Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben bu hafta sonu süründürme planı yapıyorum. En son geçen pazartesi değil ondan önceki pazartesi olmuştu sanırım. Bu hafta eşim yoktu zaten. Ondan önceki hafta da tartışmıştık biraz ve ben işten hep geç geldim. Tartışınca asla sevişmez beyimizzz. Hafta sonu da anneme gidince 2 hafta böyle geçti. Hoş bunun yarısında regl idim zaten. Ama olsun. Hem istiyorum hem içimden gelmiyor böyle garip bi his.

Tartışınca sevişmemesi normal değil mi? Barışın öyle sevişin.

bir kk sözü "yaptıkça yapasın yapmadıkça yapmayasın geliyor der. Öyle kodlama kendini, kadın beyni çok çabuk kodlanıyor bu konuda. Şeytanın bacağını kırman lazım

Ben de tartışınca oynaşamayanlardanım, sinirimin yatışnası lazım. Sırf bu yüzden bitmiş kavganın başa sarmışlığı var. Hiç dokunasım gelmez

Ben de tartışınca oynaşamayanlardanım, sinirimin yatışnası lazım. Sırf bu yüzden bitmiş kavganın başa sarmışlığı var. Hiç dokunasım gelmez
Benim herifi anca yatağa atıyorum zaten, sevişip kaldığım yerden küsmeye devam ediyorum.

Yahu tartışmak dediğim yere çay dökmüşsün neden temizlemedin diye gösterdim mesela o da ben haftada 1 temizlerim yeter falan diye zırvaladı bu. Sonra onun gerginliği 1 hafta gitti. Bence bu kadarı fazla yani. Bir de ben haklıydım.
bir kk sözü "yaptıkça yapasın yapmadıkça yapmayasın geliyor der. Öyşe kodlama kendini, kadın beyni çok çabuk kodlanıyor bu konuda. Şeytanın bacağını kırman lazım
Evet zaten neredeyse 1 senedir hep o başlatır. Asla ben yanaşmam. Ama baya iyiydik nitelik ve nicelik olarak. Benim yanaşmama sebebim de öncesinde saçma sebeplere reddetmesiydi. O öyle bir dönemdi geldi geçti ama izi kaldı bende. Bir de şimdi yorgunum ya hiç başlatasım gelmiyor. O başlatınca gerisini getiriyorum ama. Böyle böyle haftada en az 3 oluyordu. Hoşuma da gidiyordu. 1 aydır falan yine benim ittirmeme ihtiyaç duyuyoruz. Benim de ittirecek halim yok. Artık ben çaba göstermeden bu mesele sorunsuz ilerlesin istiyorum.

Ha ama bak adam da kötü niyetli değil eminim yani. Aşırı yorgun geliyorum istemem zannediyor. O yüzden yaklaşmıyor. Ben de hamle yapamıyorum içimden gelmiyor. Gururumu ezecekmiş gibi hissediyorum. Bu sıralar kafam aşırı karışık.

Geçen akşam oldu, dün yine yanaştım haftasonu gel dedi. Ama haklı, çok yoruluyor napsın.
O ne ya öyle bugün git yarın gel! Bak işte ben bu duruma sinir oluyorum. Ne iş yapıyor ya bu adam maden işçisi mi?

Bak ben sabah 9 akşam ucu açık çalışıyorum. Eve en erken 9'da gelebiliyorum. Nöbetçi arıyor bazen koşa koşa geri gidiyorum. Ülkede bir kriz çıkınca benim telefonum muhakkak çalıyor. Aylardır huzurlu 1 gece uykum yoktur. Hep ay şimdi telefon çalacak şuna ne desek buna ne dedirtsek stresi.

Ona rağmen 1 kez kocamı reddetmedim yahu. Ben de olan bu heriflerde niye yok? Her sevişme de öyle muazzam zevkli değil yani. Stresten kupkuru olup canımın acıdığı da oluyor. Seviştikçe geçiyor abi neyi kasıyoruz yani!!

Boğazlayasım geliyor bu herifleri.

Bir çaya bir hafta da çok fazla hakkısın.

Evlilik çok uzun soluklu bir birliktelik kırgınlıkları unutmaya çalışıp devam etmeye çalışmazsan birike birike nefrete dönüşüyor, buna fırsat vermemek gerçek anlamda affetmek lazım. Çocuğuna kırgın kalamayacağın gibi eşine de kalmamalısın. Hepimizin evliliğinde tatdız dönemler oluyor. Ben 6 yıl isteksizklik yüzünden sıkıntı yaşadım ve yaşattım. Bak bahsettiğim 3 5 ay değil. Adam hala onun kırgınlığını yaşayıp bana yansıtsa nereye giderdi bu iş, o hep istedi hep sabır gösterdi. Hiç mi istediğim olmadı oldu, adet bitimlerinde bir sefer hep itme pozisyonunda bitse de gitsek halindeydim, dayanılır mı buna. Ama 2 yıldır balayında gibiyiz. Yine çoğunlukla isteyen taraf o ama ben bitse de gitsek modunda değilim.
Pes edip gurur yapmamak lazım evlilik bunlarla yürümüyor. Yeri geldiğinde iki tarafın da gururundan taviz vermesi lazım. Sen durumunu ona pekala tatlı bir dille anlatabilirsin. Yorgun olmam seni özlemediğim anlamına gelmiyor çok uzak duruyorsun diyebilirsin mesela. Samimiyet ve düz cümleler evlilik için çok önemli, erkeler zaten dolambaçlı laflardan tripten anlamıyor. Böyle koyverme.

O reddedilme olayı bende de kalıyor bı sure, sonra kendi kendime unutuyorum basa donuyorum yıne reddediliyorum

Zemhericim biz yeni evliyiz ama 3 senedir beraber yaşıyoruz ve cinsel hayatımız var aslında.
Ben bu dediklerini defalarca yaptım. Eşimin tepkisi biraz sus, her sorunu dile getirme, benim modumu düşürüyorsun oldu. Ve evet nefrete dönüşüyor galiba.
Ama ben konuşarak anlatmaya çalıştım olmadı. O yüzden sustum artık. Konuşunca ekstra geri çekiliyor bir de. Yani seks dilenmek de hoş değil, kadın arzulanmak istiyor.
Ben bu dediklerin çerçevesinde gururumdan taviz veririm. Ama o bir kez bile taviz vermedi. Sadece tek taraflı ben taviz verince adam nasılsa böyle diyor devam ediyor. Ben de kendimi değersiz hissediyorum.

Geçen akşam oldu, dün yine yanaştım haftasonu gel dedi. Ama haklı, çok yoruluyor napsın.
O nr iş yapıyor, seninki masa başı sanırım ama.
Seninki de ne işmiş arkadaş, allah yardımcın olsun.

Bazı insanın zihni yorgun olunca libidosu da düşüyor ben de onlardanım. Bizde randevu olayı oluyor, gel biz bunu yarın akşama bırakalım dediğim çoktur özellikle çalışırken.

Anladım, sen artık yorulmuşsun bu durumda haksız da değilsin, çözüm odaklı olmayan insanla uğraşmak çok zor

Bir ay oncesıne kadar haftada en az 3 oluyor demıstın sanırım aslında su son 1 aylık surec belkı de gecıcıdır bı tatile ihtiyacınız olabılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…