Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iliskiden sonra ilişki yi yorumlamak güzel oluyor biz çoğu zaman alışkanlık haline e getirdik

Iliskiden sonra ilişki yi yorumlamak güzel oluyor biz çoğu zaman alışkanlık haline e getirdik
Bizde olağan üstü bir durum olması lazım onun için ya bir kaza, ya ters giden bir şey, maç kritiği yapar gibi de nasıl olur ki

Ya kizlarrrr son konuma bi bakin ben ne yasadim vajinal orgazm o mu yasayanlar bana bi bilgi versin kurban olam artik konulari bu yorumlarin altina acicam

Şimdi bu duş başlığı sancılarını mı hafifletiyor
Bbedenimde herşey değişti bir tek bu adet sancısı 18 yaşındaki gibi devam ediyo

Canım ben duş başlığını anlayamadim. Nasil efsane? Hangi işe yarar? Ya cahillik başa bela

İlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış
Ben sayamıyorum.

Benimki ölse yanaşmaz reglken. Adamın aklına regl geliyor diye kırmızı don giyemiyorum. Günaha girmiyoruz sayesinde.

Şimdi bu duş başlığı sancılarını mı hafifletiyor
Bbedenimde herşey değişti bir tek bu adet sancısı 18 yaşındaki gibi devam ediyo
Benim hafifletiyor, herkeste aynınetkiyi yapar mı bilemem.
Canım ben duş başlığını anlayamadim. Nasil efsane? Hangi işe yarar? Ya cahillik başa bela
Basınçlı suyla masturbasyon yapıyorsun. Duş başlığını en basınçlı ayara getiriyorsun ve başlıyorsun, yalnız ilk denemeni kesinlikle ayakta yapma düşersin bir de evde yalnız olmaya bak ya da gürültülü bir zaman kolla çünkü tepkinin ne olacağını kestiremezsin. Millet duyup ne oldu diye gelmesin.

Benimki ölse yanaşmaz reglken. Adamın aklına regl geliyor diye kırmızı don giyemiyorum. Günaha girmiyoruz sayesinde.
Benimki bazen gıcıklığına tahrik ediyor ne kadar delirdiğimi bildiği için, son tecavüze uğrayışından sonra daha temkinli olmaya başaldı benimki de can arkadaş oynamasa ya hormonlarımla, zaten kendimi tutmak için uğraşıyorum. Kaşınmasaydı bana ne hem günah hem rahatsız edici ama suçlusu ben değilim, onun yüzünden oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…