Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım , 3 çocuklu (pardon 4 demeliyim ) evde oluyor böyle seyler malesef
Benimkiler de seninkilerden farklı değil üzme kendini, oluyor arada böyle kazalar, en azından yedek halın varmış, çıkanları da yıkamaya gönder yallah.

Doggyde bende pek zevk almiyorum

Daha soft yaklas cunku sureklı yaptıgınız bırsey degıl anladıgım kadarıyla
İlk giyeceğim akşamı nasıl yapsam buna karar veremedim. Salonda yada yatak odasında mumları yakıp geceliği topukluları giyinip içeri mi davet etsem . Beni şimdiden heyecan bastı

Banyodaki kirli sepetine gülüyorum şu an. Bilinçaltıma nur gibi bir kod daha eklendi.
Burası senşn kafayı güzel dağıtacak çabuk uyum sağladın
İlk giyeceğim akşamı nasıl yapsam buna karar veremedim. Salonda yada yatak odasında mumları yakıp geceliği topukluları giyinip içeri mi davet etsem . Beni şimdiden heyecan bastı
Adam fantaziye gerek yok dedi sana, bunu yapmak istediğine emin misin? Bence ilk geceliği sadece giy ve yat tepkisine göre ikinciyi öyle bir ambiyansla tamamla, kaç gecelik aldın bilmiyorum ama öküzlük yaparsa üzülürsün

Senın danada ters etkı yapabılır ondan soyluyorum ama yıne de sen daha ıyı tanır bılırsın tabı
Eğer ben kendimi beğenirsem inanırsam o özgüvenle çıkarsam karşısına reddetmez diye düşünüyorum. Eğer ki öküzlük yapacak olursa da yadsımam artık tepkimi gösterir öylece gider yatarım . Artık kaybedecek bişey yok

Bende aynı kanıdayım, hemde cok uzulursun gururun kırılabılır

Ya hep ha hiç

Doğru söylüyosunuz muhtemelen ağlaya ağlaya yatarım . Neyse gecelikler bi gelsin de ben de duruma göre bi yol çizerim

Ona sormadım gecelikleri çünkü kadınları görmesini istemedim

Ona sormadım gecelikleri çünkü kadınları görmesini istemedim
Biz beraber bakmıştık, kadınları görür diye hiç aklımdan geçmedi vücut çorabı kilot bile baktık
Çok da takılmam zaten öyle şeylere zira ulaşamaz, elinin altında da daha ele gelir cinsten olanı mevcut

Ben kıskanırım hatta bakim ne alıyosun dedi de nasıl göstereyim dedim güldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…