Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de arkası sıra sıra ipli kenarları minim fiyonklu donlarim var emme sevgili kocişkom sevmiyor öyle şeyleri,baksır seviyor bizimki
BEnimki sen ne yaparsan kabulüm modunda olup ağzından kerpetenle laf çıktığı için csnım ne istersr onu alıp giyiyorum

BEnimki sen ne yaparsan kabulüm modunda olup ağzından kerpetenle laf çıktığı için csnım ne istersr onu alıp giyiyorum
Bizimki zamanında çok aldı bana,bir aldı mı fazla fazla alıyordu ama fantazi kıyafetleri sevmiyor,mini etekler elbiseler, saten gecelik vs aldıkları, bir de bolca jartiyer çorabı,
vücut çorabı falan sevmiyor, bir konu vardı o kadar özenmiştim halbuki, aldırmadı

Vücut çorabını benimki de istemedi. Şimdi bunu üstünden çıkarmayacak mıyız dedi, delik deşik ya çoğu, sanırım öyle deyince ben tenine dokunmak istiyorum kumaşa değil deyip kestirip attı

Trendyoldakinde yorumlar hiç iyi değildi alacaktım vazgeçtim o yüzden,seninki nasıl kullanımı,acı falan olmuyor mu
Benimkinde çok fazla boncuk var o yüzden sıkıştırıp canımı yaktığı oluyor. 3 büyük boncuğu olandan almak lazım.

O da cocuk gelısımı mezunu,ama ogretmenlık ucretı ona az geldıgı ıcın bakıcılıga mecbur kalmıs evlense dahi bakıcımız olmasa bıle onu dırekt okula alcam asla kacırmam
Ben de İstanbul üniversitesi açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum,3. Sınıftayım, açıköğretim lisans bölümünün ilk öğrencilerinden birisiyim, ilerde kreş açarim belki diyerek okumaya başladım ben de,

Benimkinde çok fazla boncuk var o yüzden sıkıştırıp canımı yaktığı oluyor. 3 büyük boncuğu olandan almak lazım.
Ay bu boncuklu nasıl bir şeyben hiç direk fantezi giyim olayına geçmedim ama geçen kilotlu siyah ince çorapla görünce böyle çok seksi görünüyorsun dedi. Bende acaba buna benzer bişey aşsam ama nasıl? Vücut çorapları bana biraz komik geliyor ama bu gün sufle var bizim menüde. Alabilirsem ama avm girmek istemiyorum offff. Yine mi bicama

Satene cesaret edemiyorum. Kaymıyor musunuz?
Gecelik kaymaz, pijama kayıyor, çarşaf daha çok kayıyor
Bu akşama vücut çorabı yetişmez, komik durmaz o ama iyi seçmek lazım jartiyer görünümlü çok güzel modeller var bir tane alıp doğum gününde sürpriz mi yapsam acaba, elbisenin altına giyerim çıkarınca şok
Asıl bugün sufle günü olacak desenize bizim menüde de sufle olabilir 5 günün ardından olsun artik
Bizde zamanı yok onun. Geçende bir gece hiç keyfim yoktu kuzu kuzu uyuduk ama sabah ben epey hazır uyandım, öpüş koklaş lakin gerisine fırsat yok adam işe gidecek akşam üstü oğlanın kursu vardı onu bırakıp eve geldi. Beni zıvanadan çıkarmak için elinden geleni yaptı sağ olsun. Dedim bütün gün bunun hayaliyle yaşadın her halde

Siz sufleyi yeni yemişsiniz eccük bekleseniz de olur

Siz sufleyi yeni yemişsiniz eccük bekleseniz de olur
Ben beklerim de adamı tutamıyorum. Mecburen uyum sağlıyorum. Hafta sonuna farklı planlar yaptım ama bakalım cesaret edebilecekmiyim. Amazon diye bir pozisyon varmış yeni duydum. Adama göz bandı takıp denemeyi düşünüyorum ben böyle değişik şeyleri pek sevmem ama denemezsem de çatlarım. Çok dominant bir pozisyon hiç bana göre değil bakalım becerebilecek miyim

O neymiş giiizzz
Araştırayım ben de merak ettim
Yanlız iyi gaza geliyoruz şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…