- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Yerini tutmaz ama duş başlığıyla bir randevu ayarla bariOff ne titremesi buharlaşırım benden haber alınamaz heraldeÜç haftadır sadece sizinkileri okuyorum öyle bi doldum ki anlatamam.. Tıka basa doyuracam karnımı sufleyle
O da kesmiyor ya. Hadi tutmuyor ama birleşmenin boşalmanın yerini tutuyor diyelim de şu önsevişmenin karşılığını verebilen başka bir şey yok valla.Yerini tutmaz ama duş başlığıyla bir randevu ayarla bari
Orada sonuna kadar haklısınO da kesmiyor ya. Hadi tutmuyor ama birleşmenin boşalmanın yerini tutuyor diyelim de şu önsevişmenin karşılığını verebilen başka bir şey yok valla.
Sus sus, gelir bak şimdi.sen de mi çoklu orgazm oluyorsun
Sus sus, gelir bak şimdi.
Sus sus, gelir bak şimdi.
Ay vallahi şoklardayım. Yani bu 5-6 dediğiniz kasılmalar mııı yoksa orgazmın kendisi mi? 5 posta orgazm oluyorsunuz yanlış mı anladım?bu arada arada kaynayanlar oluyor sayamadığım yani bu 5-6 dediğim 7-8 de olabilir
+10 verdımO da kesmiyor ya. Hadi tutmuyor ama birleşmenin boşalmanın yerini tutuyor diyelim de şu önsevişmenin karşılığını verebilen başka bir şey yok valla.
işe inanmakla başlayabilirsin :)Ay vallahi şoklardayım. Yani bu 5-6 dediğiniz kasılmalar mııı yoksa orgazmın kendisi mi? 5 posta orgazm oluyorsunuz yanlış mı anladım?
Yani ya konseptte hata var yada ben de hata var.
Ben asla bir sevişmede 5-6 kez orgazm olabileceğime inanmıyorum
3 lüyü nasıl hatırlamazsın.bu arada arada kaynayanlar oluyor sayamadığım yani bu 5-6 dediğim 7-8 de olabilir
Belki de bünyeyle alakalıdır. Herkese olmuyordur. Bana olmaz benceeişe inanmakla başlayabilirsin :)
5-6 kere ayrı orgazm oluyorum, bir kaç dk arayla, her orgazmda ritmik bir çok kasılma oluyor
Bana da olmuyor ama azimliyim, hazır boşken bu işe eğileceğimBelki de bünyeyle alakalıdır. Herkese olmuyordur. Bana olmaz bencee
olur olur neden olmasın, bana olduysa sana da olur, ben ki yıllarca vajinal orgazmın yanından geçmemiş biriydimBelki de bünyeyle alakalıdır. Herkese olmuyordur. Bana olmaz bencee
Senin bünye yılların acısını çıkarıyor kesinolur olur neden olmasın, bana olduysa sana da olur, ben ki yıllarca vajinal orgazmın yanından geçmemiş biriydim
Sen yağa başla bu adamı ancak o paklar, kendi dolansın ortalıkta da görsün gününüKatip her orgazmda durup bekliyorum kasılmaları, bir iki diye sayıyorum, eşim de bir hafta yeter sana bu diyor pis mikrop
Orgazm anlayışımız mı farklı anlamadımki. Bir tanesinden sonra tekrar o raddeye gelmek zaten zor nasıl peşpeşe seri şekilde Bi kadar çok olabilirsiniz kibu arada arada kaynayanlar oluyor sayamadığım yani bu 5-6 dediğim 7-8 de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?