- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
Ben şu kegeli ilişkide dahi yapıyorum 1 senedir bi halt anlamadım vallaLoveda sımıntı yok ben henüz keşfimi tamamlamadım ama çokluya yaklaşıyor olabilirim. Bunun için teknik bilgi gerekli, kegel egzersizi ve cinsellik konusunun sonuna yazmıştım onu konunun içine alayım bari, kasları doğru kullanmak çok önemli. Kendini keşfedip teknikleri doğru kullanacaksın, tahrik oranı ve süre bu oyun baş rol, onlar yoksa hepsi boş
Ben kegeli bakireykende yapardim 7 8 sene boyunca suan iliski esnasinda da yapiyorum bilime guveniyorum biseylere yariyodur elbetBen şu kegeli ilişkide dahi yapıyorum 1 senedir bi halt anlamadım valla
Yapman değil Nasıl yaptığın önemliymiş, kendi konumu yeniden düzenledim. Şuraya da kopyalayayım, gerçekten etkili benceBen şu kegeli ilişkide dahi yapıyorum 1 senedir bi halt anlamadım valla
Yok muhakkak yarıyordur da hani penisi sıkıyormuşlar ya kegel yaparak ben onu hissedemedim. Kendi parmağımı falan da sıkamıyorum yani.Ben kegeli bakireykende yapardim 7 8 sene boyunca suan iliski esnasinda da yapiyorum bilime guveniyorum biseylere yariyodur elbet
Uzun zamandır yapıyorsan sıkabilmen lazım, belki kendi hissedeceğin kadar sıkamıyorsundur. Hareketi doğru yapıyorsan mutlaka etkisi olurYok muhakkak yarıyordur da hani penisi sıkıyormuşlar ya kegel yaparak ben onu hissedemedim. Kendi parmağımı falan da sıkamıyorum yani.
Hii onu egzersize devam ederek oradaki kaslari guclendirmeniz lazim ben suan sktigimda oradaki kaslarin birbirine degip vajinayi sktigini hissedebiliyorum yapa yapa alisiyorsunuz guzel bisey hem vajinayi daha ski tutuyor yapmaya devam edinYok muhakkak yarıyordur da hani penisi sıkıyormuşlar ya kegel yaparak ben onu hissedemedim. Kendi parmağımı falan da sıkamıyorum yani.
Uzun zamandır yapıyorsan sıkabilmen lazım, belki kendi hissedeceğin kadar sıkamıyorsundur. Hareketi doğru yapıyorsan mutlaka etkisi olur
Ben bir şeyi yanlış yapıyorum bence.Hii onu egzersize devam ederek oradaki kaslari guclendirmeniz lazim ben suan sktigimda oradaki kaslarin birbirine degip vajinayi sktigini hissedebiliyorum yapa yapa alisiyorsunuz guzel bisey hem vajinayi daha ski tutuyor yapmaya devam edin
Hareketin tanımını tekrar araştır ve doğru yaptığından emin ol, etki etmemesi imkansız, bir de eşine sor sıktığını hissedip hissetmediğini, ben kendisine sormuştum zor bela cevap vermişti sağ olsunBen bir şeyi yanlış yapıyorum bence.
Cisinizi tutar gibi sıkin ama daha sert sıkın anus sıkılmicak sadece vajina girisini kapatir gibi biraz iyi sıkmaniz lazim alisirsiniz dogru yeri bulursaniz anlarsiniz icinizde sanki bi kemik varmista onu sıkıstirip iceri girmesini engelliyor gibi olmasi lazimBen bir şeyi yanlış yapıyorum bence.
Çok bilinmeyenli denklem yazdın LovecumKegelı 6ay yaptım keyıf alamadım fark goremedım dıye bırakırsan basladıgın yere gerı donersın, ayrıca bunun ıcın cınsel bılgı bırıkımının yanı sıra vucudunu cok ıyı tanımak, partnerı cok ıyı tanımlamak, pozısyonları tam ve dogru kullanmak, cok iyi konsantrasyon gerektırıyor. Önsevişmeyi uzun tutmak yeterınce tahrik olmak ve erkegın penıs yapısı, sendekı kılo cok cok onemlı. 100kılo bırıyle 65kılo bırı aynı verımı alamayacagı gıbı, bunların hepsı ayrı ayrı onemlı olmakla bırlıkte bır butunun ayrılamaz parcaları. Ben 2nin üzerini yakalayacak performansı kendımde goremem cunku 2den sonrasının ayrı bır orgazm degılde ılk 2sının devamı nıtelıgınde oldugunu dusunuyorum, yıne de sormak ıstedıklerınız varsa yardımcı olabıldıgım kadar olurum
Eşime sordum hissediyormuş. Sallıyo benceeeeHareketin tanımını tekrar araştır ve doğru yaptığından emin ol, etki etmemesi imkansız, bir de eşine sor sıktığını hissedip hissetmediğini, ben kendisine sormuştum zor bela cevap vermişti sağ olsunsonra parmağımı içeri sokup denedim
Senelerdir çişimi tutarımm halbukiCisinizi tutar gibi sıkin ama daha sert sıkın anus sıkılmicak sadece vajina girisini kapatir gibi biraz iyi sıkmaniz lazim alisirsiniz dogru yeri bulursaniz anlarsiniz icinizde sanki bi kemik varmista onu sıkıstirip iceri girmesini engelliyor gibi olmasi lazim
Shdjsjs aslında degıl bunları sureklı kullanmaya alıskın bır ınsan ıcın zor seyler degılÇok bilinmeyenli denklem yazdın Lovecum
Eşime sordum hissediyormuş. Sallıyo benceeeeay du bakim bu akşam bi daha bi deneyelim
Senelerdir çişimi tutarımm halbukimükemmel yapmam lazım bu olayıı neden olmadı kiiii
O denklem fena zaten hiç sorma, çiş tutmakla bağımsız kullanmak ayrı şeyler, eşinin salladığı kanısına nereden vardın ki, belki doğru söylüyor adamÇok bilinmeyenli denklem yazdın Lovecum
Eşime sordum hissediyormuş. Sallıyo benceeeeay du bakim bu akşam bi daha bi deneyelim
Senelerdir çişimi tutarımm halbukimükemmel yapmam lazım bu olayıı neden olmadı kiiii
Dudiş = SeksKız okuyup okuyup çözmeye çalıştım cehaletimi maruz görünwhat dudiş
O gazla ne dediğini bilmez ooooO denklem fena zaten hiç sorma, çiş tutmakla bağımsız kullanmak ayrı şeyler, eşinin salladığı kanısına nereden vardın ki, belki doğru söylüyor adam
Dudiş = Seks
Püüüü banaSekss bacım sekssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?