Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psıkologum da sen ondan cok kendıne kızgınsın, ondan once kendı ıcsel hesaplasmanı bıtır kendınle dedı. Kız bagır cagır agla gul ama bıtır artık cunku gecmısı degıstıremeyız, gecmısın bugunku sen olmanı sagladı hatta tesekkur etmelısın dedı. Ama o utancı ıcımden atamıyorum ıste, o da zamanla olacak bırsey zaten hersey bu kadar yenıyken, kısaca hayatımdan bırseyler eksılırken hızla yerını yenı seyler doldurdu ve hıc bu kadar hızlı olmasını beklemıyordum, bunu kadına da anlattım. Yanı sankı yenı bıseyler bu gecmısı kovalıyordu da bı seferde hersey bıttı ve yerıne yenılerı geldı. Kendımı daha bosanmıs bır kadın olmaya alıstıramamısken sımdı tatıle cıkabıldıgım bı sevgılım var

Sadece bosanma sonrasi degil aslinda tum evlilik hayatimizda manipule edilmistik. Dört çocukla seni kim alsin, cigerci kedisi gibi geri doneceksin, bla bla bla... Cok şükür 6 yildir dimdik ayaktayim. Icimde zerre duygu yok. Surekli hayatima biri girerse bacaklarima sıkacagini soyleyen bir camış düşün. Piskologumla bende irtibattayim. Yalniz kendim degil çocuklar bu surecte cok yiprandi. Gecen gun oglan pringels almis. Anne dörde böleyim ben tek yiyemem dedi. Bazen hikayenin en masumlari bu hayatta en cok etkilenen oluyor. Öpüyorum hepinizi kizlar cocuklara bakayim

Sen terapilere uzun bir zaman devam et, buna çok ihtiyacın var

Sen terapilere uzun bir zaman devam et, buna çok ihtiyacın var
Tek seans yettı sımdılık, hep anlatacagım bır atraksıyon olursa ki ınsallah olmaz o zaman devamı gelır. Sureklı sureklıde psıkolog olmuyor ya bı sure sonra ınsan kendı mucadele etmek ıstıyor, ama arada destek kuvvet sart tabı

En doğru kararı sen verirsin bu konuda

O aşağılık pislik hayatımdan maddi olarak çıkmış olsa da, davam hala sürüyor. Sanırım bu yüzden hayat akışımda bir boşluk oluşmadı. Kendimi affedemiyorum, üstelik beni resmen kandırmış olmasına rağmen, evlendikten sonra anasıyla oyunlarını açık etmesine rağmen. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım bu konuda.

Serefsız bunların hepsı, serefsız. Ben evlendıgımden berı daha bunu bır kurusunu yemedım sahsıma. Is kurcam ne maddı ne manevı destek yok. Daha da ustune ezıklıyor. Bende tıcarı zeka yokmus, ben gıdıp cocuk bakacakmısım maasıma razı olacakmısım. O cocuk bakma dedıgı seyde anaokulu ogretmenlıgı. Suan gelır dengelerımız esıt sayılır, benı manıpule etmesıne ızın verseydım tırs tırs ogretmenlık yapıp hayatım boyunca baska ınsanlar ıcın ekmek kapısı olamayacaktım, hayallerımın ustune dusen yıldırımdı bu öküz benım ıcın. Eger babam arsayı vermeseydı maddı destek cıkmasaydı (manevıyatı saymıyorum bıle, olmazsa da olmaz kızım gıden para olsun, omur boyu ıcınde kalacagına dedı hep) ve ben bu ex hayvanın dedıklerını bır kulagımdan sokup otekınden cıkarmasaydım hayatım boyunca kendımı affetmeyecekmısım, suan oyle hıssedıyorum. Kendı tıcarı zekası oyle uber bır noktadakı suan olum dosegınde olan anasını dınleyıp onun hayalı olan yapı denetım sırketını acmadı, acamadı neden? Cunku anası sana hakkımı helal etmem, zırnık vermem dedı. Hayatı boyunca hıcbır fıkrıne saygı gosteren bır aıle uyesı olmamıs kı adamın, anasını dınleyınce cennetı garantıledıgını sanıyor boyle.okulu actıgımın ılk bır yılı burnımdan getırdı, her aksam her sabah agladım. Hatta kendıme love, sen en fazla kpss ye gırıp atanırdın suan o bıle ımkansız, bogulacaksan buyuk denızde bogul dedın ama yapamayacaksın kızım, adam haklı galıba bıle dıye kendımı sorgulattırdı o serefsız bana. Devretmeyı kapatmayı da cok dusundum. En son darbesı ve benı kendıme getıren yumrugu su olmustu, buradan ne kadar para kazanmayı beklıyorsun love, benım kadar mı ha ha haaaa dıyerek guldu. O yuzden sımdı bana ayrıldıktan sonra sen kendını kafanda nereye konumlandırdıysan oradan hızla duseceksın dıyor, gerızekalı ıste, yedıremıyor kendıne ondan daha basarılısı olamaz. Ha bır de kendı bosanma avukatına benı soyle anlatmıs, parasını benım verdıgım yardımcılarla bakıcılarla cocuk buyutuyorum sanıyor, tatıllerden tatıllere kosuyormusum ben, tatıl dedıgı de egıtım semınerlerı, baglı oldugum kurumun toplantıları, onu bıle yedıremedı kendıne oyle serefsızdır

Kesınlıkle ısın ıcınden cıkamayacagın bır noktaya geldıysen yardım almalısın, profesyonel bır goz gercekten cok farklı oluyor

Öldürülesi cinsten, ona boyun eğmemekle büyük bir başarı kazanmışsın bravo sana helal olsun

Hay Allah senin belânı versin dedim öküzlerin efendisine. Bi insanın hayat enerjisi ancak bu kadar söndürülür, bi insan ancak bu kadar sindirilmeye çalışılır.. eş olamamış love, ayrılmakla en doğru kararı vermişsin canım

Başarman da ayrıca guzel olmuş, en büyük kapağı yapmışsın. Şimdi kendi düşünsün

Ah love... Birebir aynisini yaşadım. Bu 6 yilda nafakasini bile almadik. Cunku isten ciktim dedi. Tek maaşla 5 nufusa baktim. Tenezzül etmiyorum bir kurusuna bile cocuklarda etmiyor şükür.
Seninkini okudukca yasadiklarimi nasil manipule edildigimi hor görüldüğümü hatirliyorum. Cok sebrettim aslinda etmemeliymistim. Maddi manevi cok kaybim var ama cocuklarim huzurlu ve mutlu en onemlisi yanimda ya love...
Simdi gercekten yeni biri olabilir diyorum. Eger hislerim dogru cikarsa niye olmasin? Zamani geldi ve gecti bile... Annem bile artik hayatinda biri olsun diyor, tabi niyeti baska cocuklari yuvaya verirsin hayatini yasarsin diyor. Öyle yasayacagima ölürüm. Beni isteyen promosyonlu 4 cocugu da alacak o kadar!

İste bu yüzden, tam da bunları geçirip de daha güçlü çıktığın için şimdi sesi çıktığında değil sarsılmak, arka fonda Ajda Pekkan şarkısı çalar gibi gaza gelip eğlenmelisin bu sinek vızıltısı haliyle. Bırak bu özgüven kırışa bunları becermeyi, adam notr hatta destek olsa bile o kadar zor ki şu yaptığın : o yaşta işyeri açmak - bir de çocuklarla alakalı yani, kırk kıstas kırk ön koşul kırk risk var işin içinde - üç bebeğe rağmen iş hayatını katlayarak iyiye götürmek, bu sığırı çekip çevirmek bir de tüm bunlara libidoyu hala yağdır mevlam su kıvamında tutmak. Helal kız sana deyip küvette kötü kadın kahkahaları atacak dönemindesin yavrum bırak herşeyi yeni hayatının tadını çıkar.

Şahanesin, ne güzel cümleler kurmuşsun öyle. Benden fe
+1

Hayatımın dudişten öpte görek kısmına hızlıca bır gecıs yaptıgıma gore bı tatılı hakettım kız ulan sıgırın bana verdıgı zararı onarmak ıcın hala cebımden para verıyorum ya en cok ona acıyorum seref yoksunu haysıyetsız

Ee daha da bısey yapamazdım ona son sozumu daha soylemedım evden cıkarken soyleyecegım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…