Katip sen benım zabağ neşem misin oluummBen sayamıyorum.
Ben çok erken hallettım o işiSen bu gün fırsat bulabilecek misin sufleye
Niye ki?Katip sen benım zabağ neşem misin oluumm
Bunun bir formülü var mı?Ben sayamıyorum.
Gerçekten sayamıyorum. İşim yok onu mu sayıcam o ara.Sayamıyormussun ya
Sabah suflesi genelde seri olur zaten, enerji zirvededir çünküBen çok erken hallettım o işi15dk şipşak sufle bu hazır toz karısım
Valla yok, çok da sağlıklı beslenmiyorum.Bunun bir formülü var mı?
Seri köz getir karşim kahveler buz olduSa ah suflesi genelde seri olur zaten, enerji zirvededir çünkü
Olsun suflenin sıcağı daha güzelSeri köz getir karşim kahveler buz oldu
Sehır dısına gıdecek de yolluk vereyım dedımOlsun suflenin sıcağı daha güzel
Adamın iliğini kurutacaksın bu gidişleSehır dısına gıdecek de yolluk vereyım dedım
Geceden fitili verince sabah 6da uyandımAdamın iliğini kurutacaksın bu gidişle
Keşke beni de uyandıraymış birileri 6da akşamı beklemekteyim hevesle, erken gelse bari, dolmayı ocağa koymadan, yoksa akşam yemeğine yanık dolma varGeceden fitili verince sabah 6da uyandım
Adam iğne ipliğe dönecek.Adamın iliğini kurutacaksın bu gidişle
2gün yok ve bu sınırımı bozuyo, sen aksama dolmayı falan bosver adam geldıgı gıbı kapatKeşke beni de uyandıraymış birileri 6da akşamı beklemekteyim hevesle, erken gelse bari, dolmayı ocağa koymadan, yoksa akşam yemeğine yanık dolma var
Valla ben de zerre sağlıklı beslenmem ama enn fazla ikinci oldu. Üç haftadır şaapmıyorum unuttum da valla nasıl bi histi aceba??Valla yok, çok da sağlıklı beslenmiyorum.Sağlıklı besin kim ben kim?
Valla ben de zerre sağlıklı beslenmem ama enn fazla ikinci oldu. Üç haftadır şaapmıyorum unuttum da valla nasıl bi histi aceba??
Off ne titremesi buharlaşırım benden haber alınamaz heraldeAzer bülbül gibi titreyeceksın oyle bıseydı aradıgın
Hedef o şimdilik bakalım hayallerle hayatlar uyacak mı2gün yok ve bu sınırımı bozuyo, sen aksama dolmayı falan bosver adam geldıgı gıbı kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?