Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu barışma için uğraşma fasıllarının eski kv de etkili bence.Kadın hasta ve adam yalnız kalacağını düşünüp nasıl olsa ölünce uğrasanda olmaz diye olayları düzeltmeye mi çalışıyor acaba bugun sufle yiyenlerden biride benim sefam olsun loveitred’in askerleriyiz

Ödü koptu ödü, ödlek herif.

Ben birazdan geçeceğim sufle moduna

Loveitred, ağlama gözünü seveyim şu an kocam haldır huldur gelse de aklım kalacak.

Bebek uyanmıştır avukat aramıştır bu saatler onun saatleri genellikle
Ağlama sakın, tittir et sürünsün köpek, daha çok meler o, zamanında hakettiğin gibi davransaydı

Bebek uyanmıştır avukat aramıştır bu saatler onun saatleri genellikle
Ağlama sakın, tittir et sürünsün köpek, daha çok meler o, zamanında hakettiğin gibi davransaydı
Ya deliricem sinirden, herifin o kadar sevesi gelmiyor ki, yarım ağız çocuklar için yazıvermiş. Gerçi ben yine bir yüzsüzlük bekliyordum ama kendini tuttuğunu hissettim.

Yok ya aglamaya gıtmedım, aglamamım sebebı de yahu ısler tam rayına gırıyorken bu hayvanın yırtık dondan fırlamıs gıbı heryerden fırlaması. Avkatcımla konusuyoduk, hala sınırım cok bozuk ama adam alıskın mı benım mıyıl mıyıl hallerıme, sende bıseyler var dıyor, okul yogun ondan dıyorum, bız ılk tanıstıgımızda da okulun yogundu sevgılı oldugumuzda da hayır sende baska bısey var dıyor

Aman sık kendini, şimdi senin aşık dayanamaz o çiçeği monte eder ona. Edemezse içinde kalır. Öküze de böyle böyle alışacaksın, o arada fırlayacak sen de kafasına vuracaksın. Böyle böyle o da alışacak. Gözünü seveyim ağlama, kale alınmayı bile haketmiyor.

Kızlar benım hıc takatım kalmadı, yarın devam ederım detaylara bıraz kıvrılmak ıstıyorum mama saatlerı baslamadan, merak etmeyın ıyıyım. Sadece anlık sınır bosalması oldu, hafta sonundan berı bu hayvanın adı bısekılde cok zıkrolmaya basladı o yuzden sınırım bozuk sızı sevıyorum

Şu an rahatladım, libidom yerine geldi. Dinlen yavrum.

Onun her tarafı yırtık dondan fırlayan olsa ne olur ya. Asıl dondaki işlevsiz. Düşman poposuna aman. Avukat neler gördü kim bilir. Anlar o iki üç güne.

Adamınnfarketmesi normal, kim olsa anlar.

Katibin dediği gibi, vur kafasına yolla, sinirini bozduğuna değmez

İyi geceler kuzu

Allahin cezası huzur bozacak bir şey bulmuş gene love üzme kendini kuzuu, sen bunları hiç haketmiyorsun. Inş herşey çok güzel olacak

Ya deliricem sinirden, herifin o kadar sevesi gelmiyor ki, yarım ağız çocuklar için yazıvermiş. Gerçi ben yine bir yüzsüzlük bekliyordum ama kendini tuttuğunu hissettim.
Bana pişmanmış gibi de gelmiyor öyle olsa sen bir haltlar karıştırıyorsun falan demezdi. Malını kaybetmenin huzursuzluğu gibi geri almanın derdinde, öyle sevmekten falan değil, 8 yılın hatrına yazması da "bak sana ihsanda bulunuyorum" havasında mı acaba. Gerçekten pişmanlık ve acı hisseden adam daha naif olur gibi geliyor bana. Fazla özgüvenli bu yaklaşımlar.

Her koşulda boşanan adam bir süre durumu idrak edemiyor ve geri alacağını zannediyor galiba. Büyük ihtimalle de her boşanma sonrası bunlar yaşandığı için avukat bekliyor ne zaman olacak diye

Yüzde bir milyon katılıyorum Zemhericim. Aynen dediğin gibi. Avukat bunların ciğerini biliyor

Yüzde bir milyon katılıyorum Zemhericim. Aynen dediğin gibi. Avukat bunların ciğerini biliyor
Ex öküz sevdiği için yada pişman olduğu için çiçek göndermedi bence ne tekrar barışıp evliliğini düzeltme peşinde nede hatalarının farkında sadece saçmalıyor. Gerçekten pişman olan insan 8 yılın hatrina demezdi zaten .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…