Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bunun kegelle ilgisi var, girişte gwvşek bırak çıkışta sık, benim de nirvanaya az kalmış olabilir, takipteyim, adama kal gelmezse tabi
Gelmez gelmez sen devam et bozmadan

40 dakika rahat sürüyor valla daha ne yapalım yahuuu?

Gerçi ben daha yeni sayılırım yeni yeni keşfediyor vücut kendini. Olur olur o da olur.
Olur olacak40dk penetrasyon +önsevişmemi yoksa sadece penetrasyon mu?

40 dakika rahat sürüyor valla daha ne yapalım yahuuu?

Gerçi ben daha yeni sayılırım yeni yeni keşfediyor vücut kendini. Olur olur o da olur.
Vücut vajinal orgazma uyum sağladıktan sonraki aşama çoklu orgazm sanırım, doğru kas hareketleriyle desteklenmesi lazım

Olur olacak40dk penetrasyon +önsevişmemi yoksa sadece penetrasyon mu?
İş durumuna bağlı
Yani rahat rahat takılabileceğimiz bir zaman ise sadece penetrasyon o kadar sürüyor.
Ha nöbetçi memur aradı arayacak gibi bi durumsa ya da çok geç gelmişsem falan 40 dkda olayı toparlayıp şipşak paket servis

Gelmez gelmez sen devam et bozmadan
Dün akşam bozmadı, geçen gün uyarmıştım, benden ses gelmeye başlayınca salma kendini biraz daha direnebilirsen iyi olur diye, dün akşam onu denedi, fark muazzam ama henüz çokluya geçemedim merakla bekliyorum da adamada zor be, ter atıyor bu havada, üstğme yığılacak diye korkuyorum

Bence bunun kegelle ilgisi var, girişte gwvşek bırak çıkışta sık, benim de nirvanaya az kalmış olabilir, takipteyim, adama kal gelmezse tabi
Beceremiyorum onu olmuyo gerçi adamla nerdeyse 20 gündür doğru düzgün sevişemediğimizden de deneyememiş olabilirim. Siz sufleye devam edin ben mecburi rejimdeyim

Vücut vajinal orgazma uyum sağladıktan sonraki aşama çoklu orgazm sanırım, doğru kas hareketleriyle desteklenmesi lazım
Kesınlıkle kegelle alakalı, bak vucudunu dogru kullanmayı ogrendıysen bıde duzenlı kegel yapıyorsan coklu orgazm klıtoral +vajınal devamında bı orgazm daha patlatırsın, sen zaten bunları bılıyosun yaw ben yenılere yazıyorum

40dk sadece bırlesme suruyorsa bıkac denemede muhakkak olursun, vajınal orgazm olabıldıysen onu haylı haylı olursun oyle soyleyeyım

40dk sadece bırlesme suruyorsa bıkac denemede muhakkak olursun, vajınal orgazm olabıldıysen onu haylı haylı olursun oyle soyleyeyım
Şimdi şöyle bir sorun var 40 dakikanın 20 dakikası ben dünyayı kurtarıyorum içimden. Ay vallahi buna bir çözüm bulamadım. Kafam hep işte ya. Artık telefon çalınca kalbim sıkışıyor. İlişki sırasında da konsantre olamıyorum bazen. Eşim de farkında tabi kuruyorum çünkü.

Hıcbır sey olmaz, vucut kendını seks esnasında koruma altına alıyor, sıze de bı vantılator olayı sart ne terlersınız ne usursunuz oh mıs. O ses geldıgı adamlar sankı fıskırarak bosalacagımızı falan sanıyorlar cok uyuz oluyorum. Ben avkata kendımı uyduruyorum o bana uymaya kalksa ben 1saatı gecırırım ama bızde max 45dk da ıslem tamam adama da gunah 45dk da 3-4farklı pozısyon 70kılo kadın

Beceremiyorum onu olmuyo gerçi adamla nerdeyse 20 gündür doğru düzgün sevişemediğimizden de deneyememiş olabilirim. Siz sufleye devam edin ben mecburi rejimdeyim
Başlangıçta çok zor geliyor, ilk bir kaç sefer bacaklarımın titremesinden ayakta duramadım ama yavaş yavaş ritmi öğreniyorsun, bir de yüksek tempoda mümkün değil, acele etme sen bir iyileş yavaş yavaş denersin, hatlar karıştı tahriş olan sociydi
Benim de yeni keşfettiğim ya da buradan öğrendiğim çok şey var, öğrenme bitmez hep beraber öğreniyoruz ne güzel

Su kafanı bosaltıp gır su adamın koynuna yahu, adam farkında olmaz mı o an ne dusundugunun, ayrıca o 20dk kaybı sen telafı edersın beklentı buyuk

Iste akıl al akıl ver mıss

20gun arada adam daha gırmeden bosalır yahu bu ara ne
Müthiş bir doğum kontrol hapına başladım. Sanırım hap sevişmemi engelleyerek korumayı vadediyor. 20 gündür kanamam var ve ilacı bıraktığım halde geçmiyo. Randevu aldım. İlacı doktorcuğumun yüzüne fırlatmaya gidiyorum.

Yuh 20gün müüüü. Bence de doktora gıt rahım duvarı kalınlasması yapmıs olabılır o hap, kı muhtemelen rahım duvarın kalın cıkacak gıttıgınde

Melisa çayı falan iç yemekten hemen sonra, odaklanmaya çok faydası oluyor.
Ben kendimi uyduramıyorum işte, onu da beceririm inşallah, yoksa çatlayacak adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…