Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çoklu orgazma odaklan fışkıracağı varsa kendi fışkırır zaten, bana hiç olmadı
Yahu ben vajinalden bile emin değilim. Bence penetrasyon sırasında klitorise de temas oluyor o yüzden orgazm oluyorum. Doggyde falan o temas yok mesela. Sadece Doggyde kalsak asla olamam diye düşünüyorum.

Çoklu için baya gerideyim bence.

Yani şimdi mesala sırf doggy'de zevk alan ve orgazm olan var mı ya? Bana anatomime ters gibi geliyor

Ahdjdhsksks burda costurduklarımız sonradan bıze kaşar, erospi falan yazıyo ya artık costurmaya korkar olduk sövmeyeceksen coş sende anam ne yapalım

Dırekt doggyle baslarsan cok guc hatta ımkansızlasır orgazmın. Vajınal yada klıtoral oldugunun ayrımını yapamıyorsan klıtoraldır muhtemelen

Dırekt doggyle baslarsan cok guc hatta ımkansızlasır orgazmın. Vajınal yada klıtoral oldugunun ayrımını yapamıyorsan klıtoraldır muhtemelen
Ya işte diğer pozisyonlarda klitoris uyarıldığı için daha kolay oluyor bence. Klitorise 0 temasla orgazm mümkün değil gibi geliyor bana.
Ahdjdhsksks burda costurduklarımız sonradan bıze kaşar, erospi falan yazıyo ya artık costurmaya korkar olduk sövmeyeceksen coş sende anam ne yapalım
Oha kim dedi onu yahu

Doggyde hiç orgazm olmadım, olunabileceğine de ikna olamıyorum. Sen gerideyim diye dertlenme yetişir de geçersin bile, harekete geç
Ne hakareti kız senin özel mesajın da kapalı, kimmiş o uyuz

Ya işte diğer pozisyonlarda klitoris uyarıldığı için daha kolay oluyor bence. Klitorise 0 temasla orgazm mümkün değil gibi geliyor bana.

Oha kim dedi onu yahu
Bu topıcte bana kasar dıyen bı uyecık vardı gıttı zemoyada kendı konusunda dedıler sanırım, aklı alan alıyor sonra bız kotu oluyoruz

Oha kim dedi onu yahu
Klitorise temassız olmana gerek yok zaten. Klitoris dışarıdan gözüktüğü gibi küçük değil, içimizi de sarıyor. Ayrıca ilk baş oral seksle gelip biraz hassasiyetinin geçmesini bekledikten sonra ilişkiye girebilirsin. O da vajinal orgazma yarıyor.

Doggyde hiç orgazm olmadım, olunabileceğine de ikna olamıyorum. Sen gerideyim diye dertlenme yetişir de geçersin bile, harekete geç

Ne hakareti kız senin özel mesajın da kapalı, kimmiş o uyuz
Ozel mesajım acık kız bana sureklı ıltıfatlar yagdıran guzel kadınlar var, valla hegune en az bır ıltıfat alıyorum cok hoş erkek oldugundan suphelendıgımız bır uye vardı ya onu soyluyorum daha alenen yuzume dıyebılen cıkmadı

Bu topıcte bana kasar dıyen bı uyecık vardı gıttı zemoyada kendı konusunda dedıler sanırım, aklı alan alıyor sonra bız kotu oluyoruz
Ya madem okumaktan gormekten memnun degilse burda yazilanlari girmesin okadar . Hem gelip okuyup hemde sikayetci olmak nedir

Eşim pek oral tercih etmiyor sanırım ya. Ben de pek dile getirmedim. He ama hayatımda hiç oral ile orgazm da olmadım. Ben de şöyle saçma bi düşünce var: ya beni bekliyor biran önce bitmeli falan diye. Oral yapınca da uzun yaptıramoyorum o yüzden. Aaa yeter adam sıkılmıştır diyorum

Bence boy kılo dengenız musaıtse karsılıklı olarak yapın derım

Bence kendi hayatlarında mutsuz oldukları için başkalarına da mutsuzluklarını sıçramaya çalışıyorlar
Olsun burda derdıne care arayanlar, ufacık bır taktıkle buyuk ısler basaran kadınlar oldugu muddetce bıldıklerımı paylasmaktan asla vazgecmem

Tamam onları diyorsun çok şükür ikisi de değiliz beğenmeyen okumasın ne diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…