- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Ben çok araştırmıştım isteksizliğime çözüm ararken, bitkilerin faydalı oldukları organlarla benzerliğinden bile yola çıksan mantıklı gelir. Yağ çok konsantre bir şey olduğundan etki de ona göre tabi ki ama erkeğe 3 günde etki etmiş olmasına emin ol ben bile şaşırdım
Şööle yüz üstü uzanıyorken arkandan saçını çekip dudaklarına yapışacak boynunu ısıracak... Nyse çok uzak kaldım bu sıralar hayal kurmayayım şimdiBoynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım
Valla katipcim yaradi ya. Oyle uzun sureli bir problem degildi ama, psikolojik bir durumdu biraz da.. ( sebepsiz infertilite sebepli duygusal bocalamalar
Incir cekirdegi yagi olarakİncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsun
Ben konu mankeni modundayım o yüzden çok yorma kendini, adama saç çekmeyi tarif etmeyeyimBoynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım
İncir çekirdeği yağı diyorsun canım.Yalnız fiyat çok artmış 20ml şişe 42lira olmuş, o şişe 2 hafta gidiyor bana, geçen yıl 25tiİncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsun
Ay çok şükür şekerimiz dengede kaldı spor yaptık sonuçtaKocası gırer seker komasına cunku sekerı var adamın onlar gırmedıyse kısme gırmez ahdkshssj bol bol şirinlemişler haftasonu
O sekiz iki katına çıkmış olabilir
Akşam çok erken çıkamadım tabiki eve 9 gibi girdim ama 1 porsiyon suflem az önce bittiii. Bayılmak üzereyim tansiyon yerlerde şuan ama çaktırmaaaaam! Bir de mutfak masası hafif hasar almış olabilir.Bu gün öğlen gidemedi garibim akşam erken çıkabilmiştir inşallah
Yok canım o kadar da değil. Ama pazarda nitelik olarak mükemmeldi. Allah nazardan korusunO ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilir
Evet vallahi bir tarafımdan ateş çıkıyor arkadaşlar ne sürsem ne etsem de geçse artık tahriş oldu galiiibaaaaaaSoci 10000 bakımına gıttı herhalde bı yag degısımı sart cunku
Allah mutluluğunu daim etsin, hindistan cevizi yağı kullan, o tahrişi keser. Ama sayıyı düşür tahriş düzelene kadarAy çok şükür şekerimiz dengede kaldı spor yaptık sonuçta
Akşam çok erken çıkamadım tabiki eve 9 gibi girdim ama 1 porsiyon suflem az önce bittiii. Bayılmak üzereyim tansiyon yerlerde şuan ama çaktırmaaaaam! Bir de mutfak masası hafif hasar almış olabilir.
Yok canım o kadar da değil. Ama pazarda nitelik olarak mükemmeldi. Allah nazardan korusun
Evet vallahi bir tarafımdan ateş çıkıyor arkadaşlar ne sürsem ne etsem de geçse artık tahriş oldu galiiibaaaaaa
Yok ya o kadar da olmasın, benim keseme de zararZemheriPoyraz Aktarda incir çekirdeği kalmamış sayende
Kıtlık var ülkede... Fiyati da yüklenme olunca fırlamış 99 a
Hadi hatunlar goşunnn gapanın elinde galıyooo
Hayır efsane degılM mehlika nur ay o zincirleme nasıl oluyor ben onu merak ettim bak şimdii
Ben hep efsane sanıyordum onu.
Ben hala efsane sanıyorum, okadar ki yaşamadım.M mehlika nur ay o zincirleme nasıl oluyor ben onu merak ettim bak şimdii
Lafı karıstırma araya hemen özete başlaM mehlika nur ay o zincirleme nasıl oluyor ben onu merak ettim bak şimdii
Ooo katlanarak çoğalıyorsunuzHayır efsane degıl
Peki nasıl başarıyorsunuz bunu anlatsana birazHayır efsane degıl
2den sonrası muhtemelen devam nıtelıgındedır ama ıkıncısı kesınlıkle bi mit degıl yani. O yüzden bagrıs cagrıslarOoo katlanarak çoğalıyorsunuz
Bence bunun kegelle ilgisi var, girişte gwvşek bırak çıkışta sık, benim de nirvanaya az kalmış olabilir, takipteyim, adama kal gelmezse tabiPeki nasıl başarıyorsunuz bunu anlatsana biraz
Öncelıkle penetrasyonun uzun surmesı gerekıyor yoksa tekte kalırsınızPeki nasıl başarıyorsunuz bunu anlatsana biraz
Ay tövbe yarabbi bana hiç olmadı valla. Ben ayrı ayrı seanslar halinde şeyediyorum...2den sonrası muhtemelen devam nıtelıgındedır ama ıkıncısı kesınlıkle bi mit degıl yani. O yüzden bagrıs cagrıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?