Ön ve arka giriş kapıları karışıyormuşNasıl kaza oluyor ki merak ettim.
Tahmin ettim sonradan. Baya hararetli oluyorsa demekÖn ve arka giriş kapıları karışıyormuş
Bilemiyorum, böylesine elim bi kaza basıma gelmedı bızım nokta atısı oluyo sekme olmazTahmin ettim sonradan. Baya hararetli oluyorsa demek
Yani bence de zor bir kaza kolay kolay olabilemezdir diye dusunuyorumÖn ve arka giriş kapıları karışıyormuş
İlk zamanlar birkaç kez denk geldi, ölüyordum.Bilemiyorum, böylesine elim bi kaza basıma gelmedı bızım nokta atısı oluyo sekme olmaz
Sende olmadıysa bizde hiç olmaz o zaman.Bilemiyorum, böylesine elim bi kaza basıma gelmedı bızım nokta atısı oluyo sekme olmaz
Gece tostu perileri içerde bana domatesli sucuklu peynırlı tost yaparken su satırları yazmak ıstedım 'vee gözlüklü şirin der ki, yiyişirken aramızdan karınca bile geçebilemez'Sende olmadıysa bizde hiç olmaz o zaman.Bizde ani bir çarpış olmuştur ama kazasız geçmiştir.
Bizim de ilk zamanlar olmuştu yaaa ay çok fenaydı. Bir de bazen hışımla direk deliğe değilde çeperlere bodoslama gidiyor. Canım çekiliyo sankii öff öfffİlk zamanlar birkaç kez denk geldi, ölüyordum.Sonra çok dikkat ettim, doğru nişan almayı öğrendi. İshal neden oluyor yine de, hiç bilmiyorum.
Maalesef bende yaşadım. Hatta baya açıldı Dr bile gittim yırtılmıştı bildiğin. Ortalık kan revan içinde kalmıştı.Bizim de ilk zamanlar olmuştu yaaa ay çok fenaydı. Bir de bazen hışımla direk deliğe değilde çeperlere bodoslama gidiyor. Canım çekiliyo sankii öff öfff
Canım bence boşalırken kasılma yaşanıyor ya o esnada bağırsaklarda etkileniyor olabilir. Ne güzel vallahisi bende de olsa keşkemmmmİlk zamanlar birkaç kez denk geldi, ölüyordum.Sonra çok dikkat ettim, doğru nişan almayı öğrendi. İshal neden oluyor yine de, hiç bilmiyorum.
Sen ne aramaya geldin son gecede diyecektim molaya çıkmışsınÖn ve arka giriş kapıları karışıyormuş
Hırstan oluyor galibaBilemiyorum, böylesine elim bi kaza basıma gelmedı bızım nokta atısı oluyo sekme olmaz
2 gün oturamamıştım ilk başıma geldiğinde gerçekten çok acı verici.İlk zamanlar birkaç kez denk geldi, ölüyordum.Sonra çok dikkat ettim, doğru nişan almayı öğrendi. İshal neden oluyor yine de, hiç bilmiyorum.
Sizde bir açıldınız pir açıldınız, arada yemek yemeyi unutmayın da adamın şeker dip yapmasımAy bu arada ben de sufleler yüzünden işe geç kaldım. Gece sufle aralarında uyuduk resmen sadece. Hiç pişman değilim. Öğle arasıda eve uçmayı planlıyorum
Offff seninki çok fena olmuş yaMaalesef bende yaşadım. Hatta baya açıldı Dr bile gittim yırtılmıştı bildiğin. Ortalık kan revan içinde kalmıştı.Ayhhh hatırlamak bile istemiyorum.
Ahahah sağol. Allah kurtarsın ya, kardeşim de çekiyor fena kabızlık. Ben altıma bişey sermeden şeedemiyorum, orgazmım fışırtılı da.Canım bence boşalırken kasılma yaşanıyor ya o esnada bağırsaklarda etkileniyor olabilir. Ne güzel vallahisi bende de olsa keşkemmmmseni ve bağırsaklarını tebrik ediyorum.
KıskandımAhahah sağol. Allah kurtarsın ya, kardeşim de çekiyor fena kabızlık. Ben altıma bişey sermeden şeedemiyorum, orgazmım fışırtılı da.Çok odaklanıyorum galiba.
Maşaallah ya,hafta sonu kaç sufle yediniz sayabildin mi,Ay bu arada ben de sufleler yüzünden işe geç kaldım. Gece sufle aralarında uyuduk resmen sadece. Hiç pişman değilim. Öğle arasıda eve uçmayı planlıyorum
Benim de arada fışkırtıli oluyor, son ilişkide 5. Orgazmımı eşimle birlikte olduk ve fışkırtıli oldu, üstümde tül gecelik vardı ıslandı ertesi gün makinaya atacaktım baktım beyaz lekeler oluşmuş ve kolali gibi sert olmuştuAhahah sağol. Allah kurtarsın ya, kardeşim de çekiyor fena kabızlık. Ben altıma bişey sermeden şeedemiyorum, orgazmım fışırtılı da.Çok odaklanıyorum galiba.
Göz bandı eşine mi taktın, maşaallah size ya, kaç yıllık evli olmanıza rağmen yeni evli gibisinizSen ne aramaya geldin son gecede diyecektim molaya çıkmışsın
Hırstan oluyor galiba
2 gün oturamamıştım ilk başıma geldiğinde gerçekten çok acı verici.
Sizde bir açıldınız pir açıldınız, arada yemek yemeyi unutmayın da adamın şeker dip yapmasımartık evdeki tozu pisi görmezsin ya da görecek vaktin olmaz
Offff seninki çok fena olmuş ya
Biz de akşam suflemizi yedik nitelik çok sağlamdıdün akşam yaptımlarını bir de göz bandı olmadan yap bakalım dedi ama amazondan vazgeçtim ben yine rahat edemedim hiç gerek yokmuş, ben denedim boşa yorulup konsantrasyonunuzu bozmayın hanımlar boşu boşuna
Maşallah 5 mi dediiiinBenim de arada fışkırtıli oluyor, son ilişkide 5. Orgazmımı eşimle birlikte olduk ve fışkırtıli oldu, üstümde tül gecelik vardı ıslandı ertesi gün makinaya atacaktım baktım beyaz lekeler oluşmuş ve kolali gibi sert olmuştu
Evet eşime taktım, önce masaj ayağına sırtını döndürdüm sonra bandı yaktım, bu gece sen sadece uyum sağlayacaksın dedimGöz bandı eşine mi taktın, maşaallah size ya, kaç yıllık evli olmanıza rağmen yeni evli gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?