Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlu pazarlar canım, nasılsın,
Eşinin gece yemesi var mı, babam gece ekmek arası yapar yerdi,şekeri vardı babaminda,

Bizim sufle okkaliydi ama bol değildi
Onemli olani da o zaten hepimize mutlu pazarlar

Gecmis olsun hastaymissiniz nasl oldunuz

Gece yemesi yoktur uykudan kalkip yiyemezki asiri uykuya meyili tamam asiri yoruluyor ama bu kadr uykuda beni dusunduruyor eskiden dha cok uykuya duskundu eskisi kdr degil cok sukur suan ama .

Eşim hapsuruyordu akşam bugün iyiydi,ben biraz hastayım çarşamba günü sabah işe gitmek için çıktık otobüs yolda kaldı gidemedik geri dönelim dedik geri de zor döndük,daha yol yarı bile değildi ama soğukta otobüs bekledik bayağı sonra da trafikten zor gittik, cocukla ikimiz de bayağı üşüdük,
Geçen hafta eltimler gelmişti bu hafta da biz onlara gittik, evleri soğuktu orda da üşüdük tam oldu, bir de artis gibi ince kiyafetlerle gittim neyse bir iki güne toparlarim inşaallah

Bebeğin kaç aylık, inşallah hamile kalmazsın, spiral taktırsan, benim de 13 aylık bebeğim var, spiral + geri çekilmeyle korunuyoruz, arada lekelenme yapıyor spiral,bir de ilk adetim aşırı kanamalı olmuştu, onun haricinde sıkıntı yaşamadım,tavsiye ederim

Bilgisi olanlar için ufak bişey sormak istiyorum. Adetim biteli yaklaşık bir hafta oldu. Çok afedersiniz kahverengi akıntı geliyor iki gündür az az . İlk defa böyle oldu. Bekarım bu arada. Doktora gitmeliyim sizce başına gelen var mi böyle birsey

Ara sıra oluyor ama ne olur ne olmaz diye git doktora tabi.

Gitsen iyi olur. Bekar da olsan kist enfeksiyon tarzı bir şeyin belirtisi olabilir

Hep ust uste gelmis canim ya dikkat edin hele bebisle ne zorluklar cekiyorsunuz ya kiyamam kuzucuga ins. O hasta olmaz bari
Eltinler de niye evi isitmadilar belli ki bebek gelecek

Ne gibi mesela? Daha adetime 10 gün var napsam diye düşünüyorum, bildiğin ot varsa bi araştırayım
Canim bebek olusmaya basliyorsa bu zararli bi durum olmaz mi bjlemedim adet olacak olsan zaten olur . Keske ertesi gun hapi icebilseydin emzirirken 1 gun filan emzirmiyorsun sanki oyle iciliyor ama emin degilm tabiki arastir . Bir arkadasm tamda bu sklde 1.5 yasnda cocgu var simdi hamile . Olacagna ihtimal vermemis bu tarz bi kaza olmus . Insallah hamile kalmazsn ama hrrseyin hayirlisi tabiki

Bebeğim 19 aylık, çok hareketli bi oğlum var aşırı ilgi isteyen, bünyem kaldırmaz kesinlikle ya biz infertiliteyle baya uğraştık eşim hap, spiral gibi şeylere aşırı karşı ben korunurum sen bunyene herhangi bisey alma dedi. Bugün e kadar iyi gidiyorduk, bugun sen tak dedim, beceriksiz işte olduğu gibi bana geçti hepsi. Ama dedigine göre tamamen içindeyken boşalma olmadı gerideydim diyor. Ben hemen banyoya kostüm ama sızıntı vs olsaydı bu kadar evham yapmazdim.. ne diyeyim hayırlısı olsun geleceği varsa hoş gelsin diyeyim..

Ellayı içince 1 hafta bebeği emzirmemek gerektiğini biliyorum yaptığım araştırmalarla o yüzden o şık malesef elemeye alınıyor artık beklemekten başka çarem yok size haber veririm son durumu

Allah gönlüne göre versin inşallah

Sufleden sonra bağırsaklarım o kadar çalışıyor ki, ishal oluyorum. Tek yaşayan ben miyim acaba?
Yedin yani sufleni hadi gözün aydın, gelecek randevu ne zaman peki

Ben hiç yaşamadım canım ancak hararetle bir kaza olursa o zaman bağırsaklar normal dışı çalışıyor.

Insallah kalmazsin canim hayirlisi artk haberdar et bizleride

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…