- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
Yahu ben vajinalden bile emin değilim. Bence penetrasyon sırasında klitorise de temas oluyor o yüzden orgazm oluyorum. Doggyde falan o temas yok mesela. Sadece Doggyde kalsak asla olamam diye düşünüyorum.Sen çoklu orgazma odaklan fışkıracağı varsa kendi fışkırır zaten, bana hiç olmadı
Ahdjdhsksks burda costurduklarımız sonradan bıze kaşar, erospi falan yazıyo ya artık costurmaya korkar oldukPartner vakti geldi kızlar. Yalnız önce benim bu acı problemimi halletmem lazım. Ne yazik ki 4 sezeryanim var ve kendi kendini onaran bir kızlık zarim. Resmen eziyetti. Ondan hep klitoral orgazm yaşadım. Parmagimla hic olmadi. Cocuklar da kucuktu malum buyusunler diye dra da gidemedim. Ama simdi ilk bu sorunumu halledecegim.Costurdunuz anam napimmm
Dırekt doggyle baslarsan cok guc hatta ımkansızlasır orgazmın. Vajınal yada klıtoral oldugunun ayrımını yapamıyorsan klıtoraldır muhtemelenYahu ben vajinalden bile emin değilim. Bence penetrasyon sırasında klitorise de temas oluyor o yüzden orgazm oluyorum. Doggyde falan o temas yok mesela. Sadece Doggyde kalsak asla olamam diye düşünüyorum.
Çoklu için baya gerideyim bence.
Yani şimdi mesala sırf doggy'de zevk alan ve orgazm olan var mı ya? Bana anatomime ters gibi geliyor
Ya işte diğer pozisyonlarda klitoris uyarıldığı için daha kolay oluyor bence. Klitorise 0 temasla orgazm mümkün değil gibi geliyor bana.Dırekt doggyle baslarsan cok guc hatta ımkansızlasır orgazmın. Vajınal yada klıtoral oldugunun ayrımını yapamıyorsan klıtoraldır muhtemelen
Oha kim dedi onu yahuAhdjdhsksks burda costurduklarımız sonradan bıze kaşar, erospi falan yazıyo ya artık costurmaya korkar olduksövmeyeceksen coş sende anam ne yapalım
Doggyde hiç orgazm olmadım, olunabileceğine de ikna olamıyorum. Sen gerideyim diye dertlenme yetişir de geçersin bile, harekete geçYahu ben vajinalden bile emin değilim. Bence penetrasyon sırasında klitorise de temas oluyor o yüzden orgazm oluyorum. Doggyde falan o temas yok mesela. Sadece Doggyde kalsak asla olamam diye düşünüyorum.
Çoklu için baya gerideyim bence.
Yani şimdi mesala sırf doggy'de zevk alan ve orgazm olan var mı ya? Bana anatomime ters gibi geliyor
Ne hakareti kız senin özel mesajın da kapalı, kimmiş o uyuzAhdjdhsksks burda costurduklarımız sonradan bıze kaşar, erospi falan yazıyo ya artık costurmaya korkar olduksövmeyeceksen coş sende anam ne yapalım
Bu topıcte bana kasar dıyen bı uyecık vardı gıttı zemoyada kendı konusunda dedıler sanırım, aklı alan alıyor sonra bız kotu oluyoruzYa işte diğer pozisyonlarda klitoris uyarıldığı için daha kolay oluyor bence. Klitorise 0 temasla orgazm mümkün değil gibi geliyor bana.
Oha kim dedi onu yahu
Klitorise temassız olmana gerek yok zaten. Klitoris dışarıdan gözüktüğü gibi küçük değil, içimizi de sarıyor. Ayrıca ilk baş oral seksle gelip biraz hassasiyetinin geçmesini bekledikten sonra ilişkiye girebilirsin. O da vajinal orgazma yarıyor.Ya işte diğer pozisyonlarda klitoris uyarıldığı için daha kolay oluyor bence. Klitorise 0 temasla orgazm mümkün değil gibi geliyor bana.
Oha kim dedi onu yahu
Ozel mesajım acık kız bana sureklı ıltıfatlar yagdıran guzel kadınlar var, valla hegune en az bır ıltıfat alıyorum cok hoşDoggyde hiç orgazm olmadım, olunabileceğine de ikna olamıyorum. Sen gerideyim diye dertlenme yetişir de geçersin bile, harekete geç
Ne hakareti kız senin özel mesajın da kapalı, kimmiş o uyuz
Ya madem okumaktan gormekten memnun degilse burda yazilanlari girmesin okadar . Hem gelip okuyup hemde sikayetci olmak nedirBu topıcte bana kasar dıyen bı uyecık vardı gıttı zemoyada kendı konusunda dedıler sanırım, aklı alan alıyor sonra bız kotu oluyoruz
Hııı herkes ahlak bekcısı ama dert yandıgı konuda rastlasıyoruz ne hıkmetseYa madem okumaktan gormekten memnun degilse burda yazilanlari girmesin okadar . Hem gelip okuyup hemde sikayetci olmak nedir
Su sitede bile kimse kimseyi cekemiyor buraya bile sigip duzgunce yasayamiyor cidden sasiriyorum .Hııı herkes ahlak bekcısı ama dert yandıgı konuda rastlasıyoruz ne hıkmetse
Görmeden daha kın nefret kusuyorlar, reelde gorseler parcalarlar herhaldeSu sitede bile kimse kimseyi cekemiyor buraya bile sigip duzgunce yasayamiyor cidden sasiriyorum .
Eşim pek oral tercih etmiyor sanırım ya. Ben de pek dile getirmedim. He ama hayatımda hiç oral ile orgazm da olmadım. Ben de şöyle saçma bi düşünce var: ya beni bekliyor biran önce bitmeli falan diye. Oral yapınca da uzun yaptıramoyorum o yüzden. Aaa yeter adam sıkılmıştır diyorumKlitorise temassız olmana gerek yok zaten. Klitoris dışarıdan gözüktüğü gibi küçük değil, içimizi de sarıyor. Ayrıca ilk baş oral seksle gelip biraz hassasiyetinin geçmesini bekledikten sonra ilişkiye girebilirsin. O da vajinal orgazma yarıyor.
Bence kendi hayatlarında mutsuz oldukları için başkalarına da mutsuzluklarını sıçramaya çalışıyorlarGörmeden daha kın nefret kusuyorlar, reelde gorseler parcalarlar herhalde
Bence boy kılo dengenız musaıtse karsılıklı olarak yapın derımEşim pek oral tercih etmiyor sanırım ya. Ben de pek dile getirmedim. He ama hayatımda hiç oral ile orgazm da olmadım. Ben de şöyle saçma bi düşünce var: ya beni bekliyor biran önce bitmeli falan diye. Oral yapınca da uzun yaptıramoyorum o yüzden. Aaa yeter adam sıkılmıştır diyorum
Olsun burda derdıne care arayanlar, ufacık bır taktıkle buyuk ısler basaran kadınlar oldugu muddetce bıldıklerımı paylasmaktan asla vazgecmemBence kendi hayatlarında mutsuz oldukları için başkalarına da mutsuzluklarını sıçramaya çalışıyorlar
Genelde öyle oluyor zaten. Üstte ben tabii 55 kilo ile. Altta eşim 100 sanırım şuanBence boy kılo dengenız musaıtse karsılıklı olarak yapın derım
Tamam onları diyorsunBu topıcte bana kasar dıyen bı uyecık vardı gıttı zemoyada kendı konusunda dedıler sanırım, aklı alan alıyor sonra bız kotu oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?