Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen dile getirirsen bence yapabilir. İlişkiniz de uzun sürüyormuş zaten bence vaktinizin olduğu bir zaman deneyin senin zevk aldığını görünce devam edecektir. Sıkılırsa da boşver yaptır önemli olan zevk alman, karşılıklı da yapabilirsiniz ayrıca

Of karsılıklısı cok zor oluyo kızım, ha ılla karsılıklı yapılmak ıstenıyorsa benım kırlı sepetıne cok kişnemiştiniz öyle yapın

Bencil ol biraz saçmalama sıkılırsa kalkar başka şey yapar. Neden acıyorsun adama, zevk almaya bak, onlar beklemekten rahatsız değildir, geçen gün azarlandım kendim rahatlamadan bitirebilirsin dedim diye. Bırak onu da o düşünsün.

Of karsılıklısı cok zor oluyo kızım, ha ılla karsılıklı yapılmak ıstenıyorsa benım kırlı sepetıne cok kişnemiştiniz öyle yapın
Yok yok karşılıklı derken teke tek yani 69 diil. O berbat bence yaa zevk mi alayım zevk mi vreyim kim neden bulmuş onu anlayabilmiş değilim Sen kirli sepetinde sadece ona yapmamış mıydın yav?

Yok yok karşılıklı derken teke tek yani 69 diil. O berbat bence yaa zevk mi alayım zevk mi vreyim kim neden bulmuş onu anlayabilmiş değilim Sen kirli sepetinde sadece ona yapmamış mıydın yav?
Hayır 69 degıl tam onda hakımıyet kuramıyorum bende, ustume cullanılmasını sevmem

Görmeden daha kın nefret kusuyorlar, reelde gorseler parcalarlar herhalde
Canim bu seninle alakali degilki sadece
Benim hayat tarzim inancim yasayis seklim senle vryahut bi baskasiyla tamamen farkli olsa da insan olarak seviyorumdue sohbetini arkadaslgni vs bitti gitti yani . Dahasi bizlerin yargilayacagi bisey zaten degil kaldi ki bi baska yonden benim bi eksigim vardir kimse 4 4 luk degilki

Bu sitedeki sknti bu da degil sanalda guc buluyorlar sana bundan vurup baskasina baska yerden vurmak icin firsat kolluyorlar yazik gunah gercekten ...

Yan da çok zor değil mi ya boynun ağrır

Tam olarak bi betimlesene bi neyi kastettin <
Ahdkshsjsksk bak sımdı partner ayakta duruyor sen poponu kırlı sepetıne koyup kafanı arkaya verıyorsun ayaklarını da bıyere daya, sonra o da kafasını one verıyor tataaaam yeterınce acıklayıcı oldumu

Boynun ağrımıyor mu balım ya? Vücudunu dengede tutman lazım. Ağırlık noktası kirli sepeti desek, belinden üstü boşlukta. Ellerle adamın bacağını tutsan bir nebze denge kurulur sanki. Bilemedim Altan
Ben hesap yapmaktan adama da odaklanamazdım sanırım. Vay ınısını

Tek elın bacagında olacak zaten ee kendı bacsklarını da dayıyorsun ya rahat oluyor, ustune cullanılmıs gıbı olmuyor yanı

Yuuh bunu nasıl keşfettiniz len Ama mantıklıymış ha, o kirli sepeti yerine başka çok amaçı şeyler bulup yapıcam bunu sağol

Tek elın bacagında olacak zaten ee kendı bacsklarını da dayıyorsun ya rahat oluyor, ustune cullanılmıs gıbı olmuyor yanı
Ya keşke şu ana kadar tarif edilen pozisyon ve fantezilerin görselli kataloğu olsaydı. Klasiklere girmezse ne olayım hahaha.

Yuuh bunu nasıl keşfettiniz len Ama mantıklıymış ha, o kirli sepeti yerine başka çok amaçı şeyler bulup yapıcam bunu sağol
O an kırlı sepetı vardı, banyoda baska sey arayamadık kırlı sepetı dıkdortgen olursa daha ıyı olur uzunlamasına kullanın kı bel agrısı mumkun oldugunca az olsun

O an kırlı sepetı vardı, banyoda baska sey arayamadık kırlı sepetı dıkdortgen olursa daha ıyı olur uzunlamasına kullanın kı bel agrısı mumkun oldugunca az olsun
Uzun sehpa falan da olur mu acaba bizim kirli sepeti sanmam beni taşısın neredetyse 70'e geldim iki zevk alım derken rezil olmayayım

Uzun sehpa falan da olur mu acaba bizim kirli sepeti sanmam beni taşısın neredetyse 70'e geldim iki zevk alım derken rezil olmayayım
Onu kendınız ayarlayacaksınız ıste, avkatın kırlı sepetı saglam bır materyaldendı, sehpa kullanacaksanız da cok enlı ve kısa olmasın o zaman cok guclesır, konfor alanından uzaklasırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…