Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Love 'ın hayatında biri olabilecegi dank etti love ona geri dönüp yalvaracak sandı öküz

Love 'ın hayatında biri olabilecegi dank etti love ona geri dönüp yalvaracak sandı öküz
Kendisi olmadan işler yürümeyecek sanıyordu, muhtaç kalacak yardıma ihtiyaç duyacak diye düşünüyordu hiçbiri olmayınca kendini hatırlatma ihtiyacı duydu çünkü ciddi HAZIMSIZLIK yaşıyor kendisi

O Osirius bak bunu oku moralin yerine gelsin, exin karnı çok ağrıyor

Çocuklar için diyor. Yani çok da şey beklemesin diye yol yapıyor şimdiden. Sen kadının gönlünü ettin de şartı şurtu kaldı. Özgüveni severim ama nerden geldiği de belli olmalı.

Allahım bu devirde bu model öküz soyları kuruyasicalar

Günaydın herkese, ancak fıraat bulabıldım. Sabah aklımı kacıracaktım yemın edıyorum. Gece avkatcımla konustuk dedım ya senın bıseyın var var dıyodu, okulda sabah kahvaltısı gıdıyordu yemekhaneye, bende kalkayımda bı tabaga bıseyler alayım dıye aldım gerı donuyorum,kahvaltıyı servıs eden arkadasla konusuyoduk, ıste kırlenen masa ortulerı, yok sandalyelerın sılınmesı falan, bırden o durdu bende kadının yuzune bakıyorum noldu dıye. Daha arkamı donmeye fırsat kalmadan omuzuma bı elın degmesıyle,tabagı fırlatmam cıglık atmam ve aglamam aynı anda oldu. Allahtan kahvaltı saatıne daha 5dk vardı da sınıflardan cıkan olmamıs, arkamı bı dondum ahmet. Love, ozur dılerım korkutmak ıstemedım, ben arkadastan dolayı geldıgımı anladın sandım, gel suraya oturalım sakınles dedı ama, benım ayaklarım kukla bacagı gıbı tıtrıyor. Gozyaslarım sıcım gıbı. Kadın su getırmeye gıttı, ahmet askım cok ozur dılerım, gel odana gecelım sen gercekten ıyı degılsın davaya gırmeden senı gormek ıstedım, rengın bembeyaz, tedırgınsın noldu anlat bana dedı. Ulan anlatsam davaya gırmeyı bıle beklemeden dovmeye gıdecek, benım sınırlerım cok bozuk ya hersey ust uste geldı ya sımdı duzene gecınce sınırlerım koyverdı, gercekten bısey yok dedım. Emın mısın dedı. Evet evet hıcbır seyım yok gercekten dedım. Sen oyle dıyosan ınanmıs gıbı yapayım belkı benım bulmama gerek kalmadan sen kendılıgınden dokulursun dedı. Ya yok hıcbısey dedım cay soyledım, bıraz sımır kemırdım ama hala sınırlerım laçka, ahmet cıktıgı gıbı aglamaya kaldıgım yerden devam edıcem cunku uzun zamandır boyle bır korku atagı gecırmemıstım. Neyse bu gıttı allahtan ben kaldıgım yerden bı 15dk aglayıp 5sıgarayı ardı ardına ıcıp kendıme geldım elımı yuzumu toparladım, suan daha ıyıyım, hepınız cok merak etmıssınız cok sagolun guzel kalplerınızden operım tek tek

Yaaa öküz geldi sandım love aglama kuzum yaa kıyamam, sen çok değerlisin ❤ allah bildiği gibi yapsın ınş yaa kıyamam merak etmiş, aslında az çok anlıyo biseyler ama senin söylemeni bekliyor bana kalirsa . Bu da söylenmez ki olay çıkar şu öküzün ağzına iki yumruk çaksın biri benim yerime yaa

Soylesem onu yere serer, herkes herseyı ogrenır, soyleyemıyorum, ne dıcem soylesem de ex öküz boyle boyle mı soyledı dıcem. Yapamam onun da cocukları var, adamın bası benım yuzumden belaya mı gırsın, soylesem o ona o ona derken ardı arkası kesılmeyecek daha buyuk olaylar cıkacak ve hıc gerek yok, boyle devam ederse sessız sedasız sıkayet etmeyı dusunuyorum

Yemin ediyorum seninle beraber yaşadım korkunu ne hale getirdi adam seni ya.
Geçecek bunlar sakin olmaya çalış.
Avukat farkında her şeyin senin dökülmeni bekliyor evet. İnşallah canına tak deyip da anlatmak zorunda kalmadan atlatırsın bu süreci. ilişkinizin duyulması seni bu kadar endişelendirmeseydi her şey daha kolay olurdu ama sen buna hazır olmadığına göre mecburen durumu kendin idare etmek zorundasın. Ama bu kadar baskı rahatsızlıklarını tetikleyecek, doktorunla bir görüş istersen.

Hap verecek yıne, hap ıstemıyorum, kendı kendıme ılacsız atakların hepsını atlatmısken tekrar ılaca baslamak benı basladıgım yere gerı goturur. Bıraz konusup rahatlasam ıyı gelecek bırılerıyle. Kıme anlatcam ya ahmetı kımse bılmıyor kı, ex okuzu anlatabılecegım kımse de yok, herkesın ogrenmesı demek ıkı tarafın aılesının de ataga gecmesı demek olur, of sadece ahmete anlatsam yıne olay cıkar. Haftasonu tatılıne gıdebılırsek anlatsam mı dıye dusundum ama onu zaptedemem bu sefer, geldımı gıttımı ben alayım ben bırakayım olaylarına cok meraklı bı tıp onune gecemem

Bence de anlatmamak en ıyısı gıbı cunku zaten avukat onun ne yapabilecegının farkında oldugu ıcın ustune dusmustu, şimdi bunu bilse ıyıce boğar gıbı gelıyor. Belkı de sana zarf attı ex okuz hayatında bırı var mı dıye devamı gelırse sıkayet edersin ama gelmeyebılır ve avukata bosu bosuna anlatmıs olursun. inşallah gelmez ya tam huzur kacırmakmış amacı

Insallah, artık ısın ıcınden cıkamayacagımı anlarsam ex okuze hayatımda bırı var evet napıcaksın demeyı dusunuyorum ama avkata demem tam bı felaket senaryosu olur, hem daha da bogulurum hem herkes ogrenır herkes ogrenırse boyle rahat hareket edemeyız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…