Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadında bılıyormus ıste, evlat malesef atsan atılmıyor satsan alan yok. Napayım oyun oynadıgını sanıyor bende oynuyormusum gıbı yapıyorum
Ha şöyle, senin sinirin bozulacağına o sinir olsun ne geriliyorsun ki, o artık yalova kaymakamı yavrucum ancak sesi çıkar, kulaklarına pamuk tıkayacaksın

Ha şöyle, senin sinirin bozulacağına o sinir olsun ne geriliyorsun ki, o artık yalova kaymakamı yavrucum ancak sesi çıkar, kulaklarına pamuk tıkayacaksın
Israr edecegıne adım gıbı emınım, cunku en basta da yollamak ıstememıstım alana kadar darladı, darlasın nasılsa yollayacagım bari yakamdan duser ıkı gun

Orası öyle canım da insana huzurluğu yeter. Anası ölürse boşta kaldı mı iyice sana saracak
Anası da öküzü de umrumda degıl ama sabahkı korkumu sıze anlatamam, yanu bı kosede sıkısmıs gıbı hıssettım arkamı donene kadar bayılacaktım valla. Neyse kı avkatcımmıs

Anası da öküzü de umrumda degıl ama sabahkı korkumu sıze anlatamam, yanu bı kosede sıkısmıs gıbı hıssettım arkamı donene kadar bayılacaktım valla. Neyse kı avkatcımmıs
Kıyamam canım ya sen çok etkilenmişsin olaylardan dolayı inşaallah hayatındaki herşey istediğin gibi olur da kimse de canını sıkamaz

O Osirius seni uzaktan takip ediyor ve hayatini az cok kendimle benzetiyorum.
Canını sıkma.. Herşeyin cok guzel olduğu gunler cok yakın. Inan buna. Simdilik öpüyorum... Haftasonu da çocukları ver ve guzel bir haftasonu yaşa

Tesekkur ederım, ınsallah bı aksılık cıkmazsa bıraz kafamı dagıtmak ıstıyorum, dagıta dagıts bana da kalmafı gercı ama umrumda mı asla degıl ınsallah hayati benzerliklerimiz aşklı meşkli olan kısımdandır, yoksa öküz aynı öküz mü

Kıyamam canım ya sen çok etkilenmişsin olaylardan dolayı inşaallah hayatındaki herşey istediğin gibi olur da kimse de canını sıkamaz
Etkılendım tabı, o an okulda oldugumu bıle unuttum zaten tedırgındım o dokunusla peynırler zeytınler ve ben yerlere sacıldık

Senden bi fazla cocugum var. Öğretmenim. Öküz kismi ayni hatta benimki camışın mutasyon geçirmiş hali...
Bosanma sureclerimiz...

Ama askli meskli taraflar icin uzun inzivadaydim 6 yildir. Cocuklari malum yalniz buyutmek zordu. Üstelik annem tam bi baş belasiydi seviyorum ama az ustume gelmedi. Surekli bu camışın cocuklarina niye bakıyorsunlarla hem yillarim gecti hem incindim.

Simdi kalbimde henuz hislerimi acma firsati bulamadigim biri var. Umarim hersey guzel olur. Ama 6 yil olmasina ragmen ex camış hala israrci ve beni yoruyor... Hersey guzel olsun istiyorum canim...

Annenizin sözüne ben bile incindim buradan. O çocuklar camışın değil sizin bebekleriniz. Hayat size iyiliğini akıtır umarım. Güçlü bir annenin kızı olarak güçlü annelere hep saygı duymuşumdur.

Sağol canım. 34 yasindaydim o zaman 4 cocukla yapayalnizdim. 41 oluyorum ve en zor zamanlarini geçirdim. Annemle artik uzak mesafe iliskisi icindeyim ve cocuklarimi hala elestiriyor. Onu o sekilde kabullendim. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim

Canim hep aklima geliyor da ilk kez yaziyorm senin biriyle oldgnu anlarsa cocuklari alma isini birakabilir sen rahatca takilamayasin diye

Ay bana anne deme evımden ayagını zor kestım, senı gaparlar anneeaamm guzum yıvrım modunda sureklı ve benı yıldırıyor. Cocuklar ananelerıne cok duskun ama onları bıle yıldırıyor yerı gelıyor,sankı 3 cocugu yaparken annem yanımdaydı sankı 6yıl evımı annem cekıp cevırdı, oyle bı evı ve benı sahıplenmeler. Sukurler olsun suan eve gelıp gıden bı yardımcı varda ne trıbını cekıyorum ne nazını nıyazını. Neler yasadıgını tahmın edebılıyorum, hıssedıyorum daha dogrusu. Insallah sende su beyfendıye hıslerını acarsın

Canim hep aklima geliyor da ilk kez yaziyorm senin biriyle oldgnu anlarsa cocuklari alma isini birakabilir sen rahatca takilamayasin diye
O geberse vazgecmez cocuklarından. Ancak pıslık yapar ama yıne dayanamaz onlarla uyumadan vakıt gecırmeden

Öküz yaa nasıl da tutuşmuş ,bu her fırsatta çocukları bahane edecek sırf senle konuşmak için gıcık yaa

Beyinsiz öküz yaa

Anan haklı, gapmadılar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…