Iliskiden sonra ilişki yi yorumlamak güzel oluyor biz çoğu zaman alışkanlık haline e getirdikKesinlikle öyle bir cümle duyamıyorum zaten ağzından, hayatta yorum yapmaz. Ben de yapmıyorum gerçi ama insan arada övülmek istiyor. Pek çok kadına göre oldukça becerikli olduğumu biliyorum mesela ama bunu belirtecek bir ima bile yapmaz kesinlikle, hatta geçenlerde kegel muhabbeti döndü ben yatakta sürekli kullanırım özellikle prezervatif takıldıktan sonra, her kadın bunu beceremiyor elindeki istisnai bir kadın haberin olsun diye takıldım, ona bile yorum yapmadı
Bizde olağan üstü bir durum olması lazım onun için ya bir kaza, ya ters giden bir şey, maç kritiği yapar gibi de nasıl olur kiIliskiden sonra ilişki yi yorumlamak güzel oluyor biz çoğu zaman alışkanlık haline e getirdik
Bize zevkli geliyor bittikten sonra konusulmasiBizde olağan üstü bir durum olması lazım onun için ya bir kaza, ya ters giden bir şey, maç kritiği yapar gibi de nasıl olur ki
Gazı alan sufle için fırsat kolluyorHellöööö bağyanlar. Bende akşama sufle yiycem. Aşırı bilendim.Çok özledimmmmm sevgilimiiii.
Az önce vaktım cinsellşk forumuna yeni konu yoktu, açar bakarız rahat olYa kizlarrrr son konuma bi bakin ben ne yasadim vajinal orgazm o mu yasayanlar bana bi bilgi versin kurban olam artik konulari bu yorumlarin altina acicam
Az önce vaktım cinsellşk forumuna yeni konu yoktu, açar bakarız rahat ol
masallahİlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış
Şimdi bu duş başlığı sancılarını mı hafifletiyorDuş başlığı efsane zatenbanyoyu yaptırken mutlaka basıncı değişenlerden olmasını sağlayacağım, adet dönemlerinde hayatımı kolaylaştırıyor benim. Yoksa günaha sokuyorum adamı da kendimi de.
Regl yogası da yapabilirsiniz ağrı için.Şimdi bu duş başlığı sancılarını mı hafifletiyor
Bbedenimde herşey değişti bir tek bu adet sancısı 18 yaşındaki gibi devam ediyo
İlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış
Canım ben duş başlığını anlayamadim. Nasil efsane? Hangi işe yarar? Ya cahillik başa belaDuş başlığı efsane zatenbanyoyu yaptırken mutlaka basıncı değişenlerden olmasını sağlayacağım, adet dönemlerinde hayatımı kolaylaştırıyor benim. Yoksa günaha sokuyorum adamı da kendimi de.
Ben sayamıyorum.İlk orgazmimi 5 dk kadar sonra oluyorum, sonrakiler daha kısa aralıklarla oluyor, 15-20 dk lik bir penetrasyon süresinde 5-6 kere orgazm oluyorum, maşaallah deyin bakım ,kem gözlere kış kış
Benimki ölse yanaşmaz reglken.Duş başlığı efsane zatenbanyoyu yaptırken mutlaka basıncı değişenlerden olmasını sağlayacağım, adet dönemlerinde hayatımı kolaylaştırıyor benim. Yoksa günaha sokuyorum adamı da kendimi de.
Benim hafifletiyor, herkeste aynınetkiyi yapar mı bilemem.Şimdi bu duş başlığı sancılarını mı hafifletiyor
Bbedenimde herşey değişti bir tek bu adet sancısı 18 yaşındaki gibi devam ediyo
Basınçlı suyla masturbasyon yapıyorsun. Duş başlığını en basınçlı ayara getiriyorsun ve başlıyorsun, yalnız ilk denemeni kesinlikle ayakta yapma düşersinCanım ben duş başlığını anlayamadim. Nasil efsane? Hangi işe yarar? Ya cahillik başa bela
Benimki bazen gıcıklığına tahrik ediyor ne kadar delirdiğimi bildiği için, son tecavüze uğrayışından sonra daha temkinli olmaya başaldıBenimki ölse yanaşmaz reglken.Adamın aklına regl geliyor diye kırmızı don giyemiyorum. Günaha girmiyoruz sayesinde.
Aman allah nazardan saklasınBen sayamıyorum.
Sen bu gün fırsat bulabilecek misin sufleyeDuyduguma göre zabağnan sufle yiyenler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?