Psıkologuma anlatsam hap verecek, ıcmek ıstemıyorum yada anlatayım verse de ıctım derım ıcmem, dogru soyluyosun ıcımde kartopu olduLove, bence de biraz profesyonel destek almalısın. Yani psikoloğa anlat ve rahatla işte kimseye anlatamıyorsan.
Bence avukata anlatma. Ortalık iyice karışır.
Hayır, öküze de deme. Biraz mercek altına alsa seni, avukat olduğunu anlayabilir.Insallah, artık ısın ıcınden cıkamayacagımı anlarsam ex okuze hayatımda bırı var evet napıcaksın demeyı dusunuyorum ama avkata demem tam bı felaket senaryosu olur, hem daha da bogulurum hem herkes ogrenır herkes ogrenırse boyle rahat hareket edemeyız.
Bence de seni tarafsız bir şekilde dinleyebilecek birilerine anlatmalısın. Hem rahatlamış olursun hemde birilerinin öğrenmesi durumu ortadan kalkarPsıkologuma anlatsam hap verecek, ıcmek ıstemıyorum yada anlatayım verse de ıctım derım ıcmem, dogru soyluyosun ıcımde kartopu oldu
Bence ex okuze de dememelısın daha cok hırs yapar gıbı sonra bı yerde gorse sizi, toplu halde bıle gorse sevdelerle yani, yorumlar avukat ne alaka diyebilir. Ki dıyelım dedın hayatında bırı yokken bile artık hep biriyle olabilme potansiyelinde gorur seni hep huzursuz edebilir cocuklarım ıcın guya diyerek.Insallah, artık ısın ıcınden cıkamayacagımı anlarsam ex okuze hayatımda bırı var evet napıcaksın demeyı dusunuyorum ama avkata demem tam bı felaket senaryosu olur, hem daha da bogulurum hem herkes ogrenır herkes ogrenırse boyle rahat hareket edemeyız.
Ilacın adı ne? Paxera mı lustral mı?hanımlar konuyla alakasız ama bir şey soracaktım ben okb için ilaç kullanıyorum ve bugün aşırı aşırı halsizim hâlâ yatağımdan çıkmadım enerjim nasıl yerine gelir sizceÇok yorgun hissediyorum şu saat oldu hâlâ uyukluyorum ya
zeyprex öncesi prozactı ama artık prozac piyasadan kaldırılacağı için zeyprex e geçtimIlacın adı ne? Paxera mı lustral mı?
zeyprex öncesi prozactı ama artık prozac piyasasan kaldırılacağı için zeyprex e geçtim
Sizin bu ex öküz tehlikeli biri mi? Yani mesela şu an hayatınızıda biri olduğunu bilse en fazla ne yapabilir? Şunun için soruyorum acaba hayatınızda biri olduğunu söyleseniz, sizden umudu tamamen kesip belki rahat bırakır. Medeni biri midir? Ben mi çok safçana bir soru sordum şu an acabaHerkesı alıntılayamıyorum kusuruma bakmayın. Psıkologuma en kısa surede anlatıp rahatlıcam, baska turlu olmayacak. Ex okuzden korktugumu bellı edersem daha fazla ustume gelebılır, dımdık durmalıyım kı kendını yıne bı bok sanamasın. Yakınen bır arkadasımda sevde var, ona zaten anlatamam hem hamıle hemde avkatın kardesı tarafsız bır yorum yapamaz gıbıme gelıyor,en duygusal zamanı cunku, abıme anlatalım o ıcabına baksın der adım gıbı emınım. Olayları bastan sona bıle hıckımse yok. Benım en yakına arkadaslarımdan bırı ex okuzle aynı yerde calısıyor, tum olaya hakım, hatta bızı o tanıstırmıstı, sımdı ona gıdıp anlatsam kız ee bunca zaman arkadasın oldugum aklına gelmedı de kıcın sıkısınca mı anlatacaksın demez mı ben olsam derım. Zaten gecen gunlerde aradı benı ya senı cok ozledım ya gel ya ben geleyım dedı, sallamak zorunda kaldım cunku avkatı bılmıyo, ona kendı kafamı guzelce topladıgımda anlatmayı dusunuyorum, sımdı degıl
ocean daily one energy yazdı vitamin olarak yorgunluğa iyi geldiğini söyledi ama kullanmama rağmen hâlâ çok fenayım yorgunumOnlarla bırlıkte takvıye onermemıstı doktorum. Sadece dogal yoldan fındık cevız c vıtamını alabılırsın, yanı doktorun verırken soylemedımı sana bu tur ılacları alırken sunları falan yememelısın dıye
Medeni biri olsa suan bunları anlatıyor olur muydum acaba? Cocuklarını herseyın onunde tutarak kendını baskılar mı bılmıyorum, daha once bu yuzuyle hıc denk gelmedım. Bınbır suratı var gercı, cevır cevır tukurSizin bu ex öküz tehlikeli biri mi? Yani mesela şu an hayatınızıda biri olduğunu bilse en fazla ne yapabilir? Şunun için soruyorum acaba hayatınızda biri olduğunu söyleseniz, sizden umudu tamamen kesip belki rahat bırakır. Medeni biri midir? Ben mi çok safçana bir soru sordum şu an acaba
Ne kadar oldu ılacı kullanmaya basladıgın? Yanı bır sure sonra ılaca alısınca yorgunlugu eskısı gıbı hıssetmeyeceksın merak etmeocean daily one energy yazdı vitamin olarak yorgunluğa iyi geldiğini söyledi ama kullanmama rağmen hâlâ çok fenayım yorgunum
5 ay oldu neredeyseNe kadar oldu ılacı kullanmaya basladıgın? Yanı bır sure sonra ılaca alısınca yorgunlugu eskısı gıbı hıssetmeyeceksın merak etme
O kadar darlanmak iyi gelmez sanaHap verecek yıne, hap ıstemıyorum, kendı kendıme ılacsız atakların hepsını atlatmısken tekrar ılaca baslamak benı basladıgım yere gerı goturur. Bıraz konusup rahatlasam ıyı gelecek bırılerıyle. Kıme anlatcam ya ahmetı kımse bılmıyor kı, ex okuzu anlatabılecegım kımse de yok, herkesın ogrenmesı demek ıkı tarafın aılesının de ataga gecmesı demek olur, of sadece ahmete anlatsam yıne olay cıkar. Haftasonu tatılıne gıdebılırsek anlatsam mı dıye dusundum ama onu zaptedemem bu sefer, geldımı gıttımı ben alayım ben bırakayım olaylarına cok meraklı bı tıp onune gecemem
Psikolog doğru karar. Ya sadece bize anlatıp idare edeceksin ya fa psikoloğa gideceksin, ikisi dışında seçenek yok şu an.Psıkologuma anlatsam hap verecek, ıcmek ıstemıyorum yada anlatayım verse de ıctım derım ıcmem, dogru soyluyosun ıcımde kartopu oldu
Bi kere ex öküze söylersen, avukata da söylemek lazım ki adam gardını alsın.O kadar darlanmak iyi gelmez sana
Psikolog doğru karar. Ya sadece bize anlatıp idare edeceksin ya fa psikoloğa gideceksin, ikisi dışında seçenek yok şu an.
Exe hayatımda biri var dersen kim acaba diye peşine düşer kesinlikle gerek yok
O zaman ılacı yada dozunu degıstırsın demekkı yaramıyor sana5 ay oldu neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?