Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarim hayat birbiriniz için daha önce bulamadığınız kadar güzellik ve sevgi katar.
zaman hızla geçse işler rayına otursa biraz rahatlarsiniz da, sabredin

Bakici tek idare edemez mi annenler falan da uğrasa arada

Insallah bakalım. Yanı cocuksuz bosanmıs ınsanlar olsak bu avkat benı gunubırlık vana bıle goturur getırır shdkdhskssj
Umarim hayat birbiriniz için daha önce bulamadığınız kadar güzellik ve sevgi katar.
zaman hızla geçse işler rayına otursa biraz rahatlarsiniz da, sabredin

Annenlere bırak, olmaz mı bakıcı var nasıl olsa

Bosver gormeyı ver, sız bır surelıgıne rollerı degıstınız say, bu kadar takılırsan aklını oynatırsın

Aynı şeyi yazmışız

Bence ister bu hafta evrene olumlu mesaj ikiiiii

Bakici tek idare edemez mi annenler falan da uğrasa arada
Kızım ben annemın ayagını ancak evımden kesebıldım, nerdeyse babamın dustugune dua edecek durumdayım utanmasam ne annesı bakıcı kız bıle daha rahat hareket edıyor evde, annem sureklı basındaydı ınsana ısını de sasırtıyor, sus susss gelmesın vallahi. Iste bende gunduzlerı kacıyorum olmadı ıs cıkısı bazen ıse dıye cıkıyorum yolda benı caydırıyor hop eve donuyorum, hep fırsat kolluyoruz yada krızlerı fırsata cevırıyoruz

Yaa kk yı okuyup üzerime zıplayıp duruyorsun diyor kahkaha atıyorum yook artık felan diye vakit buldukça yapması en rahat aktivite

Bulacaksın bir çözüm, evren yardım edecek sana inanıyorum

Hıc ıyı degılım, ex öküzden sürekli salak salak seyler gelıyor ve bu hıc hosuma gıtmemeye basladı

Yaa kk yı okuyup üzerime zıplayıp duruyorsun diyor kahkaha atıyorum yook artık felan diye vakit buldukça yapması en rahat aktivite
Aynen öyle, erkeler genellikle yatakta mutlu olunca daha bir yardımcı daha bir merhametli ve şefkatli oluyor, tecrübeyle sabit. Bu durum iki taraf için de olumlu. Bu erkeği pohpohlamak falan değil hayatı güzelleştirmek aslında

Aynen katılıyorum, o esnada olan gevşeme rahatlama duygusu sanki sinirleri de yatıştiriyor, reel hayatı da sakinleştiriyor. Pamuk gibi oluyorum şahsen ben gerginsem gerginliğim gidiyor

Aynen katılıyorum, o esnada olan gevşeme rahatlama duygusu sanki sinirleri de yatıştiriyor, reel hayatı da sakinleştiriyor. Pamuk gibi oluyorum şahsen ben gerginsem gerginliğim gidiyor
Ne güzel, her fırsatı değerlendir, iki tarafın da mutlu olması mükemmel

Napiyor yine öküzlerin efendisi

Ne dedi yine tahmin ettim ama direk sormak istemedim.
Bugun okula cıcek yollamıs ruh hastası. Bastan ahmetten falan sandım,bahsıs verıp cıcegı aldım, ay notu gorunce fenalasacaktım yemın edıyorum beynımden asagı kaynar sular dokuldu. Aradım agzına sıctım, agzını bıle acmadı, ee bıttımı love dedı. Senı sıkayet edıcem dedım. Ne dıyeceksın eskı kocam ısyerıme cıcek mı yolladı dıyeceksın dedı. Kapattım bırsey demeden. Mesaj yollamıs, oturup konusalım dıye. Senınle stadın ortasında bıle bulusmam ne evıme ne evıne ne dısarı hıcbır yere rahst bırak artık benı dedım. 8yılın hatrını gectım 3 cocugumuz var, benı affet love dedı. Ve cevap atmadım, ondan da ne mesaj ne arama gelmedı

Geçmiş olsuuuun diyeydin. Bunun olacağını biliyordum. Şimdi onun altıncı hissi çalışmış, eminim o bile anlayamıyor bu yaptığı şeyi. Ya da anası gidiyor, yalnız kalacak şu hayatta, sana yapışmaya çalışıyor gerisin geri.

Hayvan barışmak istiyor yani

OHAAAAA

Bu ne yüzsüzlük yaaaa

Avukat bu kadar hızlı haklı çıkmasa iyiydi.

Lanet olsun.

Ne öküz bunlar ya, kadın yıllarca tırmalamış sen adam ol diye, kaybedince mi kıymete bindi. Allah bildiği gibi yapsın

Notta ne yazıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…