- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Aman sanki sen varken mevzu farklıydıUlan sız haftasonu ben yokkene burayı Adam tam bi pislik çıktı rıza babaya bagladıgınız ıcın konu tasındı, alooooo sesim geliyirmüüü
Aman aman bdv'de hemen boşan tüüü ezik falan yazarlardı. Ben de adama atarlanmak suretiyle evdeki vazoları kafasına geçirridim falan filan. Böyle iyiyizzz şükür. Öğlen eve gidemedim ama olsun akşam varrrrS
Aman sanki sen varken mevzu farklıydıbiz işin psikolojik ailevi yanlarına bile indik soci sayesinde, aslında bdvlik bu konu bilemediler işte ne yapsınlar
Kokten cozume ulasti eninde sonunda o konu buraya gelecektiS
Aman sanki sen varken mevzu farklıydıbiz işin psikolojik ailevi yanlarına bile indik soci sayesinde, aslında bdvlik bu konu bilemediler işte ne yapsınlar
Bdv de bosanci ve her yaziya karsit gorus tayfa var topa bile tutarlardiAman aman bdv'de hemen boşan tüüü ezik falan yazarlardı. Ben de adama atarlanmak suretiyle evdeki vazoları kafasına geçirridim falan filan. Böyle iyiyizzz şükür. Öğlen eve gidemedim ama olsun akşam varrrr
Ay bir de aklımdayken sana tekrardan çok teşekkür ederimS
Sen de az ayrıntı versen şık olurdu yani, sayısal rekordasın bu haftaAman aman bdv'de hemen boşan tüüü ezik falan yazarlardı. Ben de adama atarlanmak suretiyle evdeki vazoları kafasına geçirridim falan filan. Böyle iyiyizzz şükür. Öğlen eve gidemedim ama olsun akşam varrrr
Burayı da ahlak bekçileri basabilir her anBdv de bosanci ve her yaziya karsit gorus tayfa var topa bile tutarlardipatronum mobingmi yapiyor dedim konu ssk iskura kadar gitti
Heee bana carlayacagına 8-8lik skoru anlat gülümSen de az ayrıntı versen şık olurdu yani, sayısal rekordasın bu haftaallah nazardan saklasın
Heee ahlaktan bahsedıyorlar ama her nedense okumaktan da kendılerını alıkoyamıyorlar, aynı topıcte karsılasmamız ahlaki deger esıtlıgımızı onaylar nıtelıkteBu
Burayı da ahlak bekçileri basabilir her ankorkuyorum
Sen de az ayrıntı versen şık olurdu yani, sayısal rekordasın bu haftaallah nazardan saklasın
Akşam özet geçicem söz. Şuanda memleketi kurtarıyorumHeee bana carlayacagına 8-8lik skoru anlat gülümdagıtın konuyu eferiiim
Soruyorum cevap ver önce estatik deydi konu galiba sonra mizah geyik şimdi cinsellik valla merakımdan geldim napıyonuz bacım sizAradan cıkıp 400sayfayı özetle yea dıyen cıkarsa sınır olurum yemınle
Ya bu hizmetten bende istiyorum O OsiriusÖyle demeyin, Loveitred resmen yatak odamı kurtardı zemheri ile.
Sen buraya takıl gerisi kendiliğinden geliyor
Ya hadi inşallahSen buraya takıl gerisi kendiliğinden geliyor
Kişisel hizmete kapalıyız karşim
Tamam akşamı bekleriz, sen dış mihrakları hallet şimdiAkşam özet geçicem söz. Şuanda memleketi kurtarıyorumişteyim anca göz ucuyla şeyediyorum
Yok mizaha açtı da öncesi cinsellikte üç farklı konunun içindeSoruyorum cevap ver önce estatik deydi konu galiba sonra mizah geyik şimdi cinsellik valla merakımdan geldim napıyonuz bacım siz
Konu aç bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?