Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu günde sürekli karşıma erotik fotolar çıktı evren bana mesaj attı bende o fotoları attım minnoşuma Yarın yangın var o kadar diyorum
Bızde de bıyerler tutusacak adhdkshsj pembe şalımı kafama atam da masha olarak gıdem yolumu kaybettım dıye hızlı bı gırıs yaparım artık adhskshsksj

Sapancaya gıdıyoruz Kapadokya dusunduk ama bu ex hayvanın ayarı bellı olmaz anasının olesı tutar gel der donemem oralardan ha deyınce, o yuzden bıze yarım saatlık bıryere gıdıyoruz mecburen
Ay aman nolur olmasın öyle bir şey. Her şey yolunda gitsin lütfen Allahım amin yarın o zamantttt yansın geceler pelin su eceler miiii?

Sapanca'da ev gibi bir yer ayarlamakla iyi etmiş. Tesisler orda biraz fazla helal turizm modunda artık galiba duyduğuma göre. Sizin hararetinizi kaldırmaz tövbe bismillah
Of evlılık cuzdanı olayını gectım, ben haftasonları gıttıgımde hep bıkac tanıdıga rastlıyordum uyuz bı durum. Yakın dıye butun ızmıt dokulmus. Ev bana da mantıklı geldı, bagırıp cagırabılrız en azından

Ay aman nolur olmasın öyle bir şey. Her şey yolunda gitsin lütfen Allahım amin yarın o zamantttt yansın geceler pelin su eceler miiii?
Yanıyor yanmakta olan, yarım saatlık yolda ben yogururum onu eve zor atarız kendımızı

Ev en temizi çok doğru düşünmüşsünüz, otelde mutlaka bir şey için çıkmak gerekir evde ona gerek yok. Her şey elinizin altında olur.
Yanıyor yanmakta olan, yarım saatlık yolda ben yogururum onu eve zor atarız kendımızı
Siz yarın gece beraber kalacaksınız zaten yarım saat sabredecek istihkakı depolarsınız
Survivor maratonu bir haftalıktı kapattım love babysiii bebe yapmaya çalışıyorum da şu sıra dinlenmeye geçtim
Allah gönlüne göre versin, stresten ve beklentşden uzak kalmaya çalış, stres gebeliği engelliyor.

Evet beraberız yarın aksam, of adet olacak gıbı heryerım agrıyo hapa devam ama ınsallah olmam

Iliskide tetikliyor adeti ins.olmazsin ama olursanda moral bozma anin tadini cikarin illa hersey oo degil biraz da ruhum doysun demis sair
Bız arsızız ılla kı ıkısı de doyacak es zmaanlı

Ben yemedim vallahi ben masumum komutanım
Ben gece yedim suflemi hatta epey de güldük, anlatayım size de

giyiniyoruz bana arkası dönük gibiydi. Arkası çapraz lastikli bir çamaşır var altımda gardroptaki aynaya bir bakayım dedim nasıl görünüyor. Bakarken yakaladı beni hayırdır nasıl durduğuna mı bakıyorsun dedi. Evet dedim. Ben onları sen gör diye değil kendim göreyim diye giyiyorum nasıl durduğuna bakacağım tabi dedim. Sen durumdan sebeplenen tarafsın güldük bol bol. Kendimi dikizlerken yakalandım resmen

Benim de arkası sıra sıra ipli kenarları minim fiyonklu donlarim var emme sevgili kocişkom sevmiyor öyle şeyleri,baksır seviyor bizimki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…