Kınım kınım kınadıkların tez zamada basına gelsın ınsallah ne dıyımBende 71im şu an ve adam odaklanmasa bile ben odaklanıyorum seni kınayayım da azcık özgüven bulaşsın o konuda
Tatlı zaafı var bende onu kontrol etsem gidecek de işte üşengeçlik de var
Daha yıl olmadı evleneli şimdilik yüksek planlar yapmayayım ilerleyen yıllarda durulma olursa öyle renklendirme yaparım
Lovei gibi üstlerden başlarsam sonrakiler adrenalin salgılatmaz kanısındayım
Hiç olmak istemem o klana zemo bakıyorValla cinsellik topiginin başına editör olursanız şaşırmayacağım
Profil resmin cok guzel bu arada love...Hiç olmak istemem o klana zemo bakıyor
Okuma alışkanlığı kazanırlar vatana millete hayrımız olurValla öyle deme aşağıda 37 üye var konuda... Ve 400 sayfanjn anlatimi da hic sıkıcı degil. Bence bir daha düşün
KoNu senin yav brifingde benim ne işim varKorktugum basıma geldı yakında zemherıyle benı brifing vermeye cagırırlar
İpek kirpiklerimden yel alırsın çok bakma shdjdjdhdjd tesekkurlerProfil resmin cok guzel bu arada love...
Gözlerine bayıldım
Maaş güzel olursa düşünürüm, kocam da kızamaz o zamanHiç olmak istemem o klana zemo bakıyor
manyak gibi her şeyi tek tek okumadım, ne olmuş ne olmuş diye bakarak hızlı okuma tekniğimle ilerledim. akşamları çocuk sallarken okudum genelde, her akşam olmasa da akşamları 15-20 dk ile buralara geldik. Konuyu yeni bulanlara azim hırs olsun diye taktik vermek için yazıyorum hahagagsben 418 sayfayı yaklaşık 1 haftada okudum, alkışlarla yaşıyorum. yazmadan takipte kalmayı planlıyordum ama alkışlarla yaşadığım için yazıyorum. kendinize iyi bakın, hepiniz çok mutlu olun, rastgele
Yoook öyle yağma, konuyu ben açsam da alevi birlikte harlıyoruzMaaş güzel olursa düşünürüm, kocam da kızamaz o zaman
Ahahaha bunu gecenlerde ben yapmistimAradan cıkıp 400sayfayı özetle yea dıyen cıkarsa sınır olurum yemınle
Evet seni furacaktık ıskaladıkAhahaha bunu gecenlerde ben yapmistim
Öyle demeyin, Loveitred resmen yatak odamı kurtardı zemheri ile.Konuda dudaktan kalbe inerken kaza yapan yorumlarla dolmuş, bu sebeple daha uygun bir bölüme taşındı
Sohbetini seviyorum senin, toplanan ekip de pek tatlı zaten, güzel oldukYoook öyle yağma, konuyu ben açsam da alevi birlikte harlıyoruz
Kız sen zaten atağa geçmiştin ben ne yaptım kiÖyle demeyin, Loveitred resmen yatak odamı kurtardı zemheri ile.
Bende senin zemomSohbetini seviyorum senin, toplanan ekip de pek tatlı zaten, güzel olduk
Ay evet ya o teşekkür yazısını gördüm beni de çok mutlu ettiBende senin zemomyazıyolar ya surdan aldıgım gazla, taktıkle, ıste camasır onerısıyle adamda tohum kırma etkısı yarattım cok tesekkurler dıye, mutlu oluyorum cok,işe yarıyorsak ne mutlu bıze, hıc bırsey olmasa okuma alıskanlıgı kazandırdık
Selim Bey ve ekibi yıne bır aıleyı hayallerıne kavusturdu shdkshsjsÖyle demeyin, Loveitred resmen yatak odamı kurtardı zemheri ile.
Ulan sız haftasonu ben yokkene burayı Adam tam bi pislik çıktı rıza babaya bagladıgınız ıcın konu tasındı, alooooo sesim geliyirmüüü6klik yazida selim beyin ustalari bile var insanlar nerden okusa zaten bi yakaliyo olayi ask sehvet dram romantik fantastik her turlu yazi var konu neyse yazi o topige tasinacak bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?