuklarımızın gelısını gıdısını duzenlemedıkce gergınlıgım gecmeyecek resmen kacak gocek gorusuyoruz ve bu hıc hosuma gıtmıyor dıyor. En azından baska bır sehre gıtsek el ele falan gezerız, kımse gorecek korkusu olmadan oturup basbasa yemek yerız telefon kapı calacak derdı olmadan sevısırız sunların hayalıyle gun gecırıyorum ya dedı
Bakici tek idare edemez mi annenler falan da uğrasa aradaHaftasonuna rezervasyon yaptırdık cunku cocukları bu haftada gelemeyecekmıs, annelerıne ek karantına suresı koymuslar, kadının durumu baya agırmıs ama evdeymıs. Sımdı gecen hafta ex okuz bebelerı yatılı almadı, bu hafta ısterse dırekt tatılı alıp kacıcaz, eger ıstemezse vayyy vayyy vaaaaaay
Umarim hayat birbiriniz için daha önce bulamadığınız kadar güzellik ve sevgi katar.
zaman hızla geçse işler rayına otursa biraz rahatlarsiniz da, sabredin
Annenlere bırak, olmaz mı bakıcı var nasıl olsaHaftasonuna rezervasyon yaptırdık cunku cocukları bu haftada gelemeyecekmıs, annelerıne ek karantına suresı koymuslar, kadının durumu baya agırmıs ama evdeymıs. Sımdı gecen hafta ex okuz bebelerı yatılı almadı, bu hafta ısterse dırekt tatılı alıp kacıcaz, eger ıstemezse vayyy vayyy vaaaaaay
Bosver gormeyı ver, sız bır surelıgıne rollerı degıstınız say, bu kadar takılırsan aklını oynatırsın
Aynı şeyi yazmışızYa senin derdin sana yetiyor bırak çevirsin evi bildiği gibi, al çayını unut mutfağı, boşa üzülüyorsun. Bırak yarın toplasın, yatmaya zor giriyorsun eve, sana ne mutfaktan. Klasik koca moduna geç, sizde roller farklı bu ara nasıl olsa keyfini çıkar.
Bence ister bu hafta evrene olumlu mesaj ikiiiiiHaftasonuna rezervasyon yaptırdık cunku cocukları bu haftada gelemeyecekmıs, annelerıne ek karantına suresı koymuslar, kadının durumu baya agırmıs ama evdeymıs. Sımdı gecen hafta ex okuz bebelerı yatılı almadı, bu hafta ısterse dırekt tatılı alıp kacıcaz, eger ıstemezse vayyy vayyy vaaaaaay
Kızım ben annemın ayagını ancak evımden kesebıldım, nerdeyse babamın dustugune dua edecek durumdayım utanmasam ne annesıBakici tek idare edemez mi annenler falan da uğrasa arada
Yaa kk yı okuyup üzerime zıplayıp duruyorsun diyor kahkaha atıyorum yook artık felan diyeHayırdır, senin moralin neden bozuk, ne tatsızlıklar çıktı yine
Kaçırma böyle fırsatları, helal olsun, hem adamın da egosu okşanır. Ben kendiminkine çok çektirdim siz yapmayın, her anın keyfini çıkarmaya bakın
Bulacaksın bir çözüm, evren yardım edecek sana inanıyorumKızım ben annemın ayagını ancak evımden kesebıldım, nerdeyse babamın dustugune dua edecek durumdayım utanmasam ne annesıbakıcı kız bıle daha rahat hareket edıyor evde, annem sureklı basındaydı ınsana ısını de sasırtıyor, sus susss gelmesın vallahi. Iste bende gunduzlerı kacıyorum olmadı ıs cıkısı bazen ıse dıye cıkıyorum yolda benı caydırıyor hop eve donuyorum, hep fırsat kolluyoruz yada krızlerı fırsata cevırıyoruz
Hıc ıyı degılım, ex öküzden sürekli salak salak seyler gelıyor ve bu hıc hosuma gıtmemeye basladıHayırdır, senin moralin neden bozuk, ne tatsızlıklar çıktı yine
Kaçırma böyle fırsatları, helal olsun, hem adamın da egosu okşanır. Ben kendiminkine çok çektirdim siz yapmayın, her anın keyfini çıkarmaya bakın
Aynen öyle, erkeler genellikle yatakta mutlu olunca daha bir yardımcı daha bir merhametli ve şefkatli oluyor, tecrübeyle sabit. Bu durum iki taraf için de olumlu. Bu erkeği pohpohlamak falan değil hayatı güzelleştirmek aslındaYaa kk yı okuyup üzerime zıplayıp duruyorsun diyor kahkaha atıyorum yook artık felan diyevakit buldukça yapması en rahat aktivite
Napiyor yine öküzlerin efendisiHıc ıyı degılım, ex öküzden sürekli salak salak seyler gelıyor ve bu hıc hosuma gıtmemeye basladı
Ne dedi yineHıc ıyı degılım, ex öküzden sürekli salak salak seyler gelıyor ve bu hıc hosuma gıtmemeye basladı
Aynen katılıyorum, o esnada olan gevşeme rahatlama duygusu sanki sinirleri de yatıştiriyor, reel hayatı da sakinleştiriyor. Pamuk gibi oluyorum şahsen ben gerginsem gerginliğim gidiyorAynen öyle, erkeler genellikle yatakta mutlu olunca daha bir yardımcı daha bir merhametli ve şefkatli oluyor, tecrübeyle sabit. Bu durum iki taraf için de olumlu. Bu erkeği pohpohlamak falan değil hayatı güzelleştirmek aslında
Ne güzel, her fırsatı değerlendir, iki tarafın da mutlu olması mükemmelAynen katılıyorum, o esnada olan gevşeme rahatlama duygusu sanki sinirleri de yatıştiriyor, reel hayatı da sakinleştiriyor. Pamuk gibi oluyorum şahsen ben gerginsem gerginliğim gidiyor
Napiyor yine öküzlerin efendisi
Bugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedıNe dedi yinetahmin ettim ama direk sormak istemedim.
Geçmiş olsuuuun diyeydin. Bunun olacağını biliyordum. Şimdi onun altıncı hissi çalışmış, eminim o bile anlayamıyor bu yaptığı şeyi. Ya da anası gidiyor, yalnız kalacak şu hayatta, sana yapışmaya çalışıyor gerisin geri.Bugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedı
Bugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedı
Geçmiş olsuuuun diyeydin. Bunun olacağını biliyordum. Şimdi onun altıncı hissi çalışmış, eminim o bile anlayamıyor bu yaptığı şeyi. Ya da anası gidiyor, yalnız kalacak şu hayatta, sana yapışmaya çalışıyor gerisin geri.
Notta ne yazıyorBugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?