9 yıldır deniyormuşum meğerKız eva çekzel sende dene
Neyse öğrenmiş oldukTotale vurdugunda benımde o kadar olmustur, kısılere takılma
Adam sepetleme merkezi gibiyim ahddksjs bir nişan at, bir koca boşa, insallah bir sevgılı terkedılmesı olmaz yareppim, negatif 3lü voltranı olmasın daNeyse öğrenmiş olduk
Adamlar adam olsaymış, keyfinden bıraktın sankiAdam sepetleme merkezi gibiyim ahddksjs bir nişan at, bir koca boşa, insallah bir sevgılı terkedılmesı olmaz yareppim, negatif 3lü voltranı olmasın da
Konuya bakmadım başlık dikkatimi çektiAdam sepetleme merkezi gibiyim ahddksjs bir nişan at, bir koca boşa, insallah bir sevgılı terkedılmesı olmaz yareppim, negatif 3lü voltranı olmasın da
Dimığğğğ dimığğğğAdamlar adam olsaymış, keyfinden bıraktın sanki
Çok bilinmeyenli denklem yazdın Lovecum
Eşime sordum hissediyormuş. Sallıyo benceeeeay du bakim bu akşam bi daha bi deneyelim
Senelerdir çişimi tutarımm halbukimükemmel yapmam lazım bu olayıı neden olmadı kiiii
Bosalırsın yavruş, o süngerimsi yer yeterınce uyarılınca sısme yapıyor ve sıvı cıkısı oluyor cunkuKızlar cehaletimi mazur görün, merak ediyorum...
Şimdi diyelim hep sessiz sedasiz boşalıyoruz. Bu fışkırmalı olanı her kadin yaşayabilir mi bir gün? Yani aslinda her kadinda var olan birsey mi?
Mastürbasyonda da bu mümkün o zamanBosalırsın yavruş, o süngerimsi yer yeterınce uyarılınca sısme yapıyor ve sıvı cıkısı oluyor cunku
Bir partner yoksa tahrık olmak daha guc, cunku bunlar da bırbırıne baglı dusun sımdı adam boynuna dalmıs memıntoları oksayarak orayı uyarmasıyla, senın elınle yaptıgın bır olabılır mı?Mastürbasyonda da bu mümkün o zaman
Partner vakti geldi kızlar. Yalnız önce benim bu acı problemimi halletmem lazım. Ne yazik ki 4 sezeryanim var ve kendi kendini onaran bir kızlık zarim. Resmen eziyetti. Ondan hep klitoral orgazm yaşadım. Parmagimla hic olmadi. Cocuklar da kucuktu malum buyusunler diye dra da gidemedim. Ama simdi ilk bu sorunumu halledecegim.Bir partner yoksa tahrık olmak daha guc, cunku bunlar da bırbırıne baglı dusun sımdı adam boynuna dalmıs memıntoları oksayarak orayı uyarmasıyla, senın elınle yaptıgın bır olabılır mı?
Sorun varsa çözüm de aranacak, erteleme çözmeye başlaPartner vakti geldi kızlar. Yalnız önce benim bu acı problemimi halletmem lazım. Ne yazik ki 4 sezeryanim var ve kendi kendini onaran bir kızlık zarim. Resmen eziyetti. Ondan hep klitoral orgazm yaşadım. Parmagimla hic olmadi. Cocuklar da kucuktu malum buyusunler diye dra da gidemedim. Ama simdi ilk bu sorunumu halledecegim.Costurdunuz anam napimmm
Ben hayır genetik diyorum bu olaya ama burada tam tersi argümanı savunan arkadaşlar mevcut. İnşallah onlar haklıdır da boşuna indir kaldır yapmayızKızlar cehaletimi mazur görün, merak ediyorum...
Şimdi diyelim hep sessiz sedasiz boşalıyoruz. Bu fışkırmalı olanı her kadin yaşayabilir mi bir gün? Yani aslinda her kadinda var olan birsey mi?
Oyşşş yani nasıl yeniliyor kendiniPartner vakti geldi kızlar. Yalnız önce benim bu acı problemimi halletmem lazım. Ne yazik ki 4 sezeryanim var ve kendi kendini onaran bir kızlık zarim. Resmen eziyetti. Ondan hep klitoral orgazm yaşadım. Parmagimla hic olmadi. Cocuklar da kucuktu malum buyusunler diye dra da gidemedim. Ama simdi ilk bu sorunumu halledecegim.Costurdunuz anam napimmm
Iste genetik olan buymuş. Her iliskide kan gelirdi.Oyşşş yani nasıl yeniliyor kendini
Sen çoklu orgazma odaklan fışkıracağı varsa kendi fışkırır zaten, bana hiç olmadıBen hayır genetik diyorum bu olaya ama burada tam tersi argümanı savunan arkadaşlar mevcut. İnşallah onlar haklıdır da boşuna indir kaldır yapmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?