Evliyken göremediği güzelliği şimdi farketti nalet, beter ol inş avcunu yalaO geberse vazgecmez cocuklarından. Ancak pıslık yapar ama yıne dayanamaz onlarla uyumadan vakıt gecırmeden
Bu güzelliği kim gapmazAnan haklı, gapmadılar mı?
avukatı bırakmadı kimseye zatenBu güzelliği kim gapmaz
Senin ondan yüz çevirip hayatına bakman en büyük intikam oldu. Sana ondan öte yol yok sanıyordu. Hayat ona neyin ne olduğunu güzel anlattı kısa zamanda. Yetmez lakin, daha neler görecek.Önceden, yani ilk boşanacagım zamanlarda içimde ona karsı hep bi intikam duygusu vardı. Bosandım daha da körüklendi bu duygu, sureklı manipule edılmekten, imalarla cümle içinde bi şekilde senin 3 cocukla akıbetin ancak ben olurum demelerınden sanırım. Ama artık ona karsı hıcbır duygu beslemıyorum, hıssızım, nötrüm, ne hali varsa görsün bana bulasmasın da modundayım. Yarın bırgun avkatcım hayatımda olur yada olmaz baskası gırer yada gırmez hayatıma bunu bılemem ama yalnız dahı kalsam, ondan ıntıkam bıle almayacak durumdayım. Ben mutlu huzurlu olayım hayatıma kıyısından kosesınden degmesın, evlatlarım mutlu ve yanımda olsun da gerısını cok da şaapmıyorum
Love valla ara sıra benzer şeyler yaşadığım olmuştu. Belki ondan hassasım bu konuda bilmiyorum. Ama senin yerine ben bile hırslanmıştım o ex öküze. Bi gün sen +18'de 3 bebeyle beni kim ne yapsın minvalinde bir şey yazmıştın. Demek ex öküzden etkilenmişsin. Çok içime oturmuştu onu görünce. Bak ben seni tanımıyorum bile. O yüzden fitil fitil burnundan gelsin o öküzün. İçimin yağları eriyorrÖnceden, yani ilk boşanacagım zamanlarda içimde ona karsı hep bi intikam duygusu vardı. Bosandım daha da körüklendi bu duygu, sureklı manipule edılmekten, imalarla cümle içinde bi şekilde senin 3 cocukla akıbetin ancak ben olurum demelerınden sanırım. Ama artık ona karsı hıcbır duygu beslemıyorum, hıssızım, nötrüm, ne hali varsa görsün bana bulasmasın da modundayım. Yarın bırgun avkatcım hayatımda olur yada olmaz baskası gırer yada gırmez hayatıma bunu bılemem ama yalnız dahı kalsam, ondan ıntıkam bıle almayacak durumdayım. Ben mutlu huzurlu olayım hayatıma kıyısından kosesınden degmesın, evlatlarım mutlu ve yanımda olsun da gerısını cok da şaapmıyorum
Şeref yoksunu ya, kendınde ne yoksa karsı tarafta da o yok sanıyor boynuzları kırılasıcaSenin ondan yüz çevirip hayatına bakman en büyük intikam oldu. Sana ondan öte yol yok sanıyordu. Hayat ona neyin ne olduğunu güzel anlattı kısa zamanda. Yetmez lakin, daha neler görecek.
Gelsın anam gelsın yavrum, burnu kırılsın hatta da bıdaha parfum kokumu falan alamasınLove valla ara sıra benzer şeyler yaşadığım olmuştu. Belki ondan hassasım bu konuda bilmiyorum. Ama senin yerine ben bile hırslanmıştım o ex öküze. Bi gün sen +18'de 3 bebeyle beni kim ne yapsın minvalinde bir şey yazmıştın. Demek ex öküzden etkilenmişsin. Çok içime oturmuştu onu görünce. Bak ben seni tanımıyorum bile. O yüzden fitil fitil burnundan gelsin o öküzün. İçimin yağları eriyorr
Evliyken göremediği güzelliği şimdi farketti nalet, beter ol inş avcunu yalasen çok mutlu olacaksın lovecim ❤❤
Bu güzelliği kim gapmaz
Tesekkurler kızlar valla modum yukseldı yahu, psıkolog onlıne terapıye gecmıs koronadan dolayı, tek seans bıle ıyı geldı, bırıne detaylarıyla anlatmazsam patlayacak gıbı oluyorumavukatı bırakmadı kimseye zatenkısmette varmış demek ki şimdilik gayet iyi gidiyor.
Seni hep daha iyi görelim ınş loveTesekkurler kızlar valla modum yukseldı yahu, psıkolog onlıne terapıye gecmıs koronadan dolayı, tek seans bıle ıyı geldı, bırıne detaylarıyla anlatmazsam patlayacak gıbı oluyorum
Insallah daha gıdebılecegımzden avkatın haberı yok, cocukları ne zaman alır o zaman dırekt kapıya gıdecegım tık tık sufleci geldi hağğnımSeni hep daha iyi görelim ınş loveonline daha iyi olmus , konuşmak iyi gelecek bide bu tatil istediğin gibi geçsin işte o zaman gelsin eski enerji dolu love
Kaptılar mı yoksa ben mi kaptımAnan haklı, gapmadılar mı?
Ona asla dönmezdin de kinin geçmezdi, söyledikleri özgüvenini yerle bir etmiş. Onun söylediklerinin gerçek olmadığını yaşayarak görünce intikam almaya ihtiyacın kalmadı çünkü hayat saba hakettiğin hediyeyi vermiş oldu zaten. Bundan sonra keyfine bak, kendinin değerini bil mutlu ol.Önceden, yani ilk boşanacagım zamanlarda içimde ona karsı hep bi intikam duygusu vardı. Bosandım daha da körüklendi bu duygu, sureklı manipule edılmekten, imalarla cümle içinde bi şekilde senin 3 cocukla akıbetin ancak ben olurum demelerınden sanırım. Ama artık ona karsı hıcbır duygu beslemıyorum, hıssızım, nötrüm, ne hali varsa görsün bana bulasmasın da modundayım. Yarın bırgun avkatcım hayatımda olur yada olmaz baskası gırer yada gırmez hayatıma bunu bılemem ama yalnız dahı kalsam, ondan ıntıkam bıle almayacak durumdayım. Ben mutlu huzurlu olayım hayatıma kıyısından kosesınden degmesın, evlatlarım mutlu ve yanımda olsun da gerısını cok da şaapmıyorum
Asıl o göreceği zamanları merakla beklemekteyim ben. Lovecan bizim hatrımıza ona bir son vuruş cümlesi kurarsın inşallah vakti gelince. Kendi laflarının altında ezilsin güzelce.Senin ondan yüz çevirip hayatına bakman en büyük intikam oldu. Sana ondan öte yol yok sanıyordu. Hayat ona neyin ne olduğunu güzel anlattı kısa zamanda. Yetmez lakin, daha neler görecek.
Ne kadar hızlı randevu almışsın öyle, aferin kız. Bizim söylediklerinizden değişik bir şey söyledi mi bari psikoloğunTesekkurler kızlar valla modum yukseldı yahu, psıkolog onlıne terapıye gecmıs koronadan dolayı, tek seans bıle ıyı geldı, bırıne detaylarıyla anlatmazsam patlayacak gıbı oluyorum
Kadına 20seans gitmişim takribi 500den hesaplarsak o kadar da hatırım olsun be. Psıkologum gecmısının yakandan dusmesı ıcın ellerını cekmen gerekıyor dedı. Gereklı onlemlerı al ve arkana yaslan dedı. Ay kadınla konusurken ılk defa bu kadar utandım herseyı acık secık anlatmakta ustume yoktur fakat bu sefer cok farklıydı. Evet ona son darbeyı evden cıkarken yapcam hazırlıklıyım gıydım zırhımıOna asla dönmezdin de kinin geçmezdi, söyledikleri özgüvenini yerle bir etmiş. Onun söylediklerinin gerçek olmadığını yaşayarak görünce intikam almaya ihtiyacın kalmadı çünkü hayat saba hakettiğin hediyeyi vermiş oldu zaten. Bundan sonra keyfine bak, kendinin değerini bil mutlu ol.
Asıl o göreceği zamanları merakla beklemekteyim ben. Lovecan bizim hatrımıza ona bir son vuruş cümlesi kurarsın inşallah vakti gelince. Kendi laflarının altında ezilsin güzelce.
Ne kadar hızlı randevu almışsın öyle, aferin kız. Bizim söylediklerinizden değişik bir şey söyledi mi bari psikoloğun
Psikoloğun sözünü bana tercüme eder misin anlayamadımKadına 20seans gitmişim takribi 500den hesaplarsak o kadar da hatırım olsun be. Psıkologum gecmısının yakandan dusmesı ıcın ellerını cekmen gerekıyor dedı. Gereklı onlemlerı al ve arkana yaslan dedı. Ay kadınla konusurken ılk defa bu kadar utandım herseyı acık secık anlatmakta ustume yoktur fakat bu sefer cok farklıydı. Evet ona son darbeyı evden cıkarken yapcam hazırlıklıyım gıydım zırhımı
Psikologlardan utanılmaz, kaldı ki ahlaki olmayan bir şey yapmış değilsin. Kimseyi aldatmış değilsin, hala tek eşlisin, aşık oldun yaşam enerjin geri geldi, bunda utanılacak ne var kiKadına 20seans gitmişim takribi 500den hesaplarsak o kadar da hatırım olsun be. Psıkologum gecmısının yakandan dusmesı ıcın ellerını cekmen gerekıyor dedı. Gereklı onlemlerı al ve arkana yaslan dedı. Ay kadınla konusurken ılk defa bu kadar utandım herseyı acık secık anlatmakta ustume yoktur fakat bu sefer cok farklıydı. Evet ona son darbeyı evden cıkarken yapcam hazırlıklıyım gıydım zırhımı
Gecmısın senı bıraksın ıstıyorsan once sen onu bırak dedı yaniPsikoloğun sözünü bana tercüme eder misin anlayamadım
Ne yapacaksın kız evden çıkarken exe
Yok ya ondan degıl. Ex öküz gibi biriyle gecmıste evlı oldugum ıcın suan gercek yuzunu anlattım ya bıde kadın daha once yasadıklarımızı da bılıyor, boyle bı adamla evlılık yapmıs olmaktan utandımPsikologlardan utanılmaz, kaldı ki ahlaki olmayan bir şey yapmış değilsin. Kimseyi aldatmış değilsin, hala tek eşlisin, aşık oldun yaşam enerjin geri geldi, bunda utanılacak ne var ki
Bu hissi o kadar iyi tanıyorum ki. Kimseye anlatmak istemiyorum hikayemi. Bugüne kadar kime anlattıysam nasıl senin gibi bir kadın böyle birine evet dedi aklım almıyor dedi. Kimisi dengini seçmemişsin dedi. Kimisi aldatılsan daha iyiymiş adam resmen seni anasıyla boynuzlamış dedi. Herkes bir yorum yaptıkça kendi içimde hesaplaşmam büyüdü, ben nasıl böyle bir eziğe evet dedim diye.Yok ya ondan degıl. Ex öküz gibi biriyle gecmıste evlı oldugum ıcın suan gercek yuzunu anlattım ya bıde kadın daha once yasadıklarımızı da bılıyor, boyle bı adamla evlılık yapmıs olmaktan utandım
Nereden bilebilirdin ki adamın böyle birine dönüşeceğini, kim mutsuz olmak için evlenir. Tecrübesizlik, geçmişin sıkıntıları... Hatalar insanlar içindir, ders alıp yola devam edersin. Gayet rahat olmalısın, utanacak bir şey kesinlikle yokYok ya ondan degıl. Ex öküz gibi biriyle gecmıste evlı oldugum ıcın suan gercek yuzunu anlattım ya bıde kadın daha once yasadıklarımızı da bılıyor, boyle bı adamla evlılık yapmıs olmaktan utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?