Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
socialscientist canım egzersizde kullanacağın kasları öğrenmek için bir kaç defa idrar yaparken denersin, sonra idrar esnasında yapılmaz, gün içinde oturduğun yerden, yatarken ya da ayakta yaparsın, o yüzden dedim sana egzersizin tanımına bak kendini değerlendir diye

Kızlar cehaletimi mazur görün, merak ediyorum...
Şimdi diyelim hep sessiz sedasiz boşalıyoruz. Bu fışkırmalı olanı her kadin yaşayabilir mi bir gün? Yani aslinda her kadinda var olan birsey mi?

Şimdi diyelim hep sessiz sedasiz boşalıyoruz. Bu fışkırmalı olanı her kadin yaşayabilir mi bir gün? Yani aslinda her kadinda var olan birsey mi?
Bosalırsın yavruş, o süngerimsi yer yeterınce uyarılınca sısme yapıyor ve sıvı cıkısı oluyor cunku

Mastürbasyonda da bu mümkün o zaman
Bir partner yoksa tahrık olmak daha guc, cunku bunlar da bırbırıne baglı dusun sımdı adam boynuna dalmıs memıntoları oksayarak orayı uyarmasıyla, senın elınle yaptıgın bır olabılır mı?

Bir partner yoksa tahrık olmak daha guc, cunku bunlar da bırbırıne baglı dusun sımdı adam boynuna dalmıs memıntoları oksayarak orayı uyarmasıyla, senın elınle yaptıgın bır olabılır mı?
Partner vakti geldi kızlar. Yalnız önce benim bu acı problemimi halletmem lazım. Ne yazik ki 4 sezeryanim var ve kendi kendini onaran bir kızlık zarim. Resmen eziyetti. Ondan hep klitoral orgazm yaşadım. Parmagimla hic olmadi. Cocuklar da kucuktu malum buyusunler diye dra da gidemedim. Ama simdi ilk bu sorunumu halledecegim. Costurdunuz anam napimmm

Sorun varsa çözüm de aranacak, erteleme çözmeye başla

Ben hayır genetik diyorum bu olaya ama burada tam tersi argümanı savunan arkadaşlar mevcut. İnşallah onlar haklıdır da boşuna indir kaldır yapmayız

Oyşşş yani nasıl yeniliyor kendini

Ben hayır genetik diyorum bu olaya ama burada tam tersi argümanı savunan arkadaşlar mevcut. İnşallah onlar haklıdır da boşuna indir kaldır yapmayız
Sen çoklu orgazma odaklan fışkıracağı varsa kendi fışkırır zaten, bana hiç olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…