- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
2 3 ben çalışırkenki rutin zaten şu an minimum 6Neden mutsuz olcan lağn zaten sızınkı nızamı hafta 2-3 vardır belkı fazlası, bızımkı cok aralıklı oluyo orgazma yakın ve orgazm sırasında cıddı bı bagırma seansı yasıyoruz bu son ıkıdır oluyo yalnız ıkk baslarda cok sessız ılerlıyoduk
Incır cekırdegı yagıKocası ne içmiş, Allahınız varsa söyleyin.
İncir çekirdeği yağı, atlaya zıplaya okuma, bu gün hep bu konu döndü bir taraftan, link bile attımKocası ne içmiş, Allahınız varsa söyleyin.
Eşinin elini saçlarına bı dolattır bakayım oyle bı yuklenme deneyım eger hala bagırma sesı yoksa demek kı sızın yapınız bu2 3 ben çalışırkenki rutin zaten şu an minimum 6
Birbirinize iyice alıştığınız için rahat ve coşkulu takılıyorsunuz, çok hoş, ben adamdan ses duyamayıp nefesini dinliyorumbizim yapımızda da yok galiba
Özelden at banaİncir çekirdeği yağı, atlaya zıplaya okuma, bu gün hep bu konu döndü bir taraftan, link bile attım
Yapıyomus galıba sjdkshsks sen neden su epımedyumdan denettırmıyosun olum adama, o cok pis fişekliyorLibido mu yapıyor?
Evet canım hem kadında hem erkekte libido yapıyorLibido mu yapıyor?
Zaten onu denedim, şu 4 günde bir şooolmasını ona borçluyuz.Yapıyomus galıba sjdkshsks sen neden su epımedyumdan denettırmıyosun olum adama, o cok pis fişekliyor
Onu hiç yapmadı bak, bu ara eli gidiyor saçlarıma ama henüz dolamaya cesaret edemedi, korkuyordur büyük ihtimalle çünkü normal koşullarda ben boğarım adamı öyle bir şey içinEşinin elini saçlarına bı dolattır bakayım oyle bı yuklenme deneyım eger hala bagırma sesı yoksa demek kı sızın yapınız bu
Aynı şekilde kullanılıyor, linklik bir durum yok, günde bir çay kaşığı, mümkünse aç karınla ve üzerine su içerek, dolaşıma hızlı katılsın diyeZaten onu denedim, şu 4 günde bir şooolmasını ona borçluyuz.Zararsız ne varsa yidircem.
Bu kesinlikle zararsız, antiomsidan, pek çok yönden zenginZaten onu denedim, şu 4 günde bir şooolmasını ona borçluyuz.Zararsız ne varsa yidircem.
Zaten onu denedim, şu 4 günde bir şooolmasını ona borçluyuz.Zararsız ne varsa yidircem.
Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj.Aynı şekilde kullanılıyor, linklik bir durum yok, günde bir çay kaşığı, mümkünse aç karınla ve üzerine su içerek, dolaşıma hızlı katılsın diyebağışıklığı da güçlendiriyor, öyle de içir, sonra sen de yorumunu yaz, erkelerdeki etkisini bilmiyorum çünkü
Hatun ınanamıyor şöyan merhemının bır aktar mesafesınde olduguna
Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedımOnu hiç yapmadı bak, bu ara eli gidiyor saçlarıma ama henüz dolamaya cesaret edemedi, korkuyordur büyük ihtimalle çünkü normal koşullarda ben boğarım adamı öyle bir şey için
Ben artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım, baktım çocuk 2 yaşına geldi bizimki canlandı tabi tavanın da faydası var.Abı o zaman zemonun ıksırıde ustune cıla attır bır ay dene bakalım belkı cok ıyı gelecek
İncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsunAy valla ben de sasirdim bu kadar hizli etki gostermesine..sordum aktara hic bir zarari da yokmus, antioksidanmis zaten.. artik yangindan ilk kurtarilacak demirbasimiz olcak bu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?