- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Benimkiler de seninkilerden farklı değil üzme kendini, oluyor arada böyle kazalar, en azından yedek halın varmış, çıkanları da yıkamaya gönder yallah.Sağol canım , 3 çocuklu (pardon 4 demeliyim ) evde oluyor böyle seyler malesef
İşte böyle, ona değil kendine bak, sen kendini iyi hisset gerisi masal, laf ederse hoşt de gitsinBeğenmese de İnadına giyicem buna karar verdim
Doggyde bende pek zevk almiyorumYahu ben vajinalden bile emin değilim. Bence penetrasyon sırasında klitorise de temas oluyor o yüzden orgazm oluyorum. Doggyde falan o temas yok mesela. Sadece Doggyde kalsak asla olamam diye düşünüyorum.
Çoklu için baya gerideyim bence.
Yani şimdi mesala sırf doggy'de zevk alan ve orgazm olan var mı ya? Bana anatomime ters gibi geliyor
Gecelık gıymıs kadına tav olmayan adam alsın elınde çitilesin zatenİşte böyle, ona değil kendine bak, sen kendini iyi hisset gerisi masal, laf ederse hoşt de gitsin
Hasır kırlı sepetınde denemeyın de götü başı kırmayın haBanyodaki kirli sepetine gülüyorum şu an. Bilinçaltıma nur gibi bir kod daha eklendi.
İlk giyeceğim akşamı nasıl yapsam buna karar veremedim. Salonda yada yatak odasında mumları yakıp geceliği topukluları giyinip içeri mi davet etsem . Beni şimdiden heyecan bastıO gecelikleri ne olursa olsun giyeceksin bak söz ver
İlk giyeceğim akşamı nasıl yapsam buna karar veremedim. Salonda yada yatak odasında mumları yakıp geceliği topukluları giyinip içeri mi davet etsem . Beni şimdiden heyecan bastı
İlkDaha soft yaklas cunku sureklı yaptıgınız bırsey degıl anladıgım kadarıyla
Senın danada ters etkı yapabılır ondan soyluyorum ama yıne de sen daha ıyı tanır bılırsın tabıİlkama tam olsun istiyorum
Burası senşn kafayı güzel dağıtacak çabuk uyum sağladınBanyodaki kirli sepetine gülüyorum şu an. Bilinçaltıma nur gibi bir kod daha eklendi.
Adam fantaziye gerek yok dedi sana, bunu yapmak istediğine emin misin? Bence ilk geceliği sadece giy ve yat tepkisine göre ikinciyi öyle bir ambiyansla tamamla, kaç gecelik aldın bilmiyorum ama öküzlük yaparsa üzülürsünİlk giyeceğim akşamı nasıl yapsam buna karar veremedim. Salonda yada yatak odasında mumları yakıp geceliği topukluları giyinip içeri mi davet etsem . Beni şimdiden heyecan bastı
Eğer ben kendimi beğenirsem inanırsam o özgüvenle çıkarsam karşısına reddetmez diye düşünüyorum. Eğer ki öküzlük yapacak olursa da yadsımam artık tepkimi gösterir öylece gider yatarım . Artık kaybedecek bişey yokSenın danada ters etkı yapabılır ondan soyluyorum ama yıne de sen daha ıyı tanır bılırsın tabı
Bende aynı kanıdayım, hemde cok uzulursun gururun kırılabılırBurası senşn kafayı güzel dağıtacak çabuk uyum sağladın
Adam fantaziye gerek yok dedi sana, bununyapmak istediğine emin misin? Bence ilk geceliği sadece giy ve yat tepkisine göre ikinciyi öyle bir ambiyansla tamamla, kaç gecelik aldın bilmiyorum ama öküzlük yaparsa üzülürsün
Ya hep ha hiçBurası senşn kafayı güzel dağıtacak çabuk uyum sağladın
Adam fantaziye gerek yok dedi sana, bunu yapmak istediğine emin misin? Bence ilk geceliği sadece giy ve yat tepkisine göre ikinciyi öyle bir ambiyansla tamamla, kaç gecelik aldın bilmiyorum ama öküzlük yaparsa üzülürsün
Ya hep ha hiç
Ona sormadım gecelikleri çünkü kadınları görmesini istemedimSen öyle diyorsan öyle olsun ama gecelikler gelene kadar biraz daha düşün derim. Ben kendşme giydim sen taş ye imajı daha güzel olabilirdi. Ama gecelikleri seçerken bir ışık gördüysen adamda o başka tabi
Biz beraber bakmıştık, kadınları görür diye hiç aklımdan geçmediOna sormadım gecelikleri çünkü kadınları görmesini istemedim
Ben kıskanırımBiz beraber bakmıştık, kadınları görür diye hiç aklımdan geçmedivücut çorabı kilot bile baktık
Çok da takılmam zaten öyle şeylere zira ulaşamaz, elinin altında da daha ele gelir cinsten olanı mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?