- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.077
- 1.123
Ha şöyle, senin sinirin bozulacağına o sinir olsun ne geriliyorsun ki, o artık yalova kaymakamı yavrucum ancak sesi çıkar, kulaklarına pamuk tıkayacaksınKadında bılıyormus ıste, evlat malesef atsan atılmıyor satsan alan yok. Napayım oyun oynadıgını sanıyor bende oynuyormusum gıbı yapıyorum
Orası öyle canım da insana huzurluğu yeter. Anası ölürse boşta kaldı mı iyice sana saracakIma etse ne ıspatlayacak kı? Hakım bosamıs ustunden aylar gecmıs bıbok yapamaz
Israr edecegıne adım gıbı emınım, cunku en basta da yollamak ıstememıstım alana kadar darladı, darlasın nasılsa yollayacagım bari yakamdan duser ıkı gunHa şöyle, senin sinirin bozulacağına o sinir olsun ne geriliyorsun ki, o artık yalova kaymakamı yavrucum ancak sesi çıkar, kulaklarına pamuk tıkayacaksın
Anası da öküzü de umrumda degıl ama sabahkı korkumu sıze anlatamam, yanu bı kosede sıkısmıs gıbı hıssettım arkamı donene kadar bayılacaktım valla. Neyse kı avkatcımmısOrası öyle canım da insana huzurluğu yeter. Anası ölürse boşta kaldı mı iyice sana saracak
Kıyamam canım ya sen çok etkilenmişsin olaylardan dolayı inşaallah hayatındaki herşey istediğin gibi olur da kimse de canını sıkamazAnası da öküzü de umrumda degıl ama sabahkı korkumu sıze anlatamam, yanu bı kosede sıkısmıs gıbı hıssettım arkamı donene kadar bayılacaktım valla. Neyse kı avkatcımmıs
Tesekkur ederım, ınsallah bı aksılık cıkmazsa bıraz kafamı dagıtmak ıstıyorum, dagıta dagıts bana da kalmafı gercı ama umrumda mı asla degıl
Etkılendım tabı, o an okulda oldugumu bıle unuttum zaten tedırgındım o dokunusla peynırler zeytınler ve ben yerlere sacıldıkKıyamam canım ya sen çok etkilenmişsin olaylardan dolayı inşaallah hayatındaki herşey istediğin gibi olur da kimse de canını sıkamaz
Senden bi fazla cocugum var. Öğretmenim. Öküz kismi ayni hatta benimki camışın mutasyon geçirmiş hali...Tesekkur ederım, ınsallah bı aksılık cıkmazsa bıraz kafamı dagıtmak ıstıyorum, dagıta dagıts bana da kalmafı gercı ama umrumda mı asla degılınsallah hayati benzerliklerimiz aşklı meşkli olan kısımdandır, yoksa öküz aynı öküz mü
Annenizin sözüne ben bile incindim buradan. O çocuklar camışın değil sizin bebekleriniz. Hayat size iyiliğini akıtır umarım. Güçlü bir annenin kızı olarak güçlü annelere hep saygı duymuşumdur.Senden bi fazla cocugum var. Öğretmenim. Öküz kismi ayni hatta benimki camışın mutasyon geçirmiş hali...
Bosanma sureclerimiz...
Ama askli meskli taraflar icin uzun inzivadaydim 6 yildir. Cocuklari malum yalniz buyutmek zordu. Üstelik annem tam bi baş belasiydiseviyorum ama az ustume gelmedi. Surekli bu camışın cocuklarina niye bakıyorsunlarla hem yillarim gecti hem incindim.
Simdi kalbimde henuz hislerimi acma firsati bulamadigim biri var. Umarim hersey guzel olur. Ama 6 yil olmasina ragmen ex camış hala israrci ve beni yoruyor... Hersey guzel olsun istiyorum canim...
Sağol canım. 34 yasindaydim o zaman 4 cocukla yapayalnizdim. 41 oluyorum ve en zor zamanlarini geçirdim. Annemle artik uzak mesafe iliskisi icindeyim ve cocuklarimi hala elestiriyor. Onu o sekilde kabullendim. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederimAnnenizin sözüne ben bile incindim buradan. O çocuklar camışın değil sizin bebekleriniz. Hayat size iyiliğini akıtır umarım. Güçlü bir annenin kızı olarak güçlü annelere hep saygı duymuşumdur.
Canim hep aklima geliyor da ilk kez yaziyorm senin biriyle oldgnu anlarsa cocuklari alma isini birakabilir sen rahatca takilamayasin diyeYok zaten yollayacagım o da almak ıcın ısrar edecek huyunu bılıyorum, yokusa suruyorum kı kafasında love haftasonu evde cocuklarıyla vakıt gecırecek vermek ıstemıyor ama ısrar etmek serefsızlıgın şanındandır, ısrar edecek bu aksam ya da yarın hıc olmadı cuma gunu. Ben malımı bılıyorum, alana kadar susmaz. Bende en son lanet olsun al gotur ve sus dıyecegım. O da kendını ısrarlarıyla bıbok yaptıgını sanacak ha ha bayılıyorum mınık beynıyle oynamaya
Karşındaki istemezse o iş nanay canımKızlar bana kızmayın ama çocuklar yüzünden sufle yiyemeyenleri anlayamıyorumben olsam iki arada bi derede hallederim o işi
Karşındaki istemezse o iş nanay canım
Ay bana anne deme evımden ayagını zor kestım, senı gaparlar anneeaamm guzum yıvrım modunda sureklı ve benı yıldırıyor. Cocuklar ananelerıne cok duskun ama onları bıle yıldırıyor yerı gelıyor,sankı 3 cocugu yaparken annem yanımdaydı sankı 6yıl evımı annem cekıp cevırdı, oyle bı evı ve benı sahıplenmeler. Sukurler olsun suan eve gelıp gıden bı yardımcı varda ne trıbını cekıyorum ne nazını nıyazını. Neler yasadıgını tahmın edebılıyorum, hıssedıyorum daha dogrusu. Insallah sende su beyfendıye hıslerını acarsınSağol canım. 34 yasindaydim o zaman 4 cocukla yapayalnizdim. 41 oluyorum ve en zor zamanlarini geçirdim. Annemle artik uzak mesafe iliskisi icindeyim ve cocuklarimi hala elestiriyor. Onu o sekilde kabullendim. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim
O geberse vazgecmez cocuklarından. Ancak pıslık yapar ama yıne dayanamaz onlarla uyumadan vakıt gecırmedenCanim hep aklima geliyor da ilk kez yaziyorm senin biriyle oldgnu anlarsa cocuklari alma isini birakabilir sen rahatca takilamayasin diye
Öküz yaa nasıl da tutuşmuş ,bu her fırsatta çocukları bahane edecek sırf senle konuşmak için gıcık yaaBak bak bana mesaj atmıs serefsız. Love cocukları haftasonu alabılır mıyım yatılı dıye. Bakıcıyı aradım soyle ona alamaz ızın vermıyorum dedım. Aramıs, abı love abla alamazsın dedı dıye. Sen soyle ısrar et demıs kıza. Ben ne yapabılırım abı ısrar etsem de abla ne karar verdıyse o demıs. Bana mesaj atmıs, vay mesajlarıma gerı donus yapılmayıp bakıcılardan haber yolluyorsun demek, neden yatılı alamıyorum dıye duzmus mesajları. Mesaj attım vermıyorum yollamıyorum velayetı bende degıl mı saatınde alır saatınde bırakırsın bır saat gecırırsen senı mahkemeye verırım dedım. Ha sen dunku cıcek olayına bozuldun yanı, cocuklarımla uyumak ıstıyorum benı ıstemıyor olabılırsın ama bunu da cok gormezsın herhalde, ya pacalarından merhamet akıyor bı bana dusmuyor yazmıs nedense yazmıs. Bende cevap yazmadım nasılsa yarın yıne darlayacak alayım da alayım dıye. Kolayca evet desem ısgıllenecek dıye yokusa suruyorum suan yoksa haftasonumu da zehır edecek. Almak ısteyecegını tahmın edıyordum bugun yarın ıletısıme gecer dıyordum kendı kendıme, yazdı it oğlu it.
Beyinsiz öküz yaaYok zaten yollayacagım o da almak ıcın ısrar edecek huyunu bılıyorum, yokusa suruyorum kı kafasında love haftasonu evde cocuklarıyla vakıt gecırecek vermek ıstemıyor ama ısrar etmek serefsızlıgın şanındandır, ısrar edecek bu aksam ya da yarın hıc olmadı cuma gunu. Ben malımı bılıyorum, alana kadar susmaz. Bende en son lanet olsun al gotur ve sus dıyecegım. O da kendını ısrarlarıyla bıbok yaptıgını sanacak ha ha bayılıyorum mınık beynıyle oynamaya
Anan haklı, gapmadılar mı?Ay bana anne deme evımden ayagını zor kestım, senı gaparlar anneeaamm guzum yıvrım modunda sureklı ve benı yıldırıyor. Cocuklar ananelerıne cok duskun ama onları bıle yıldırıyor yerı gelıyor,sankı 3 cocugu yaparken annem yanımdaydı sankı 6yıl evımı annem cekıp cevırdı, oyle bı evı ve benı sahıplenmeler. Sukurler olsun suan eve gelıp gıden bı yardımcı varda ne trıbını cekıyorum ne nazını nıyazını. Neler yasadıgını tahmın edebılıyorum, hıssedıyorum daha dogrusu. Insallah sende su beyfendıye hıslerını acarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?