Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim böbişim, eve biraz erken geldim bugün, yardımcı kadına gosterılecek seyler vardı da, hemde bebelere bıseyler almıstım onları yıkadım kuruttum, sizde ne var ne yok
Iyi olmana sevindim lovecan aman keyfin yerinde olsun
Bizler galiba hep aynısı

Aldım resmini bi araştırayım bakalım belki denk gelir bir yerde sağ ol

Yavrum konu senin aşk, iş, dudiş tempon etrafında şekilleniyor haliyle. Tatil netleşti mi şimdi tam ben kaçırdım. Yoksa ben 3 bebeğe layığıyla bakan bakıcıyı nasıl buldun hangi türbeye çaput bağladın tuttu anlat derim... Diyet nasıl gidiyor derim ama konu dağılmasın.

Ay gerçekten bu bakıcı işi muazzam. Genç bir de anladığım kadarıyla

Herkes sufle yemeye mı gıttı lağnn buralar pek bi sessiz
Ben yarın yiyceeemmm o sufleyiiiii hemde bi kaç porsiyon çünküsü aşırı suflem geldi Sevgiliye alamadığım masajı kendime aldım Cumartesi de güzel bir otelde bi kaç arkadaş elli dk Bali masajı ve hamam sauna. Heyecanlıyım.... senin iyi olmana sevindim.

Hep aşktan mı konişiciğim heyatım, sordun cevaplıyorum o halde.
Avkata ancak yarın aksam bellı olur gıdıp gıdemeyecegımız dedım, aslında gıdılecek ama zaten cuma aksamı ben cok gec cıkcam toplantım var, yola cıksak yasaga denk gelıyor o yuzden cuma avkatta kalıp cumartesı gıtmeyı planlıyorum(z)
Avkata süprayz yapcam hsdkshsksj lu dava dosyalarının ustunden gecelım benım lavantalı agız spreyım eslıgınde
Bakıcıyı nasıl denk getırdım, bu kızcenın yakinen bır aılesı kalmadı dunya yuzunde, olanlar da hep ıkıncı derece akrabaları, ıkızlerı dogurmadan bırını alacaktım zaten oyle bı denk geldı kı resmen elım ayagım oldu, aılem dedıgı ınsanlar once bızız sonra akrabaları oyle soyleyeyım
Diyete devam ama haftasonu bozmam rıca edıldıgı ıcın mınık bı es vercem, becerıklı ellerden bıseyler yerım dıye dusunuyorum bu arada otele gıtmıyoruz ha ev gıbı bıyermıs

Ben baktım nette Tea&co da var. Kafelerinde deneyebilirsiniz şehrinizde varsa değilse netten sipariş verilebilirmiş süper. Ya ben bu çayı aşırı merak ettim. Bi arkadaşımda Prag dan almış bu çaylardan. İçeriğine kendim anladığım kadarıyla karanfil, tarçın kabuğu, top karabiber, kakule, siyah çay ben kendim bu baharatları ayrı ayrı satın alıp karıştırdım sonra elimdeki bitince güzel de oldu ama bi şey eksik ne onu bulamadım.

Kreması yok yavrum eksıgı o. Ben onu sordum az once Almanyada avm den almıs tea house gıbı bıyermıs sırf cay uzerıne

Oy ben 25 yaşındayım yahu değil 3 bebeye bi kendime zor bakıyorum maşallah
O da cocuk gelısımı mezunu,ama ogretmenlık ucretı ona az geldıgı ıcın bakıcılıga mecbur kalmıs evlense dahi bakıcımız olmasa bıle onu dırekt okula alcam asla kacırmam

Hangi sehir peki?

Hangi sehir peki?
Sapancaya gıdıyoruz Kapadokya dusunduk ama bu ex hayvanın ayarı bellı olmaz anasının olesı tutar gel der donemem oralardan ha deyınce, o yuzden bıze yarım saatlık bıryere gıdıyoruz mecburen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…