Ah canim ya cok gecms olsunSorma o kadar çok strese girdim ki, daha yeni temizledigim evi öyle görünce küplere bindim resmen,ben süpürüp sildikten sonra elinize birer bez alın tozları alın dedim,mutfak dolaplarının dışını da silin dedim yağ olmuş dolaplar da,
evet ya biz de burda kendimize dert ettik beli acıyacak tutulacak diyeBen çok eğilmek gerekeceğini düşündüğüm için oturtamadım, siz raghat ettikten sonra mesele yok yavrum, herkes kendine uyarlasın işte
Çiziktir kız, ss alıp istifleyeceğim hahahaAllahım zorla çizıktıttıracak hatunlar yaw, durun bekleyin ordinaryus defterimi kapıp gelıyorum anlatmaya calıscamulen sonradan alısıp her pozısyonu çizıktırtmayın ama ha ayrıca bu dusta oldu yanı suyun altında oralı hıc sevmem ama sudan da tamamen cıkmak mantıksız geldı ondan sebep
Biz de çok eğleniyoruz, gün muhabbetine döndü iyice.Okuyorum okuyorumbaşka bir konudan açtı burayı, oradan beri takip ediyorum. Eğlenceli ya seviyorum böyle şeyleri haha.
1 seneyi geçti artık, daha iyiyim. Bir de inşallah kazasız belasız boşanmam sonuçlansın da tamamen özgür bir kadın olarak devam edeyim diye bekliyorum işte.
Sımdı de dosya yukle secenegı toz olmus haydaaaÇiziktir kız, ss alıp istifleyeceğim hahaha
Şansımıza artık ne diyelimSımdı de dosya yukle secenegı toz olmus haydaaa
Çoook şükür. Her gün ne yöne şükretsem diye uyanıyorumBiz de çok eğleniyoruz, gün muhabbetine döndü iyice.
Sonuçlanır inşallah, aynı evde değilsin ya artık gerisini düşünme
Çoh mutsuzum şuanSımdı de dosya yukle secenegı toz olmus haydaaa
Sızde de oluyor mu? Yanı suan dosya yukle secenegı var mı sızde sol altta?Çoh mutsuzum şuan
Şu an resim yükleme bende de aktif değilBana arada sıra oluyor bu sızde cıkıyor mu dosys yukle sol altta?
Bende de degıl ya gecen seferde aynı problemı yasamıstık dımı?Şu an resim yükleme bende de aktif değil
Bende de yokSızde de oluyor mu? Yanı suan dosya yukle secenegı var mı sızde sol altta?
Sistemsel sıkıntı büyük ihtimalle, sen onu koy çantana yarın sistem düzelince atarsın bizeBende de degıl ya gecen seferde aynı problemı yasamıstık dımı?
Nalakaaağ yaaa+18de resim yükleme yasak olabilir mi e biraz ürkütücü çünkü
Uyduruk bir çizim olacaktı ya, acaba dediğin gibi+18de resim yükleme yasak olabilir mi e biraz ürkütücü çünkü
Kanlı peçete atıyorlardıUyduruk bir çizim olacaktı ya, acaba dediğin gibidaha önce iç çamaşırı resmi falan yüklendi başka konularda
Ohaaaa zemooo şöyan ınanamıyorum gercekten de mero haklı baska bır konumda denedım yuklenıyor, oraya transfer olunSistemsel sıkıntı büyük ihtimalle, sen onu koy çantana yarın sistem düzelince atarsın bize
Shdksjsjsk evet kızlıgım bozuldu mu, gebelıkte yerlesme kanaması mı bu dıye ahsksjsjsjsKanlı peçete atıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?