- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
Bu günde sürekli karşıma erotik fotolar çıktı evren bana mesaj attı bende o fotoları attım minnoşumaKız yarın sufleye gormemıs gıbı saldırma ha
Bızde de bıyerler tutusacak adhdkshsj pembe şalımı kafama atam da masha olarak gıdemBu günde sürekli karşıma erotik fotolar çıktı evren bana mesaj attı bende o fotoları attım minnoşumaYarın yangın var o kadar diyorum
Ay aman nolur olmasın öyle bir şey. Her şey yolunda gitsin lütfen Allahım aminSapancaya gıdıyoruz Kapadokya dusunduk ama bu ex hayvanın ayarı bellı olmaz anasının olesı tutar gel der donemem oralardan ha deyınce, o yuzden bıze yarım saatlık bıryere gıdıyoruz mecburen
Of evlılık cuzdanı olayını gectım, ben haftasonları gıttıgımde hep bıkac tanıdıga rastlıyordum uyuz bı durum. Yakın dıye butun ızmıt dokulmus. Ev bana da mantıklı geldı, bagırıp cagırabılrız en azındanSapanca'da ev gibi bir yer ayarlamakla iyi etmiş. Tesisler orda biraz fazla helal turizm modunda artık galiba duyduğuma göre. Sizin hararetinizi kaldırmaz tövbe bismillah
Yanıyor yanmakta olan, yarım saatlık yolda ben yogururum onu eve zor atarız kendımızıAy aman nolur olmasın öyle bir şey. Her şey yolunda gitsin lütfen Allahım aminyarın o zamantttt yansın geceler pelin su eceler miiii?
Survivor maratonu bir haftalıktı kapattım love babysiii bebe yapmaya çalışıyorum da şu sıra dinlenmeye geçtimHerkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Ev en temizi çok doğru düşünmüşsünüz, otelde mutlaka bir şey için çıkmak gerekir evde ona gerek yok. Her şey elinizin altında olur.Of evlılık cuzdanı olayını gectım, ben haftasonları gıttıgımde hep bıkac tanıdıga rastlıyordum uyuz bı durum. Yakın dıye butun ızmıt dokulmus. Ev bana da mantıklı geldı, bagırıp cagırabılrız en azından
Siz yarın gece beraber kalacaksınız zaten yarım saat sabredecek istihkakı depolarsınızYanıyor yanmakta olan, yarım saatlık yolda ben yogururum onu eve zor atarız kendımızı
Allah gönlüne göre versin, stresten ve beklentşden uzak kalmaya çalış, stres gebeliği engelliyor.Survivor maratonu bir haftalıktı kapattım love babysiii bebe yapmaya çalışıyorum da şu sıra dinlenmeye geçtim
Insallah tez zamanda cıft cızgıyı gorursunSurvivor maratonu bir haftalıktı kapattım love babysiii bebe yapmaya çalışıyorum da şu sıra dinlenmeye geçtim
Evet beraberız yarın aksam, of adet olacak gıbı heryerım agrıyo hapa devam ama ınsallah olmamEv en temizi çok doğru düşünmüşsünüz, otelde mutlaka bir şey için çıkmak gerekir evde ona gerek yok. Her şey elinizin altında olur.
Siz yarın gece beraber kalacaksınız zaten yarım saat sabredecek istihkakı depolarsınız
Allah gönlüne göre versin, stresten ve beklentşden uzak kalmaya çalış, stres gebeliği engelliyor.
Iliskide tetikliyor adeti ins.olmazsin ama olursanda moral bozma anin tadini cikarin illa hersey oo degil biraz da ruhum doysun demis sairEvet beraberız yarın aksam, of adet olacak gıbı heryerım agrıyo hapa devam ama ınsallah olmam
Gönlüne göre olsun inşallahEvet beraberız yarın aksam, of adet olacak gıbı heryerım agrıyo hapa devam ama ınsallah olmam
+1Iliskide tetikliyor adeti ins.olmazsin ama olursanda moral bozma anin tadini cikarin illa hersey oo degil biraz da ruhum doysun demis sair
Bız arsızız ılla kı ıkısı de doyacak es zmaanlıIliskide tetikliyor adeti ins.olmazsin ama olursanda moral bozma anin tadini cikarin illa hersey oo degil biraz da ruhum doysun demis sair
O şansına artık, bu elde olmayan sebep. Sen tedbirli git mutlaka orada market aramak zorunda kalmayınBız arsızız ılla kı ıkısı de doyacak es zmaanlı
Oyle tabı nasıpte ne varsa o. Hep tedbırlıyımdır agrı kesıcı ped hap doldurcam yanımaĞO şansına artık, bu elde olmayan sebep. Sen tedbirli git mutlaka orada market aramak zorunda kalmayın
Bız arsızız ılla kı ıkısı de doyacak es zmaanlı
Ben yemedim vallahi ben masumum komutanımHerkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Ben gece yedim suflemiBen yemedim vallahi ben masumum komutanım
Benim de arkası sıra sıra ipli kenarları minim fiyonklu donlarim var emme sevgili kocişkom sevmiyor öyle şeyleri,baksır seviyor bizimkiBen gece yedim suflemihatta epey de güldük, anlatayım size de
giyiniyoruz bana arkası dönük gibiydi. Arkası çapraz lastikli bir çamaşır var altımda gardroptaki aynaya bir bakayım dedim nasıl görünüyor. Bakarken yakaladı benihayırdır nasıl durduğuna mı bakıyorsun dedi. Evet dedim. Ben onları sen gör diye değil kendim göreyim diye giyiyorum nasıl durduğuna bakacağım tabi dedim. Sen durumdan sebeplenen tarafsın güldük bol bol. Kendimi dikizlerken yakalandım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?