Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar fotiyi özel mesajla zemoya atabıldım demek kı +18de foti yüklenmiyor

Uyduruk bir çizim olacaktı ya, acaba dediğin gibi daha önce iç çamaşırı resmi falan yüklendi başka konularda
Valla bence öyle. Zamanında ne suyu çıkarıldıysa opsiyonun apar topar kaldırmış olabilirler. Kızlar bakın biz boyle birşey denedik diye sadece yüzleri flulastirmis fotolar falan eklendiyse....

Ohaaaa zemooo şöyan ınanamıyorum gercekten de mero haklı baska bır konumda denedım yuklenıyor, oraya transfer olun
Nereye transfer olcaz kız bu arada uyduruk çizimden kastım basit olmasıydı yanlış anlama

Şimdi hanımlar çamaşır makinesi ve kirli sepetini yanyana düşünün. Bizim kız bacakları çamaşır makinesinde, sırtı sepetin üzerinde, yüzü yukarı bakar şekilde yatmış başını da aşağı sarkıtmış, avkat da başının olduğu tarafta ayakta böyle olunca gözünüzde canlanmıştır

Tövbesteyşın.

İki saattir kafamda deli sorularla pozisyon hayal ediyordum . Çok saol çok açıklayıcı ve betimleyici anlatmışsınbranşının hakkını veriyorsun

Yani love adama oral yapmış. Adamın da ona yapması için eğilmesi lazım. Anladım

Ben hep arkanda duvar var gibi düşündüğüm için durumun içinden çıkamadım
evet bizimde evdekinin arkasında duvar var o yüzden düşünemedik. Bir de demin gidip uzun uzun baktım kirli sepetine nasıl olabilir diye.

Neyse muradımıza erdik sonunda.

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya. Love Allah adı verdim ya da neye inanıyorsan ona, zeus bile olur, özel ders ver, taktikleri detaylandır ben de istiyorum çizimi

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya. Love Allah adı verdim ya da neye inanıyorsan ona, zeus bile olur, özel ders ver, taktikleri detaylandır ben de istiyorum çizimi
Lan anlattım işte. Çizim bildiğin cin ali kendin de çizersin

Benim kirli sepeti dolabın içinde, çamaşır makinesinin üzerinde de dolap var
Ben bunu yatak odasında deneneyim mekan çok sorun değil pozisyon önemli

Helal kız önce libidoyu mutlu etmek lazım gerisi teferruat, sen minnoşa da günlük görev ver, bu gün tezgah silinecek, yarın toz alınacak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…