Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,
Öpme işini ilişki sonrası yapıyorum hatta dilimi dudağında gezdiriyorum titriyor bizimki

Maşallah mutluluğunuz daim olsun,çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel,
Öpme işini ilişki sonrası yapıyorum hatta dilimi dudağında gezdiriyorum titriyor bizimki
Onlar ayrı zaten, bu günaydın öpücüğü ben boynuyla uğraşmayı çok seviyorum çok çekici geliyor bana

Susex düşesinden külkedisine dönüşümün, göz açıp kapatma mesafesinde olması beni derinden yaralamıştı
Gönaydınslar gözel bağyanlar, telefonu ancak elime alabılıyorum, üçlü beşli orgazmlar yaşayanlar varmış waaaoowww biz bi tükkanı kapattık öteki tükkanı açtık zabağnan herkes işe 71kg girdiğim evden 70kg olarak çıktım, yatılı spor salonu üyeliğimi platiniuma çevirip, bu uygulamayı ara ara tekrarlıcam

Ne kamptı be valla biz esnedik burda halı sahaya çıkacak hale geldik.

Yemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.
Şu an kızarmış tavuk tezgahına eppek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum.

Yemin ederim boşa koşuyorum kmlerce. Nazik popomdan terler akıyor. Bir de üzerimde soğudu terim diye hasta oldum.
Şu an kızarmış tavuk tezgahına eppek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum.
Inanıyorum o aranan kan bulunacak

Böyle iyi olmuş kk'da baktığım tek bölüm vardı cinsellik ve bu topic. Şimdi ikisi de aynı yerde işim kolaylaştı
Munenın sıze verdıgı yetkıye dayanarak artık sormadıgınız soru kalmaz ban derdı kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…