Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninle yaşayan adam çok şanslı, çoğu erkeğin hayal edeceği ama asla ulaşamayacağı kadın tipisin

Sevgili ZemheriPoyraz incir yagi cok cok ise yaradi, icinde e vitamini de varmis, spermlere cok iyi de geliyomus cok tesekkurler
İşine yaramasına sevindim, ben de bitecek diye stok yapıyorum resmen, bu gün 2 aylık istihkakı hazırladım. Kapanma gelirse alamam diye aklım çıkıyor

Sevgili ZemheriPoyraz incir yagi cok cok ise yaradi, icinde e vitamini de varmis, spermlere cok iyi de geliyomus cok tesekkurler
Hem kadın hem erkek için afrodizyak etkisi olan çok az gıdadan biri, gerçekten değerli bir ürün sadece cinsel etkisi de yok her derde deva gibi

Lağn daha ne yolu göstercez, gösterdiğimiz yollar burdan Azerbaycana hat olur be
Bekar olana koca boşaması kolay derlerbenim ki de o hesap ne var bunlarda yaa diyorum ama sonra işin eş kişisi kısmını düşünüyorum ve diyorum ki okumaya devam et

İşine yaramasına sevindim, ben de bitecek diye stok yapıyorum resmen, bu gün 2 aylık istihkakı hazırladım. Kapanma gelirse alamam diye aklım çıkıyor
Hatırlıyorum sanırım önermıstınız 1 cay kasıgı mıydı gunluk

Market yapıp eve döndük, artık açlıktan kendi nefesimden tiksinmek üzereydim ki avkatçım alelacele güzel bi kahvaltı hazırlamış, benım yapamadıgım omleti bıle yapmıs ahdjsjsjs sen herseyı yapıyorsun ama yumurta kıramıyorsun hayret hayatım dedı bana. Bende benım kırdıgım yumurtalar yenmıyor deyıp ıgrenclıkle seksüellik arasında gidip gelen bir espri yaptım biraz enerji depolayalım 2gün lazım olacak dedı ahdkdjd bende sen depola ben doydum dedım, o zaman kahve yapıyorum dedı. Bende ee bende gıyıneyım madem dedım, yardım lazımdır dedı sofrayı bırakıp odaya cıkardı benı hahaha kahvelerı sonra yaparım bende gıyıneyım dedı, bavulu bosaltıyoruz, masaj yagını cıkar bu bitmeden bu evden cıkmak yok dedı banasen bunu bıtırebılecek mısın acıllık olmayalım dedım, bu sınırlendı ama bellı de etmemeye calısıyor, benım sınırlarımı sorgulama love pısman olursun dedı ahdhsjs bende hala kıskırtıyorum ha demek gostermedıgın mezıyetlerınde var hımm dıyorum bu benı sen gorursun dıye kovalamaya basladı merdıvenlerden yuvarlanıyordum az kalsın sonra dur dedım tamam artık, su kahvelerı ıcelım bıraz dınlenelım cunku kafamda su dolu balon varmıs gıbıyım, bıde benı temız hava cok cabuk carpıyor, kahvelerı alıp terasa cıktık,bu konuyu dun aksama getırdı. Hıc aklıma gelmeyen bırseydı bu nerden akıl ettın gozlerım yerınden cıktı dedı, ee bende arada ekşın katmak ıyı olur dıye dusundum neden hosnut degıl mısın dedım, hayır tabıkı cok hosuma gıttı ee madem arada boyle ekşın katacagız bır sonrakı kostumu ben secmek ıstıyorum dedı. Haha olur dedım ınsallah kostum anlayıslarımız aynıdır kahvelerı ıcıp bıraz uzandık şöminenin karsısındakı koltuga, bı ara cok sıcak bastı karnımızda tok, resmen kendımızden gecerken bana bı hararet geldı, yavasca kalkıp sıgara ıcmeye terasa cıktım, abı bu adamda tılkı uykusu var daha cıkmamla yanımda bıtmesı bır oldu, neden uyandın uyusaydın ya dedım, buraya uyumaya gelmedık love deyıp elımdekı sıgarayı aldı bı nefes cekıp agzıma ufledı, sıgarayı atıp benı kucaklayıp ıcerı goturdu, o sıcaklıkla bırbırımızı soymaya basladık valla ben en son şöminenin önünde içi doldurulmuş dana gibi yatıyordum

Evet, ben sabah aç karınla içip üzerine de bir büyük bardak su içiyorum, bağırsak düzenine de çok büyük etkisi var
Ya aklıma bısey takıldı. İncir prolaktin yukseltir derler. Erkeklerde de prolaktin olurmus ve yuksekliği isteksizlik yaparmıs. Kadınlardaki testesteronun fazla olup isteksizlik yapması gibi yani sanırım. İncir o zaman nasıl ıyı gelıyor kı sperme cok ilginc geldı kesın bı yerde yanlıs bısey bılıyorum suan ben bilenler duzeltebılir

Tahrik etme konusunda da az değilsin

Valla avkat cok sanslı dıyoruz da sen de cok şanslısın lovee

Ben de testesteron içerdiğini biliyorum yoksa çocuk sahibi olmak için incir kürü yapmaz millet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…