Iyi olmana sevindim lovecan aman keyfin yerinde olsunİyiyim böbişim, eve biraz erken geldim bugün, yardımcı kadına gosterılecek seyler vardı da, hemde bebelere bıseyler almıstım onları yıkadım kuruttum, sizde ne var ne yok
Aldım resmini bi araştırayım bakalım belki denk gelir bir yerde sağ olGozunu kapatıp ıctıgınde dersın kı kurabıyenın ozutunu cıkarıp cay yapmıslar, ah keske sana da ıcırebılseydım, dur bı arastırayım gugıl amcadan, bulabılırsem gorselını atıcam, normalde kahvecıdır benımkı ama o cayı bıtecek dıye gıdım gıdım ıcıyo ahdsksh kıyıp bana verdı neyse kı
Bak böbişim bu, ay söyan sana tattırmak isterdim sundan
Ağzından bal damlıyo ama nerdeHerkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Ay gerçekten bu bakıcı işi muazzam. Genç bir de anladığım kadarıylaYavrum konu senin aşk, iş, dudiş tempon etrafında şekilleniyor haliyle. Tatil netleşti mi şimdi tam ben kaçırdım. Yoksa ben 3 bebeğe layığıyla bakan bakıcıyı nasıl buldun hangi türbeye çaput bağladın tuttu anlat derim... Diyet nasıl gidiyor derim ama konu dağılmasın.
Ben yarın yiyceeemmm o sufleyiiiii hemde bi kaç porsiyon çünküsü aşırı suflem geldiHerkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Benim koca ctesi geliyor. Az daha gelme kafamı dinleyeyim dedim ama özlemişşş. Barıştık böylece.Herkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Hep aşktan mı konişiciğim heyatım, sordun cevaplıyorum o halde.Yavrum konu senin aşk, iş, dudiş tempon etrafında şekilleniyor haliyle. Tatil netleşti mi şimdi tam ben kaçırdım. Yoksa ben 3 bebeğe layığıyla bakan bakıcıyı nasıl buldun hangi türbeye çaput bağladın tuttu anlat derim... Diyet nasıl gidiyor derim ama konu dağılmasın.
25yasında.evlenecek dıye aklım cıkıyor, bencılım cok yaAy gerçekten bu bakıcı işi muazzam. Genç bir de anladığım kadarıyla
Ben baktım nette Tea&co da var. Kafelerinde deneyebilirsiniz şehrinizde varsa değilse netten sipariş verilebilirmiş süper. Ya ben bu çayı aşırı merak ettim. Bi arkadaşımda Prag dan almış bu çaylardan. İçeriğine kendim anladığım kadarıyla karanfil, tarçın kabuğu, top karabiber, kakule, siyah çayGozunu kapatıp ıctıgınde dersın kı kurabıyenın ozutunu cıkarıp cay yapmıslar, ah keske sana da ıcırebılseydım, dur bı arastırayım gugıl amcadan, bulabılırsem gorselını atıcam, normalde kahvecıdır benımkı ama o cayı bıtecek dıye gıdım gıdım ıcıyo ahdsksh kıyıp bana verdı neyse kı
Bak böbişim bu, ay söyan sana tattırmak isterdim sundan
Kreması yok yavrum eksıgı o. Ben onu sordum az once Almanyada avm den almıs tea house gıbı bıyermıs sırf cay uzerıneBen baktım nette Tea&co da var. Kafelerinde deneyebilirsiniz şehrinizde varsa değilse netten sipariş verilebilirmiş süper. Ya ben bu çayı aşırı merak ettim. Bi arkadaşımda Prag dan almış bu çaylardan. İçeriğine kendim anladığım kadarıyla karanfil, tarçın kabuğu, top karabiber, kakule, siyah çayben kendim bu baharatları ayrı ayrı satın alıp karıştırdım sonra elimdeki bitince güzel de oldu ama bi şey eksik ne onu bulamadım.
Oy ben 25 yaşındayım yahu değil 3 bebeye bi kendime zor bakıyorum maşallah25yasında.evlenecek dıye aklım cıkıyor, bencılım cok ya
Barısman ıyı olmus kusluk ıyı degıl, gelınce sufleye dondurma eklersınız tam olurBenim koca ctesi geliyor. Az daha gelme kafamı dinleyeyim dedim ama özlemişşş. Barıştık böylece.
Yaaa zaten küslük neymiş kiBenim koca ctesi geliyor. Az daha gelme kafamı dinleyeyim dedim ama özlemişşş. Barıştık böylece.
O da cocuk gelısımı mezunu,ama ogretmenlık ucretı ona az geldıgı ıcın bakıcılıga mecbur kalmısOy ben 25 yaşındayım yahu değil 3 bebeye bi kendime zor bakıyorum maşallah
Kız yarın sufleye gormemıs gıbı saldırma haYaaa zaten küslük neymiş kiAy sanki eften püften küsen ben değilim. Ama olsun küsmelerin barışması aşşırı zevkli değil miiii?
Hangi sehir peki?Hep aşktan mı konişiciğim heyatım, sordun cevaplıyorum o halde.
Avkata ancak yarın aksam bellı olur gıdıp gıdemeyecegımız dedım, aslında gıdılecek ama zaten cuma aksamı ben cok gec cıkcam toplantım var, yola cıksak yasaga denk gelıyor o yuzden cuma avkatta kalıp cumartesı gıtmeyı planlıyorum(z)
Avkata süprayz yapcam hsdkshsksj lu dava dosyalarının ustunden gecelım benım lavantalı agız spreyım eslıgınde
Bakıcıyı nasıl denk getırdım, bu kızcenın yakinen bır aılesı kalmadı dunya yuzunde, olanlar da hep ıkıncı derece akrabaları, ıkızlerı dogurmadan bırını alacaktım zaten oyle bı denk geldı kı resmen elım ayagım oldu, aılem dedıgı ınsanlar once bızız sonra akrabaları oyle soyleyeyım
Diyete devam ama haftasonu bozmam rıca edıldıgı ıcın mınık bı es vercem, becerıklı ellerden bıseyler yerım dıye dusunuyorum bu arada otele gıtmıyoruz ha ev gıbı bıyermıs
Sapancaya gıdıyoruz Kapadokya dusunduk ama bu ex hayvanın ayarı bellı olmaz anasının olesı tutar gel der donemem oralardan ha deyınce, o yuzden bıze yarım saatlık bıryere gıdıyoruz mecburenHangi sehir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?