Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj. Perfect Match gerçekten işe yaradı mı?,
Ben çok araştırmıştım isteksizliğime çözüm ararken, bitkilerin faydalı oldukları organlarla benzerliğinden bile yola çıksan mantıklı gelir. Yağ çok konsantre bir şey olduğundan etki de ona göre tabi ki ama erkeğe 3 günde etki etmiş olmasına emin ol ben bile şaşırdım

Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım
Şööle yüz üstü uzanıyorken arkandan saçını çekip dudaklarına yapışacak boynunu ısıracak... Nyse çok uzak kaldım bu sıralar hayal kurmayayım şimdi

Kız bilemedim yumuşatmasın kas gevşetici gibi sjsjsjsjsj. Perfect Match gerçekten işe yaradı mı?,
Valla katipcim yaradi ya. Oyle uzun sureli bir problem degildi ama, psikolojik bir durumdu biraz da.. ( sebepsiz infertilite sebepli duygusal bocalamalar)
uc kere icti hemen etkisini gosterdi... deneyin bence zarari da yokmus baksana..

Bugün topice pek girme fırsatı bulamayinca o arada sayfalar maşallah almış başını gitmiş. Tek tek okumayamadim hepsini. Topic taşınmış şaşırdım ama bir yandan iyi de olmuş, birşey yazarken tereddütte kalıyorduk. Şimdi meydan bizim.. Bol sufleli bir hafta olmuş devamı en hararetlisinden devam eder umarım.

Boynunu gerıye cektırecek kadar degıl ınce bı ayarı ve kafanın bır tarafına dogru olması gerekıyor. Sımdı nasıl anlatayım bılemedım
Ben konu mankeni modundayım o yüzden çok yorma kendini, adama saç çekmeyi tarif etmeyeyim
İncir yağı diye mi isticez bunu, yoksa çay gibi bişey mi? Elimin altında bulunsun
İncir çekirdeği yağı diyorsun canım.Yalnız fiyat çok artmış 20ml şişe 42lira olmuş, o şişe 2 hafta gidiyor bana, geçen yıl 25ti

Kocası gırer seker komasına cunku sekerı var adamın onlar gırmedıyse kısme gırmez ahdkshssj bol bol şirinlemişler haftasonu
Ay çok şükür şekerimiz dengede kaldı spor yaptık sonuçta
O sekiz iki katına çıkmış olabilir

Bu gün öğlen gidemedi garibim akşam erken çıkabilmiştir inşallah
Akşam çok erken çıkamadım tabiki eve 9 gibi girdim ama 1 porsiyon suflem az önce bittiii. Bayılmak üzereyim tansiyon yerlerde şuan ama çaktırmaaaaam! Bir de mutfak masası hafif hasar almış olabilir.
O ctesi günkü skordu,bir de bunun pazarı var 16 yi bulmuştur geçmiş bile olabilir
Yok canım o kadar da değil. Ama pazarda nitelik olarak mükemmeldi. Allah nazardan korusun
Soci 10000 bakımına gıttı herhalde bı yag degısımı sart cunku
Evet vallahi bir tarafımdan ateş çıkıyor arkadaşlar ne sürsem ne etsem de geçse artık tahriş oldu galiiibaaaaaa

Allah mutluluğunu daim etsin, hindistan cevizi yağı kullan, o tahrişi keser. Ama sayıyı düşür tahriş düzelene kadar
Masanın yerine yenisi gelir sana ve minnoşuna bir şey olmasın da
Yemek de ye sadece sufleyle yaşama şansın yok

ZemheriPoyraz Aktarda incir çekirdeği kalmamış sayende
Kıtlık var ülkede... Fiyati da yüklenme olunca fırlamış 99 a

Hadi hatunlar goşunnn gapanın elinde galıyooo
Yok ya o kadar da olmasın, benim keseme de zarar adam devam et bırakma diyor.
Siz epimedyum alın incirden uzak durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…